Scifo zegt het voetbal vaarwel

ZATERDAG, 30 OKTOBER 2021, 08:50 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS - ANDERE Enzo Scifo stopt volledig met het voetbal, zijn passage bij Moeskroen als trainer heeft een wrange nasmaak achtergelaten waardoor de ex-Gouden Schoen 'gedegouteerd' is van het voetbalwereldje. Voetbal zal hij vanaf nu volgen vanuit de tribune. 

Scifo is vooral ontgoocheld over hoe de zaken gelopen zijn bij Moeskroen, zijn laatste trainersjob. Het is ook de reden waarom hij vandaag zijn afscheidsinterview van het voetbal geeft. Verbitterd is hij niet, vooral opgelucht.

"Ik heb veel te danken aan het voetbal, maar het is genoeg geweest. Het gebrek aan steun als trainer vind ik heel spijtig. Maar het is het hele wereldje errond waar ik gedegouteerd van raak. De plaats die makelaars innemen, dat spelletje speel ik niet meer mee. Het draait niet meer om het spel maar om welk postje dat je hebt en om het juiste te bemachtigen moet je over lijken gaan. En dat kan ik niet, ik heb normen en waarden."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.