Overzicht huurlingen: Olsson meteen basisspeler

MAANDAG, 5 SEPTEMBER 2022, 22:17 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN Met zeven zijn ze, de spelers die Anderlecht dit seizoen verhuurt. Net als de vorige jaren zal Anderlecht-Online ook dit seizoen proberen om na ieder weekend een overzicht te brengen van hun prestaties. Lees hier het eerste overzicht.

Mohamed Bouchouari: Enkele dagen na zijn transfer naar Emmen bleef hij de hele wedstrijd op de bank. Emmen verloor met 0-3 van AZ en heeft 4 op 15.
 
Mustapha Bundu: Zat nog niet in de selectie bij FC Andorra. De Spaanse tweedeklasser won met 1-0 tegen Granada en staat nu 13e met 6 op 12.
 
Antoine Colassin: Bleef net als Bouchouari de hele partij op de bank. Zijn Heerenveen speelde 0-0 gelijk tegen NEC en heeft nu 9 op 15.
 
Mo Dauda: Vierde wedstrijd, vierde basisplaats voor Dauda. Zijn Tenerife won met 1-0 tegen hekkensluiter Santander. Het staat nu 16e in de Spaanse tweede klasse met vier punten.
 
Bogdan Mykhaylichenko: De linksback begon voor de derde keer op rij in de basis ban Shakhtar Donetsk. Na 59 minuten werd hij vervangen. Shakhtar won met 0-1 en staat gedeeld tweede met 7 op 9.
 
Kristoffer Olsson: De Zweed begon meteen in de basis bij Midtjylland, dat met 0-2 verloor van Aalborg. Olsson werd na 62 minuten vervangen. Midtjylland staat achtste op twaalf ploegen.
 
Timon Wellenreuther: Net als de voorbije twee matchen bleef Wellenreuther tegen Go Ahead Eagles negentig minuten op de bank. Feyenoord won met 3-4.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.