Wullaert: "Ik speel terug met vertrouwen"

DINSDAG, 22 MAART 2022, 10:22 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

DAMES - INTERVIEWS Tessa Wullaert had de afgelopen weken te kampen met een blessure maar staat er weer voor de play-offs met RSC Anderlecht. Waar ze zich nog altijd goed voelt, haar contract loopt nog tot volgend jaar maar concrete plannen zijn er nog niet: "Ik laat alles op mij afkomen".

Het is duidelijk dat Wulaert zich goed voelt in Brussel: "Ik speel er terug met vertrouwen, dat miste ik een beetje in het buitenland. Dat vertrouwen maakt van mij ook een betere speelster. Het evenwicht tussen voetbal en een leven daarnaast is ook evenwichter, in het buitenland is het eten, trainen , slapen en reizen en dat constant op repeat".

EK 2022

In juli trekken de Red Flames naar het EK. "Ik kijk er toch wel naar uit want het is ook een beetje thuiskomen, we spelen namelijk twee keer in Manchester. Het is aan ons nu om te bewijzen dat we tot de top acht van Europa willen behoren en dan moeten we toch ook eens neerzetten tegen landen zoals Duitsland en Engeland. En daarvoor moeten we nog heel hard werken. Maar als groep staan we sterker en we zijn strenger voor elkaar."

Gouden Schoen

Wullaert moest nipt de duimen leggen tegen Janice Cayman met amper één puntje verschil. Ze was toen zichtbaar aangeslagen en niet te spreken over het resultaat. "Ze onderwaarderen mij in België, maar liever zo dan overgewaardeerd worden. Het heeft ook niet tot strubbelingen gezorgd binnen de Red Flames of zo. Ik heb toen mijn mening gezegd en daarmee is de zaak ook gesloten voor mij. Maar het blijft jammer. Maar ik kijk nu enkel vooruit, de titel en de beker halen met Anderlecht én een goed EK spelen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.