“Fredberg en Riemer toonden motivatie, drive en energie”

DONDERDAG, 12 JANUARI 2023, 09:50 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Na het supportersoverleg van gisteren sprak Anderlecht-Online met een van de aanwezige fans. Hij vertelde dat Jesper Fredberg en Brian Riemer een erg goede indruk op hem maakten. “Ze wilden echt graag naar Anderlecht komen en lieten ons dat ook voelen.”

Na de praktische uiteenzetting over het nieuwe ticketsysteem voor uitwedstrijden, nam CEO Non-Sports Kenneth Bornauw even het woord. Nadien stelden CEO Sports Fredberg en coach Riemer zich voor.
 
“Fredberg en Riemer vertelden over hun visie en meer specifiek over de zaken waar zij verantwoordelijk voor zijn”, laat een aanwezige supporter ons weten. “Door de ziekte van Peter Verbeke, die overigens nog niet helemaal hersteld is, was er sportief een stilstand. Het is trouwens niet de bedoeling dat Verbeke Kindermans zal vervangen als hoofd van de academie.”
 
“Wat mij heel erg opviel, is dat zowel bij Fredberg als bij Riemer de motivatie erg groot is. Ze hoefden niet weg bij hun vorige werkgevers en waren daar gelukkig, maar toen Anderlecht aanklopte, wilden ze erg graag komen. Dat lieten ze ons duidelijk voelen. Beiden hebben ze ook interesse in de academie en lieten dat ook blijken.”
 
Volgens de supporter met wie we spraken, is het contrast met Felice Mazzu groot. “Mazzu heeft nooit de tijd genomen om met ons te spreken. Ook zijn interesse in de academie was maar matig. Tijdens het overleg overheerste bij mij het gevoel dat we onder Mazzu vijf kostbare maanden verspeeld hebben.”
 
“Zowel Kenneth als Jesper en Brian hebben de tijd genomen om op onze vragen te antwoorden. De open brief van 's ochtends is duidelijk aangekomen. Ze weten dat de supporters deze week een reactie verwachten.”



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.