Masscho: "We moeten echt meer gefocust zijn"

DINSDAG, 20 DECEMBER 2022, 18:14 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS - 1B RSCA Futures heeft de voorsprong die het aan het begin van de tweede helft in de Brusselse derby had verworven, niet lang vastgehouden. "We begonnen goed aan de tweede helft, maar na het doelpunt waren we te laks in het beheren van de voorsprong die we hadden", gaf Anderlecht-verdediger Loïc Masscho toe.

Nog geen 15 seconden na de openingstreffer van Enock Agyei bracht Mickaël Biron RWDM terug in de wedstrijd. 

De 1-2 werd verkregen na een pauze. Niet voor het eerst dit seizoen.

"We zullen hier volgend jaar zeker meer aan moeten werken. We doen het al, maar onze stilstaande fases moeten echt beter," aldus Masscho, die ondanks de nederlaag tevreden is over zijn eerste persoonlijke kalenderjaar in het profvoetbal.

"Ik wil elke wedstrijd winnen en elke keer een bijdrage leveren. Ik ben heel tevreden met wat ik al bereikt heb. We eindigen hier met een negatieve noot, maar we kunnen best tevreden zijn. Volgend jaar willen we natuurlijk zoveel mogelijk wedstrijden winnen om bij de besten van de competitie te blijven horen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.