Geen wedstrijden meer op zondagavond om 21.00 uur

DONDERDAG, 22 DECEMBER 2022, 17:40 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN - INTERVIEWS In Anderlecht, net als in andere stadions in het land, klaagden de fans over de laatste wedstrijd die zondag om 21 uur op het programma staat. Het goede nieuws is dat vanaf de 24e speeldag, gepland voor het weekend van 3 februari, de wedstrijden op zondagavond om 19.15 of 19.30 uur zullen afgetrapt worden.

In januari 2023 zal RSCA niet meer op zondag om 21.00 uur spelen. De doordeweekse wedstrijden tegen Charleroi op 26 december en tegen Zulte Waregem op 18 januari worden daarentegen om 20.45 uur afgetrapt.

"We zijn de afgelopen maanden in gesprek geweest met onze supporters. We hebben onder meer gesproken met de fanfederatie Belgian Supporters, de SLO, diverse fanvertegenwoordigers, de kalendermanager, onze clubs en Eleven Sports. Samen zijn we overeengekomen dat het voor het plezier van de fans in het stadion en thuis beter zou zijn om de zondagavond te vervroegen", verklaarde Lorin Parys, CEO van de Pro League.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.