Refaelov: "Mijn doel? Yari de Gouden Schoen laten winnen"

VRIJDAG, 4 NOVEMBER 2022, 22:12 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Lior Refaelov heeft er alle vertrouwen in dat hij volgend seizoen nog voor Anderlecht speelt. Zijn manager zette donderdag wat druk op Anderlecht om snel te handelen, maar Refaelov ziet het goed komen. "Het is mijn wil en die van de club om te blijven", vertelt hij vandaag in Het Nieuwsblad.

"Mijn manager moet zijn job doen he", lacht Refaelov wanneer hij met de uitspraken geconfronteerd wordt. "Maar de intentie is om te blijven. Ik heb een goede band met de voorzitter en met Peter Verbeke. De gesprekken lopen en ik ga ervan uit dat we tegen januari een akkoord bereiken."

Met zes doelpunten en zeven assists over alle competities heen is Refaelov alvast aan een erg sterk seizoen bezig. Ook de samenwerking met Yari Verschaeren loopt erg vlot de laatste wedstrijden. "Ik speel graag met hem samen. Hij is één van de beste voetballers van België. Wel heeft hij iemand nodigt die hem gidst, die in hem gelooft en hem vrijheid geeft om acties te maken. Dat wil ik graag zijn. Mijn doel is om hem de Gouden Schoen te helpen winnen. Ik geloof dat dat mogelijk is."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.