Anderlecht panikeert, nog niet, rond Bounida

VRIJDAG, 9 JULI 2021, 09:06 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Rayane Bounida kreeg een rondleiding op Ajax, meteen zit de schrik bij de supporters er in dat ze het toptalent gaan verliezen. Binnen RSC Anderlecht maken ze zich niet meteen grote zorgen. Het is er gerust in dat het Bounida een mooi carrièreplan kan voorleggen.

Bounida werd in maart al 15 jaar maar zijn entourage wou dat hij zich eerst concentreerde op school alvorens te praten over een profcontract. Ondertussen werkte hij het vierde middelbaar met vrucht af.

Het feit dat verschillende buitenlandse clubs aan zijn mouw trekken verontrust Anderlecht niet. De entourage van Bounida zou de prioriteit vooral leggen bij school en niet bij de centen volgens insiders. Wat natuurlijk positief is voor paars-wit die niet kan tippen aan het grote geld dat de buitenlandse clubs hem bieden. 

Anderlecht is al even bezig met een traject uit te stippelen voor het jonge supertalent die momenteel nog te kampen heeft met een frêle lichaamsbouw vergeleken met zijn lichaamsgenoten. Bounida moet zich nu dus vooral fysiek verder ontwikkelen. Maar er is niemand die eraan twijfelt dat Bounida met de tijd de schade zal inhalen.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.