Colassin, die graag wil blijven, scoort twee keer (video)

ZONDAG, 21 MEI 2023, 20:25 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN - TRANSFERS Antoine Colassin lijkt net op tijd zijn neus voor goals gevonden te hebben. Vanmiddag scoorde hij twee keer voor Heerenveen in de wedstrijd tegen PSV (3-3). Volgens de Leeuwarder Courant heeft de spits recent meermaals aangegeven graag in Friesland te willen blijven na dit seizoen.

Twee weken geleden scoorde Colassin zijn eerste voor Heerenveen, waar hij sinds augustus op uitleenbasis speelt. Een erg lucky doelpunt. Vandaag waren beide doelpunten van een stuk fraaier. Bij de eerste nam hij de bal mooi aan om hem vervolgens beheerst binnen te leggen. Nummer twee trapte hij na een mooie dribbel precies in het hoekje.

Heerenveen huurt Colassin dit seizoen van Anderlecht, waar hij nog tot 2025 onder contract ligt. Volgens journalist Sander de Vries, die Heerenveen van nabij volgt voor de Leeuwarder Courant, wil hij graag blijven. "Colassin heeft de voorbije weken meerdere keren bij de clubleiding en technische staf aangegeven dat hij volgend seizoen graag bij SC Heerenveen wil blijven. Staf staat daar in ieder geval voor open. Colassin wil graag in zichzelf investeren", schrijft hij.

Volgens De Vries ligt de aankoopoptie een stuk hoger dan 500.000 euro, maar kent hij het bedrag niet. "Mogelijk wil Anderlecht in de zomer water bij de wijn doen, want dit bedrag kan en wil SC Heerenveen niet voor de Belgische aanvaller betalen", aldus De Vries.


 


 
 
 

Bron: © Eigen redactie



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.