"We huren Dauda met verplichte aankoopoptie"

VRIJDAG, 29 JULI 2022, 10:37 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS - INTERVIEWS CD Tenerife stelde gisteren Mohamed Dauda voor aan de pers. Sportief directeur Juan Carlos Cordero vertelde onder meer dat Tenerife Dauda huurt met een verplichte aankoopoptie. Dauda zelf is blij met zijn nieuwe club. "Ik ben erg enthousiast over hun project", vertelt hij.

"Ik ben blij om hier te zijn", vertelt Dauda. "Cordero legde het project uit en ik ben er erg enthousiast over. Ik wil hard mijn best doen."

Sportief directeur Cordero geeft aan dat de transfer heel wat voeten in de aarde had. "Het was een complexe situatie. We hebben lang gepraat. We huren Dauda van Anderlecht met een verplichte aankoopoptie voor drie seizoenen als hij bepaalde doelstellingen behaalt. Ik ga ervan uit dat die gehaald worden en dat hij dus zal blijven."

"Dauda is een snelle, verticale voetballer die tweevoetig is", gaat Cordero verder. "Hij kan op beide vleugels spelen en ook centraal in de spits. Zo'n speler hadden we nodig. Als Dauda het goed doet en wordt opgeroepen voor het WK, zullen we hem een maand moeten missen, maar dat doet zijn waarde wel stijgen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.