Gomez: "Jullie zitten voor altijd in mijn hart"

DINSDAG, 16 AUGUSTUS 2022, 12:26 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS - INTERVIEWS Met een video en een mooie tekst neemt Sergio Gomez vandaag afscheid van Anderlecht en zijn supporters. "Het is tijd om een belangijke stap te zetten in mijn carrière, maar ik kan altijd terugkijken en met fierheid zeggen dat ik één van jullie ben."

Lees hieronder de integrale afscheidsboodschap van Sergio Gomez.

Het is moeilijk om zo veel te zeggen op zo weinig ruimte. Het is moeilijk om van iemand zo veel te houden op zo'n korte tijd. Maar jullie zijn erin geslaagd. Dank je wel RSC Anderlecht, ploegmaats, staf en iedereen die deel uitmaakt van deze club om me te verwelkomen zoals jullie vorig jaar deden en voor alle herinneringen die we samen opgebouwd hebben. Het was het beste jaar in mijn carrière tot nu toe. Wat ik bereikt heb, zou ik zonder jullie niet gekund hebben.

Een speciale vermelding ook voor 'Vinnie'. Dank je wel, coach, voor je vertrouwen en je hulp sinds dat eerste telefoontje. En voor de supporters. Je naam die wordt gezongen in het Lotto Park, de onvoorwaardelijke steuk elke zondag, ... Ze zullen voor altijd in mijn hard gegrift blijven. Nu begrijp ik waarom jullie de beste zijn.

Het is tijd om een belangijke stap te zetten in mijn carrière, maar ik kan altijd terugkijken en met fierheid zeggen dat ik één van jullie ben. Want ... 'eens een mauve, altijd een mauve.'

Ik wens jullie al het beste,
Sergio Gomez


 





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.