Vitesse rekent op Openda

DONDERDAG, 26 AUGUSTUS 2021, 09:12 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS - ANDERE RSC Anderlecht is erop gebrandt om verder te gaan in de Conference League maar dat is ook tegenstander Vitesse. Zij rekenen vooral op Loïs Openda (ex-Club Brugge) om paars-wit pijn te doen en de volgende ronde veilig te stellen. 

Thomas Letsch, coach van Vitesse, duwt RSC Anderlecht meteen in de favorietenrol. "Een grote club als Anderlecht is altijd favoriet, maar dat betekent niet dat we moeten onderdoen voor hen. In Brussel hebben we al getoond dat we ons kunnen meten met hen. We zijn dus zeker niet kansloos en gaan voor niet minder dan de winst."

Vitesse kan morgen alvast rekenen op Loïs Openda en die wil vanavond belangrijk zijn voor zijn team. "Ik ken RSC Anderlecht van in België en kan dus al enkele zaken doorgeven aan mijn team. Ik wil hen vanavond vooral helpen om te winnen en hopelijk belangrijk te zijn."

Coach Letsch ziet Openda dan ook als spilfiguur vanavond tegen paars-wit. "Met zijn snelheid is hij absoluut een wapen het staat dus buiten kijf dat hij zal starten. Ik denk dat hij zal vlammen en dat hebben we nu vooral nodig. Hij is een spilfiguur in ons spel."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.