RSCA maakt nieuw bod over aan Slimani

WOENSDAG, 19 JULI 2023, 08:33 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS - ANDERE RSC Anderlecht heeft een eerste bod gedaan om Islam Slimani te behouden, maar de speler en zijn zaakwaarnemer hebben het aanbod afgewezen omdat het salaris niet overeenkwam met de verwachtingen. Volgens de Algerijnse pers zal de speler in de komende dagen een tweede bod ontvangen van RSCA.

Zowel Slimani als Kasper Dolberg worden vertegenwoordigd door dezelfde makelaar. Misschien start daar het gerucht van de Algerijnse media dat paars-wit van plan is om volgend seizoen met twee spitsen te spelen. 

Braziliaanse media maken dan weer melding van interesse van Coritiba, maar dit wordt tegengesproken door de Algerijnse pers, die zegt dat de speler niet geïnteresseerd is in de Braziliaanse competitie. De interesse is dus niet wederzijds en er zijn geen onderhandelingen begonnen. Toch beweert de Braziliaanse media dat de onderhandelingen bijna waren afgerond.

Met twee tegenstrijdige berichten is het afwachten wat de toekomst brengt voor Islam Slimani.

Bron: © Eigen redactie



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.