Help de Anderlechtse jeugd met een gift aan het steunfonds!

DONDERDAG, 30 APRIL 2020, 22:45 - Skyhawk
Logo Anderlecht-Online

WEBSITE - ANDERE Etienne Wils startte een tijdje geleden een steunfonds voor onze club RSC Anderlecht. Anderlecht-online, oprichter Etienne en de club slaan de handen nu in elkaar om van dit fonds een succesvolle operatie te maken. We roepen bij deze de fans dan ook op om een financiële bijdrage te leveren.

Het steunfonds is volledig legitiem opgezet en wordt enthousiast onthaald door de club zelf. De financiële middelen zijn enkel toegankelijk voor de club zelf. Oprichter Etienne heeft echter de expliciete wens uitgesproken om het fonds grotendeels te gebruiken voor de jeugdwerkingvan de club en sloot daarover ook een akkoord met de club. 

Het doneren van een gift kan op naam van 'FOREVER RSC ANDERLECHT' via het rekeningnummer BE46 9733 8561 4036. Alle bedragen, hoe groot of klein dan ook, zijn welkom. 

Om dit initiatief kracht bij te zetten, besliste Anderlecht-Online ook een aantal cadeau's te laten verloten onder de schenkers. Indien je in aanmerking wenst te komen voor één van deze cadeau's, zet dan je emailadres in de mededeling van de overschrijving. We zullen dit enkel gebruiken om je te contacteren in geval van winst!

Meer informatie kan ook gevonden worden op de Facebookpagina van de initiatiefnemer: https://www.facebook.com/etienne.wils
Spread the word: #4everRSCA !

Bron: © Eigen redactieanderlecht-online forum