Keert Frutos opnieuw terug naar Anderlecht?

ZATERDAG, 1 APRIL 2023, 13:06 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS - 1B Het zo zomaar kunnen dat Nicolas Frutos deze zomer opnieuw bij Anderlecht aan de slag gaat. La Dernière Heure zegt dat paars-wit aan hem denkt als coach van de RSCA Futures volgend seizoen als Guillaume Gillet niet zou aanblijven. Over dat laatste is evenwel nog geen beslissing genomen.

De 41-jarige Frutos gooide bij Anderlecht als spits grote ogen tussen 2006 en 2010. Tot een blessure hem dwong te stoppen met voetballen.

In 2016 keerde Frutos terug bij paars-wit als coach van de beloften. Nadien schoof hij door tot de staf van René Weiler. Toen de Zwitser in september 2017 werd ontslagen, kreeg Frutos enkele wedstrijden zijn kans als T1. Na vier wedstrijden stopte dat avontuur omdat Hein Vanhaezebrouck naar Anderlecht kwam.

In juni 2020 werd Frutos opnieuw assistent-trainer bij Anderlecht. In februari 2021 diende hij zijn ontslag in om assistent te worden van Hernan Losada bij DC United. In december vorig jaar nam hij afscheid van de Amerikaanse club en sindsdien zit hij zonder werk. Frutos is gehuwd met een Belgische en samen hebben ze een zoontje. 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.