"Antwerp heeft gewoon te lang gewacht"

DINSDAG, 27 APRIL 2021, 14:16 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS - INTERVIEWS Het is nu al de meest besproken transfer en het is nog niets eens officieel transferseizoen, die van Lior Refaelov naar RSC Anderlecht. Zijn makelaar Dudu Dahan geeft nu meer uitleg bij het hele verhaal en de slotsom is simpel: Antwerp heeft te lang gewacht. 

Lior Refaelov won in januari de Gouden Schoen, nadien wachtte de speler samen met zijn makelaar op een contractvoorstel van Antwerp. Maar dat kwam er niet, ze bleven wachten, tot eind april uiteindelijk. Maar bij Antwerp bleef het stil.

The Great Old was nochtans al sinds 4 april op de hoogte van de interesse van RSC Anderlecht, maar besloot daar niet op in te gaan. "Op een bepaald moment begon hij zich vragen te stellen over hoe de toekomst eruit zag voor hem en zijn gezin", vertelt Dahan, "Dan is het aan mij om een oplossing te vinden om mijn speler terug gemoedsrust te bezorgen."

"We hebben echt héél lang gewacht op Antwerp, maar er kwam niets. Toen ben ik met Anderlecht begin te onderhandelen en er kwam een akkoord. Ik gaf hen mijn woord en als ik dat doe, dan doet Lior dat ook. Vanwaar wij komen breek je je woord niet. Ja, toen kwam Antwerp en konden we veel meer geld verdienen, maar het was te laat. Een woord is een woord, we willen kunnen blijven in de spiegel kijken. Antwerp heeft gewoon te lang gewacht."



anderlecht-online forum