Raman blijft positief

DONDERDAG, 19 JANUARI 2023, 08:03 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS - ANDERE RSC Anderlecht moet al een tijdje niet meer naar boven kijken, maar de degradatieplaatsen komen nu toch echt heel dichtbij na het verlies tegen Zulte-Waregem. Benito Raman blijft positief, winnen is de boodschap volgens hem, al blijft het ook de vraag of hij volgende maand nog een speler is bij paars-wit.

Vijf punten verwijderd van een degradatieplaats, het is geen grap maar pure waarheid voor RSC Anderlecht. Gisteren was nochtans de uitgelezen kans om terug aan te knopen met een hogere rangschikking, helaas, de recordkampioen verknoeide het zelf.

Benito Raman mocht nog eens starten en scoorde zowaar twee keer, toch was het niet voldoende voor de overwinning, al wil hij vooral positief blijven. "We moeten gewoon beginnen winnen en dan kan alles heel snel gaan. Er zijn nog 39 punten te winnen. Of ik hier nog ga zijn om de ploeg die te helpen winnen? Dat is moeilijk te zeggen, we zien wel", aldus Raman. 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.