Silva: "Terug naar Wolves? Geen idee"

MAANDAG, 19 DECEMBER 2022, 20:24 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS - INTERVIEWS Bestaat de kans dat Fabio Silva in januari al terugkeert naar Wolverhampton? La Dernière Heure vroeg het aan de Portugees. "Ik kan hierop niet antwoorden want ik weet het niet. Maar als Wolverhamton me terughaalt, wil dat zeggen dat ik het bij Anderlecht goed gedaan heb."

"Mijn focus ligt momenteel op de bekerwedstrijd tegen Genk (woensdag, red.). De mercato opent pas in januari. Ik ben een speler, dus ik heb dus geen controle over de situatie. Het ligt niet in mijn handen, dus ik spreek me er liever niet over uit."

Silva heeft naar eigen zeggen nog geen telefoontje gekregen van Julen Lopetegui, de nieuwe coach van Wolverhamton. "Maar de club staat wel continu in contact met mij. Ze vragen hoe ik me voel en of ik iets nodig heb. Toen we op West Ham speelden, waren ze er om met mij te praten."

"Maar zolang ik bij Anderlecht ben, wil ik deze club helpen om bovenaan het klassement te geraken. Anderlecht gaf me de kans om te spelen, vertrouwen de winnen en doelpunten te maken. Ik wil hen meer teruggeven dan dat ik tot nu toe al deed."

La Dernière Heure voegt nog toe dat men zich bij Anderlecht (nog) niet ongerust maakt: een terugkeer van Silva naar Wolverhampton is momenteel niet aan de orde.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.