Bekendmaking nieuwe partner niet voor meteen

DINSDAG, 5 MEI 2020, 08:21 - emjomi
Logo Anderlecht-Online

INTERVIEWS - ANDERE RSC Anderlecht en BNP Paribas gaan na bijna veertig jaar uit elkaar.  Beide partijen benadrukken dat dit in de beste verstandhouding gebeurt is. Karel Van Eetvelt geeft meteen mee dat er al onderhandelingen lopen met nieuwe partner. Maar wie dat is zullen we ten vroegste eind juni weten. 

"Het is een afscheid dat er zat aan te komen", zegt CEO Van Eetvelt, "De club en den mensen van BNP zijn niet over één nacht ijs gegaan. Maar voor beide partijen is het nooit leuk als het dan effectief zover is."

Een nieuwe partner staat klaar en Van Eetvelt gaf ook meteen mee dat ze die onderhandelingen heel snel willen afronden. Maar dat wil niet zeggen dat de buitenwereld ook meteen zal kennis maken met de nieuwe shirtsponsor. "We zullen dat pas communiceren tegen het begin van volgend seizoen. Voor eind juni mogen we daar niks over zeggen", besluit Van Eetvelt. 

Eerder viel de naam van Belfius al als nieuwe shirtsponsor, meer bepaald dochterbedrijf Candriam zou een grote kanshebber zijn. 

Bron: sporza.beanderlecht-online forum