Bukari aan de slag bij Trencin

MAANDAG, 9 JULI 2018, 10:24 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

JEUGD - TRANSFERS Geen Osman Bukari meer bij Anderlecht, wel bij AS Trencin in Slowakije. De 19-jarige flankaanvaller die vorig seizoen uitkwam voor de U21 van Anderlecht speelde er mee in de vier oefenduels die Trencin de voorbije weken speelde.

Op 23 juni speelde Trencin zijn eerste oefenduel tegen Sparta Praag (4-2 verlies). Bukari speelde de hele wedstrijd. Tegen het Ierse Bohemians (5-1 verlies) mocht hij een half uur invallen. In de derde oefenwedstrijd, tegen FC Slovacko (3-3), stond hij opnieuw in de basis en scoorde hij het derde doelpunt (bekijk hier na minuut 2:30). Na 72 werd de Ghanees vervangen. Tegen Rostov afgelopen week mocht hij opnieuw invallen.

Of Bukari op proef is bij Trencin of dat hij er al getekend heeft, proberen we momenteel uit te vissen. Hij staat alvast niet bij de spelerskern op hun website. De Ghanese winger kwam vorig jaar naar Anderlecht en maakte bij de U21 indruk met zijn snelheid. Trencin is een club die bekend staat om het kansen geven aan jonge Afrikanen. AA Gent ontdekte er Moses Simon en Samuel Kalu.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.