Contractverlening Monticelli lijkt in orde te komen

DINSDAG, 27 JUNI 2023, 16:55 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS - 1B De Waalse krant L'Avenir komt met goed nieuws. Ze meldt dat Anderlecht en Luca Monticelli eindelijk een akkoord gevonden hebben over een nieuw contract. Over drie dagen loopt de huidige verbintenis van de 18-jarige aanvaller, die zaterdag tegen Oudenaarde nog twee keer scoorde, af.

De onderhandelingen tussen Anderlecht en Monticelli verliepen erg moeizaam, maar witte rook is op komst, aldus L'Avenir. Beide partijen zijn akkoord dat Monticelli bij Anderlecht blijft. Enkele details moeten worden afgerond en dan kan het nieuwe contract getekend worden. Volgens L'Avenir mag dat geen probleem zijn.

De 18-jarige Monticelli kwam in 2019 met moooie adelbrieven van Standard naar Anderlecht. Het voorbije seizoen mocht hij drie keer starten en tien keer invallen bij de RSCA Futures in 1B. Zich doorzetten lukte niet, maar de voorbije twee weken maakt hij volgens Sudpresse wel indruk tijdens de voorbereiding van de A-kern.
 

Bron: L'Avenir



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.