Uitsupporters waarschijnlijk pas vanaf september

VRIJDAG, 6 AUGUSTUS 2021, 07:06 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN - INTERVIEWS Vanaf 13 augustus kan er in principe terug gevoetbald worden voor volle stadions, dankzij het Covid Safe Ticket. Momenteel gaat het wel enkel over thuissupporters, de situatie van de uitsupporters wordt besproken tijdens de interlandbreak begin september. 

De eerste speeldag voor volle stadions zal het nodige werk met zich meebrengen. "De kans bestaat dat er problemen optreden met de scanning van Covid Safe Ticket. Er zullen ook supporters zijn die nodige documenten niet bij hebben. Daarom ligt de focus nu vooral om de thuissupporters te ontvangen zonder al te veel hinder", zegt de Pro League, "Als daar ook nog eens de vele controles van de uitsupporters moesten bijkomen, valt dat eigenlijk niet te regelen voor de clubs."

Van 30 augustus tot 8 september is het interlandbreak dan zou bekeken worden of ook de uitsupporters opnieuw welkom zijn bij de wedstrijden.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.