Anderlecht opnieuw het zwarte beest van AA Gent?

DINSDAG, 4 APRIL 2017, 19:17 - Keprinc
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN - WEBSITE De voorbije jaren hebben de Buffalo's een stevige opmars ingezet, met als hoogtepunt de landstitel in het seizoen 2014-2015. Statistisch gezien blijft RSC Anderlecht nochtans een stevig streepje voorhebben op de tegenstander van komende zondag.

Sinds het seizoen 95-96 hebben de twee ploegen mekaar zestig keer getroffen en hierin kon AA Gent maar 7 keer zegevieren. Er werd 15 keer gelijkgespeeld en 38 keer trok Anderlecht aan het langste eind. De laatste zege van de Buffalo's in het Astridpark dateert van 15 maart 2015. Op de laatste speeldag van de reguliere competitie won Gent toen met 1-2 en stoomde het lin de Play-Offs door naar de landstitel. Tot deze wedstrijd was het van het seizoen 99-2000 geleden dat Anderlecht thuis nog eens verloor van de Oost-Vlamingen. De statistieken pleiten in ons voordeel maar wees maar zeker dat het weer een beladen partij zal worden.
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.