Nieuws met tag "Interviews"


 31-03-2024 

Riemer: "Het zal altijd op details aankomen"

Riemer:

Met een zege tegen Antwerp is Anderlecht prima aan de Champions' Play-offs begonnen. Paars-wit hijst zich even naast Union, maar daar is coach Brian Riemer nog niet mee bezig. "Er komen nog negen moeilijke matchen. De stand betekent nu nog niets." Lees verder »


Debast: "Killian zal me nu plagen"

Debast:

"Ik ben erg blij dat we deze wedstrijd hebben gewonnen, ook al was het maar met 1-0", vertelde Zeno Debast na afloop van het duel tegen Antwerp. "Het was moeilijk vandaag, vooral in de eerste helft. Na de rust speelden we beter. De rode kaart hielp ons wel." Lees verder »


Leoni: "Afgezien, maar alles gegeven"

Leoni:

Theo Leoni moest na de wedstrijd tegen Antwerp erkennen dat de bezoekers voor de rust het overwicht hadden. "Ik weet niet of Anderlecht zwak was in de eerste helft of dat Antwerp erg sterk was", aldus de middenvelder.  Lees verder »





 30-03-2024 

"WK-break was een geschenk voor Anderlecht"

In het interview in Het Laatste Nieuws komt Jan Vertonghen ook terug op zijn eerste maanden bij Anderlecht. Hij stelde vast dat het systeem van Felice Mazzu hier niet werkte. "De aanstelling van Jesper Fredberg en Brian Riemer heeft een ongelooflijke impact gehad", aldus de verdediger. Lees verder »


Vertonghen: "Ik wil geen karikatuur worden"

Vertonghen:

Gaat hij verder of stopt hij? Vlak voor de interlandbreak zat Jan Vertonghen met Jesper Fredberg samen om te praten over zijn toekomst. In Het Laatste Nieuws vertelt hij vandaag hetzelfde als wat hij tegen zijn baas zei. "De belangrijkste vraag voor mij is: kan ik Anderlecht de speler geven die ik zelf wil zijn en die Anderlecht verdient?" Lees verder »



 27-03-2024 


 20-03-2024 

Fredberg: "Jan weet dat onze deur openstaat"

Fredberg:

Tekent Jan Vertonghen bij of hangt hij de schoenen aan de haak? Zolang de kogel niet door de kerk is, wordt dit ongetwijfeld een van de meest besproken onderwerpen rond Anderlecht de komende weken. "Jan is nog steeds fris en hongerig", klinkt Anderlecht-CEO Jesper Fredberg optimistisch. Lees verder »


Dreyer: "Top 5-competitie is doel"

Dreyer:

Anders Dreyer is aan een topseizoen bezig. Een transfer komende zomer is dus niet onrealistisch. Momenteel vertoeft hij bij de Deense nationale ploeg en daar stond hij gisteren de pers te woord. "Of een top 5-competitie een doel is om meer speelminuten te krijgen bij de nationale ploeg? 100 procent ja." Lees verder »


Fredberg: "Ik geloof in de landstitel"

Fredberg:

Over anderhalve week starten de Champions' Play-offs met Anderlecht als grote jager op leider Union. Tijdens de voorstelling van de kalender vertelde Jesper Fredberg dat hij mikt op het allerhoogste. "Ons hoofddoel is Europees voetbal, maar we zijn hongerig en willen alles bereiken wat we kunnen." Lees verder »



 17-03-2024 


 11-03-2024 


 10-03-2024 

Riemer: "Drie punten volgende week heel belangrijk"

Riemer:

Anderlecht boekte tegen RWDM zaterdag zijn zesde overwinning op rij. Paars-wit lijkt klaar voor de play-offs en Brian Riemer mikt hoog. "We moeten de laatste wedstrijd winnen", verwijst hij naar het duel van volgend weekend. "Die drie punten zijn heel belangrijk. Ik wil de kloof met Union verkleinen en uitlopen op de rest." Lees verder »



 09-03-2024 


 08-03-2024 

Riemer: "Uitspraak BAS is goed voor iedereen"

Riemer:

Het verlossende nieuws dat Anderlecht - Genk niet herspeeld moet worden, stemt ook Brian Riemer erg tevreden. "Het is belangrijk dat we niet naar een systeem gaan waarbij je een overwinning niet kan vieren omdat erna mogelijk nog een klacht komt en je de match moet herspelen", aldus de Anderlecht-coach vanmiddag op zijn persbabbel. Lees verder »