Brugge-fans werpen vuurpijl in vak vol Anderlecht-supporters

MAANDAG, 23 MEI 2022, 09:53 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Na afloop van de wedstrijd tussen Club Brugge en Anderlecht kwamen supporters van de thuisploeg massaal op het veld. Helaas verliep dat niet altijd even vredevol. Zo trok een groep fans richting het Anderlecht-vak om te provoceren en wierpen ze zelfs een vuurpijl naar de Anderlecht-aanhang.

Een medewerker van deze website zat in het bewuste vak en de vuurpijl belandde vlakbij haar. "De Brugse fans schoten een vuurpijl naar het Anderlecht-vak af. De politie greep niet in. Charles De Ketelaere probeerde de fans weg te leiden, maar tevergeefs. Dat was onbegonnen werk. Hij werd zelf bijna omver gelopen", zo vertelt ze. Gelukkig bleef alles zonder ernstige gevolgen en vielen er geen gewonden.

"Ik vond het niet leuk dat onze supporters naar de hoek met de Anderlecht-fans gingen om hen uit te dagen. Daarom ging ik naar hen toe", vertelde De Ketelaere na afloop.


Foto: Anderlecht-online.be


Foto: Anderlecht-online.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.