Boeckx stopt als keeperstrainer

VRIJDAG, 31 MAART 2023, 17:18 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS - ANDERE Frank Boeckx stopt als keeperstrainer bij RSC Anderlecht wegens privé omstandigheden. Een moeilijke beslissing volgens Boeckx zelf maar de knoop moest doorgehakt worden. 

Boeckx zal zondag de laatste keer op de bank zitten tegen Eupen. Voorlopig wordt zijn plek intern opgevuld maar de gesprekken met een definitieve opvolger zijn bezig. De club zal daar later over communiceren. 

Frank Boeckx:

"Dit  was een zeer moeilijke beslissing, want ik heb me altijd met veel enthousiasme ingezet en ik heb het volste vertrouwen in de richting die de club uitgaat. Ik heb twee teams die me na aan het hart liggen: Anderlecht en mijn gezin. Mijn gezin heeft me nu iets meer nodig. Ik wil de club bedanken voor de kansen die ze me hebben gegeven en ik zal altijd blijven supporteren voor RSC Anderlecht.”

CEO Sports Jesper Fredberg:

“Frank is een geliefd figuur binnen de club, gezien zijn palmares als voormalig doelman van de eerste ploeg en zijn rol in de laatste jaren bij zowel de RSCA Futures als bij de eerste ploeg. We hebben geprobeerd een oplossing te vinden om Frank aan boord te houden, maar we respecteren zijn wens en die van zijn familie. We zijn hem hoe dan ook erg dankbaar voor zijn inzet, en we hopen hem snel terug te zien.”

Merci, Frank.Bron: rsca.beanderlecht-online forum