Anderlecht haalt drie talentvolle jongeren weg bij Standard

DINSDAG, 16 MEI 2023, 09:32 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

JEUGD - TRANSFERS Anderlecht heeft met succes zijn lijn uitgeslagen in de talentenvijver van Standard. Deze zomer maken drie beloftevolle jongeren de overstap van Luik naar Neerpede. Het gaat om Ojea Cobellia Noa, Dia Saliou (beiden geboren in 2009) en Aaron Wiggers (2007).

Anderlecht moest, mede door blessurelast, de landstitel bij de U14 dit seizoen aan Standard laten. Twee sleutelspelers van de Luikse kampioenenploeg hebben nu beslist om de overstap naar Anderlecht te maken: Ojea Cobellia Noa en Dia Saliou.

Ojea Noa is een erg getalenteerde linkerflankaanvaller. Hij is snel, technisch en heeft een flukse dribbel in huis. Dia Saliou is een linksachter.

Daarnaast maakt ook de 15-jarige Aaron Wiggers (geboren 30 december 2007) de overstap van Standard naar Anderlecht. In november vorig jaar speelde hij drie wedstrijden bij de nationale U16. Wiggers is een rechterflankaanvaller.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.