"Champions League zal mijn beslissing beïnvloeden"

MAANDAG, 3 MEI 2021, 07:22 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS - INTERVIEWS Zolang niets zeker is zal er veel inkt blijven vloeien over de toekomst van Lukas Nmecha, gisteren opnieuw goed voor het eerste doelpunt tegen Club Brugge. Een beslissing heeft hij nog niet genomen al geeft hij wel toe dat een Champions League-ticket die kan beïnvloeden. 

Nmecha was tegen Club Brugge bijna overal betrokken, zijn inzet loonde met de gelijkmaker te scoren. "We begrijpen alsmaar beter wat Komany wil. We hebben hard gewerkt, maar we kunnen nog beter. Zo had ik in de eerste helft al moeten scoren. Ik ben ontgoocheld over dit gelijkspel, er zat meer in."

Nmecha benadrukte nog eens dat hij zich goed voelt bij RSC Anderlecht. Waar zijn toekomst ligt is echter nog niet duidelijk. "Ik focus mij nu vooral op de play-offs. Ik voel mij hier goed en de club samen met Kompany betekenen veel voor mijn carrière. Een Champions League-ticket zou mij in ieder geval al kunnen overtuigen om te blijven. Maar ook de toekomst van Sambi Lokonga en El Hadj. Ze hebben opties, maar als ze blijven, kan dat ook een positieve invloed hebben op mijn beslissing."

"Het is nog te vroeg om nu al een beslissing te nemen. We zullen we zien wat de komende weken brengt."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.