Lukt Fredberg wel wat Van Holsbeeck niet voor mekaar kreeg

WOENSDAG, 6 SEPTEMBER 2023, 06:48 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS - ANDERE Laatste dag van de zomermercato, vannacht om middernacht sluit de transferperiode onherroepelijk. Jesper Fredberg heeft dus nog enkele uren om te realiseren wat Van Holsbeeck, tien jaar geleden, niet voor mekaar kreeg: Thorgan Hazard naar het Lotto Park halen. 

Toen was het vooral toenmalig T1 van Zulte-Waregem, Francky Dury, die een stokje voor de transfer stak. Nu wil Dortmund wel meewerken aan een transfer.

Nu liggen de zaken misschien toch een beetje gunstiger. Thorgan Hazard staat open voor een transfer naar de Jupiler Pro League, er moet wel nog een akkoord gevonden worden over het loon. Het staat vast dat Thorgan daar heel wat water bij de wijn zal moeten doen.

Vervolgens moet er op clubniveau een akkoord gevonden over de transfersom. Fredberg weet dus wat doen vandaag en zal een akkoord moeten vinden waar de drie betrokken partijen zich in kunnen vinden.

Bron: © Eigen redactie



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.