Van Crombrugge: "Kans miniem dat ik dit seizoen nog speel"

DONDERDAG, 1 APRIL 2021, 10:26 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

BLESSURES - INTERVIEWS In een gesprek met Sporza heeft Hendrik Van Crombrugge meer uitleg gegeven over zijn medische toestand. "Bepaalde oefeningen lukken niet zoals het moet, dus spreken we van een terugval. Maar daar hadden we rekening mee gehouden."

Enkele dagen geleden raakte bekend dat Van Crombrugge een kleine terugval kent in zijn revalidatie. "Weinig revalidaties zijn een rechte lijn met enkel goede dingen. Dat is bij mij ook zo en daar hadden we rekening mee gehouden", vertelt de doelman. "We moeten dat accepteren en gewoon verder werken."

"Wat die terugval precies inhoudt, is een medisch-technische zaak. Ik kan daar weinig over vertellen. Bepaalde oefeningen lukken nog niet zoals het hoort en dat noemt men een terugval. Veel meer moeten we er niet achter zoeken."

Van Crombrugge lijkt zich nu te focussen op volgend seizoen. "De kans dat ik dit seizoen nog speel, acht ik miniem. Het is zuur dat ik al zo veel wedstrijden moest missen. Als aanvoerder ben ik tijdens de week aanwezig in de kleedkamer en ik kom naar de wedstrijden kijken, maar het is zuur dat ik tijdens de wedstrijden mijn stempel niet kan drukken. Zeker omdat ik goed aan het seizoen begonnen was."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.