"Heerenveen is de juiste plaats voor mij"

DINSDAG, 30 AUGUSTUS 2022, 20:14 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS - INTERVIEWS Heerenveen stelde vanmiddag Antoine Colassin voor als nieuwste aanwinst. De Anderlecht-huurling oogde wat timide, maar weet goed wat hij wil. "Heerenveen is een goede club. Voor mij is het goed om hier te zijn. Ik wil zoveel mogelijk scoren."

Lees hieronder het interview dat het mediakanaal van Heerenveen had met Colassin.

Waarom koos je voor Heerenveen?
"Ik denk dat het de juiste plaats is voor mij om mezelf te ontwikkelen en minuten te maken. Het is een goede club. Voor mij is het goed om hier te zijn."

Wat wist je al van Heerenveen?
"Ik sprak al met Michel Vlap, die van Heerenveen komt. Hij zei dat het een goede club is."

Met Sarr en Van Hooijdonk heeft Heerenveen momenteel een goed spitsenduo. Ken je hen?
"Nederlandse vrienden in de kleedkamer bij Anderlecht vertelden dat het een goed duo is. Dat is goed voor het team en de club."

Wat zijn jouw sterke punten als speler?
"Ik denk dat ik een goed loopvermogen heb, zowel aanvallend als verdedigend. Ik scoor ook vrij vlot en vecht graag voor het team."

Heb je al met de coach gesproken?
"Ja, ik sprak hem via de telefoon, dus dat zit goed. Hij vertelde over het team, de tactieken en wat voor mij het belangrijk is. Dat is een goede manier om te leren en me te ontwikkelen. Daar ben ik blij mee."

Wat zijn je doelen?
"Ik wil zoveel mogelijk doelpunten maken en zo hoog mogelijk eindigen in de competitie."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.