"Waar deuren sluiten, gaan andere weer open"

DINSDAG, 10 AUGUSTUS 2021, 15:15 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS - INTERVIEWS Michel Vlap neemt tijdelijk afscheid van RSC Anderlecht. De Nederlander is opgetogen dat hij een heel seizoen aan de slag kan bij FC Twente. Zeggen dat hij mislukt is bij paars-wit wil hij niet. Liever focust hij nu op zijn nieuw avontuur in de Eredevisie. 

Vlap woonde al een wedstrijd bij van FC Twente en hij voelde er zich meteen thuis. "Als ik de supporters bezig zag heb ik echt genoten, ik voelde er mij meteen thuis. Voetbal zonder supporters is niet hetzelfde, ik heb die sfeer dus enorm gemist."

"Ik ben eraan toe om weer een heel seizoen te voetballen. Er waren nog andere Eredivisie-clubs die interesse toonden maar toen ik hoorde van Twente was mijn keuze meteen gemaakt."

RSC Anderlecht

Vlap kwam in de zomer van 2019 bij RSC Anderlecht dat 8 miljoen euro neertelde voor de Nederlander. Zijn start was goed maar bleef niet duren. Toen Vincent Kompany aan het roer kwam bleek al snel dat er voor Vlap geen plaats was.

"Ik wil niet zeggen dat ik mislukt ben. Bij grote clubs worden er nu eenmaal keuzes gemaakt en Anderlecht is een grote club. Maar ze kunnen nooit zeggen dat ik het niet geprobeerd heb, ik ben op training alles blijven geven. Dat het dan niet lukt is een grote tegenvaller. Maar waar deuren dichtgaan gaan er ook andere weer open".



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.