Reacties na de wedstrijd tegen Oostende

MAANDAG, 25 JULI 2022, 18:47 - Skyhawk
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN - INTERVIEWS Trainer Felice Mazzu was al bij al tevreden over de eerste wedstrijd van Anderlecht. Toch vond de coach dat de partij sneller beslist moest geweest zijn. Paars-wit maakte, volgens hem, te vaak de foute keuze in de rechthoek van de tegenstander.

Tenslotte was de coach ook tevreden van het debuut van Silva. De spits scoorde een prachtig doelpunt net zoals Esposito dat vorige week deed. Daarenboven was Mazzu ook tevreden over Adrien Trebel, die de nodige ervaring op het middenveld brengt.

Ook man van de match, Verschaeren, blikte tevreden terug. In zijn nieuwe rol verbruikt hij een pak meer energie dan voordien, maar dat stoort hem niet. "Ik moet enkel meer zelf mijn kans durven gaan", klonk het.

Silva, die zijn eerste goal scoorde voor Anderlecht, voelt zich goed bij zijn nieuwe club. Zo bleek althans uit het interview na de match. De Portugees gaf aan grootse dingen te willen realiseren met paars wit. Daarenboven is de verstandhouding met Esposito uitstekend. Silva hoopt dan ook binnenkort samen met hem aan de aftrap te komen. Zich vastpinnen op een bepaald aantal goals, doet hij niet. "Ik ga mijn eigen ervaring hier creëren. Deze club voldoet alvast volledig aan mijn verwachtingen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.