Buitenlandse clubs volgen Amuzu

MAANDAG, 1 MAART 2021, 09:00 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS - ANDERE Francis Amuzu opende gisteren de score voor RSC Anderlecht. Een doelpunt vanuit een heel scherpe hoek. Goed voor zijn statistieken want die zijn op dit moment niet wat ze moeten zijn. Toch tonen verschillende buitenlandse club interesse in de vleugelaanvaller.

Amuzu mocht vorige week tegen KV Kortrijk nog plaatsnemen op de bank. Een keuze die hij begrijpt maar tevreden was hij er toch niet mee. "Boos was ik niet echt. Maar ik was wel heel blij om tegen Standard opnieuw te mogen starten", zegt Amuzu na afloop.

Of het al dan niet bewust was van Vincent Kompany, het heeft wel geholpen. Amuzu scoorde en gaf een assist. "Dat waren pas actie drie en vier dit seizoen. Te weining dat weet ik, in het moderne voetal zijn statistieken belangrijk maar ik werk eraan."

De povere statistieken beletten in ieder geval buitenlandse ploeg niet om Amuzu van kortbij op te volgen. Frankfurt en Fenerbahçe volgen zijn ontwikkeling. In Italië wordt ook AS Roma genoemd als mogelijke bestemming.

Bron: HLN (PJC)anderlecht-online forum