De Wilde: "Belangrijkste wedstrijd van het seizoen

VRIJDAG, 10 FEBRUARI 2023, 22:23 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS - 1B De RSCA Futures staan zaterdag voor de match van de waarheid. Winnen ze tegen Deinze, dan plaatsen ze zich voor de Promotion play-offs. Winnen ze niet, dan spelen ze de degradatie play-offs. Middenvelder Nils De Wilde beseft dat het niet gemakkelijk zal worden. "Maar moeilijk gaat ook", klinkt het vol vertrouwen.

“We maken ons op voor de belangrijkste wedstrijd van het seizoen”, vertelt De Wilde in Het Nieuwsblad. "We verdienen die plaats in de top zes." De Wilde vertelt hoe de RSCA Futures sterk aan de competitie begonnen, maar dan een terugval kenden met verschillende gelijke spelen. Uit de voorbije twee duels haalden ze vier op zes. "Op dat elan moeten we doorgaan", zo zegt hij.

Van het thuispubliek heeft De Wilde alvast geen schrik. Hij vertelt dat ze ook op Beerschot, Lierse en RWDM al voor veel volk speelden. "We waren nooit onder de indruk en speelden gewoon ons voetbal."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.