Van Crombrugge: "Ze zeiden me dat ik best vertrek"

ZONDAG, 8 JANUARI 2023, 21:38 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS - INTERVIEWS Is het een het gevolg van het ander of het ander het gevolg van het een? Na de wedstrijd tegen Union, waar hij slechts invallersdoelman was, vertelde Hendrik Van Crombrugge dat hij van het bestuur de boodschap kreeg dat hij best vertrekt.

Het is geen geheim dat de financiële situatie van Anderlecht erg penibel is. Hendrik Van Crombrugge dreigt naar nu het slachtoffer van te worden. "Het bestuur moet strategische en politieke keuzes maken uit financiële gronden. Blijkbaar pas ik niet meer in de plannen", zo vertelde hij vanavond. "Het bestuur liet me weten dat het voor iedereen het beste is dat ik vertrek."

"Ik kan niet anders dan me daarbij neerleggen", ging de aanvoerder verder. Van Crombrugge vertelde ook wel dat zolang hij een speler van Anderlecht is, hij zich maximaal zal blijven inzetten voor de club.

Ook Lior Refaelov en Adrien Trebel zien hun toekomst bij Anderlecht erg onzeker tegemoet. De twee zijn in juni einde contract. Volgens Het Nieuwsblad zal Refaelov wel een nieuw voorstel krijgen, maar heel veel moeten inleveren. Of Trebel überhaupt een voorstel krijgt, is hoogst onzeker.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.