Voorbeschouwing: Charleroi – Anderlecht

VRIJDAG, 4 OKTOBER 2019, 12:05 - SJonas35
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN Het draait niet bij Paars-Wit dit seizoen, daarover is er geen discussie. De harde waarheid is dat ze maar één keer konden winnen en slechts zes keer scoren in één derde van de competitie. Ze staan slechts drie punten voor de rode lantaarn, Cercle Brugge. Onder hen staan nog Eupen (6 punten) en Waasland-Beveren (4 punten). Tegen die laatstgenoemde nam Anderlecht het op in het Lotto Park vorige week.

De samenvatting van seizoen 19/20 van Anderlecht: veel balbezit, weinig kansen. Na 5 op 24 moest het tegen Waasland-Beveren eindelijk anders: de tweede winst moest binnengehaald worden. Maar ook tegen de rode lantaarn kon Anderlecht niet winnen. Ze tikten de bal (opnieuw) vrolijk rond, maar helaas zonder meer. Dit leidde onder meer tot het eerste boegeroep in het Lotto Park.

Na de aanstelling van Vercauteren, is er misschien opnieuw een sprankeltje hoop. Deze match neemt hij nog plaats in de tribune, maar zijn aanwezigheid zou een mentale steun kunnen vormen voor de spelers, die mentaal toch wel diep zaten na vorige week. Ook de speech van Coucke na de verloren wedstrijd kan RSCA naar de winst loodsen in Charleroi. Jonas De Roeck is éénmalig de coach van dienst.
 

Aftrap: 20u30
Stadion: Stade du Pays de Charleroi
Scheidsrechter: Erik Lambrechts

: : : CHARLEROI : : :

Mogelijke opstelling: Penneteau, Marinos, Diagne, Dessoleil, Fortuna, Diandy, Hendrickx, Fall, Morioka, Bruno, Nicholson
Invallers: Descamps, Imbrechts, Busi, Zajkov, Núrio, Willems, Nkuba, Saglik, Gholizadeh, Tsadjout, Rezaei

Geblesseerd: Henen
Geschorst: Ilaimaharitra
Gevaar voor gele schorsing: Niemand

: : : ANDERLECHT : : :

Mogelijke opstelling: Van Crombrugge, Sardella, Sandler, Luckassen, Dewaele, Lokonga, Vlap, Verschaeren, Nasri, Chadli, Roofe
Invallers: Didillon, Cobbaut, Amuzu, Zulj, Kiese Thelin, Kana, Doku

Geblesseerd:Saelemaekers, Bakkali, Dimata, Makarenko, Najar, Sowah, Kompany
Geschorst: Niemand
Gevaar voor gele schorsing: Niemand

Vorige jaren:
2018-2019: 1-2
2017-2018: 1-2
2017-2018: 2-0
2016-2017: 1-3
2016-2017: 0-2
>>Resultatenhistoriek

Prognose gebaseerd op de laatste 5 jaar:
Winst: 80%
Verlies: 20%
Gelijk: 0%

Prognose gebaseerd op alle resultaten:
Winst: 47.37%
Verlies: 26.32%
Gelijk: 26.31%



anderlecht-online forum