De Wilde kondigt vertrek bij Anderlecht aan

DONDERDAG, 1 JUNI 2023, 13:28 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS - 1B Nils De Wilde zal volgend seizoen niet langer uitkomen voor de RSCA Futures. Via Instagram maakte de 20-jarige middenvelder vandaag bekend dat hij de club verlaat. "Ik heb hier mijn droom kunnen waarmaken", schrijft De Wilde in zijn afscheidsboodschap.

De Wilde speelde het afgelopen seizoen 27 wedstrijden voor de RSCA Futures. Zestien keer was hij basisspeler en elf keer invaller. Hij scoorde één keer, op 13 februari in de beslissende match op Deinze die de Futures in de Champions Play-offs deed belanden.

Nu is het dus tijd voor iets anders. "Na acht seizoenen, vanaf mijn 12 jaar, bij deze fantastische club heb ik besloten een nieuwe stap te zetten in mijn carrière", zo schrijft De Wilde. "Ik heb moeilijke maar, zeer zeker ook hele mooie momenten beleefd samen met jullie. Ik heb mijn droom kunnen waarmaken om mijn eerste professioneel contract te tekenen en mijn debuut te maken in de Challenger Pro League."

"Ik wil iedereen bedanken die eraan bijgedragen heeft om dit doel te bereiken. Bedankt aan de club, coaches, stafleden, teamgenoten, supporters, scholen, gastgezin Paul en Wanda, internaat en mijn familie om me te maken tot de persoon die ik nu ben."

Waar De Wilde volgend seizoen aan de slag gaat, is nog niet bekend.

 

 

Bron: © Eigen redactie



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.