Entourage Zirkzee zegt niet meteen 'neen'

WOENSDAG, 13 APRIL 2022, 07:01 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS - INTERVIEWS CEO Peter Verbeke liet in De Tribune weten dat het geen gemakkelijke opdracht zal zijn om Joshua Zirkzee nog een jaar in het Lotto Park te houden. Zijn entourage zegt echter niet meteen neen tegen een verlengd verblijf. Al ligt de transfer van de spits momenteel al op 11 miljoen euro.

En daar ligt het grote probleem, Zirkzee ligt namelijk maar één jaar meer onder contract bij Bayern dat dus wellicht zal willen cashen. 

"Joshua voelt zich thuis bij Anderlecht", valt te horen in zijn entourage, "Deze uitleenbeurt is de beste keuze geweest en ook volgend seizoen zou hij zeker zijn van plek én wellicht Europees spelen. Meer kan je niet vragen voor de verdere ontwikkeling van een speler."

Maar de bal ligt dus volledig in het kamp van Bayern en met een transferwaarde die nog hoger kan oplopen voor de spits lopen ze in Duitsland waarschijnlijk niet warm voor een tweede uitleenbeurt.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.