Nieuws met tag "Dames"


 19-05-2022 

Officieel: Dave Mattheus traint RSCA Women

Officieel: Dave Mattheus traint RSCA Women

Nadat Johan Walem besliste om te stoppen als trainer van RSCA Women, kwam Anderlecht uit bij Dave Mattheus (36) als zijn opvolger. Mattheus trainde ooit de beloften van Paars-wit en trok daarna naar KAA Gent. Met Gent won hij tweemaal de beker. De komst van Mattheus was eerder al in de media aangekondigd. Lees verder »



 18-05-2022 

Twee jonge dames tekenen eerste contract

Twee jonge dames tekenen eerste contract

Silke Speeckaert (18) en Jenna Van De Keere (21) hebben hun eerste contract bij de damesploeg van Anderlecht getekend. Speeckaert tekende voor twee jaar, Van De Keere voor één. Beiden kenden het voorbije seizoen hun doorbraak in het eerste elftal. Lees verder »


Vatafu en Ouzraoui weg. Wat met Wullaert?

Vatafu en Ouzraoui weg. Wat met Wullaert?

De damesploeg van Anderlecht ziet deze zomer al zeker Stefania Vatafu (foto) en Sakina Diki Ouzraoui vertrekken. Vatafu is einde contract. Wellicht kiest ze voor een buitenlandse competitie of een terugkeer naar haar moederland Roemenië. Ouzraoui tekende bij Club Brugge, waar ze gisteren werd voorgesteld. Lees verder »


Vanwynsberghe tweede aanwinst RSCA Woman

Vanwynsberghe tweede aanwinst RSCA Woman

Anderlecht stelde vandaag met Silke Vanwynsberghe een tweede aanwinst voor de damesploeg voor. Vanwynsberghe is een centrale verdediger van 25 jaar. Ze komt over van AA Gent en tekent een contract voor twee jaar bij Anderlecht. Lees verder »




 17-05-2022 

Officieel: Marie Minnaert naar RSCA Women

Officieel: Marie Minnaert naar RSCA Women

Kersvers kampioen en bekerwinnaar Anderlecht heeft meteen een transfer gedaan. Marie Minnaert (23) komt over van Brugge YLA. De aanvallende middenvelder maakt ook deel uit van de grote selectie van de Red Flames in aanloop naar het EK 2022. Lees verder »




 14-05-2022 

RSCA Women pakken de dubbel

RSCA Women pakken de dubbel

De damesploeg heeft, na de titel, nu ook de beker gewonnen. Paars-wit klopte Standard met 3-0 in de bekerfinale, al was het wel wachten tot minuut 70 voor de eerste goal. Lees verder »



 07-05-2022 


 01-05-2022 

Proto geeft aftrap en hulde voor damesploeg

Proto geeft aftrap en hulde voor damesploeg

Anderlecht heeft Silvio Proto uitgenodigd om straks de aftrap te geven van de wedstrijd tegen Club Brugge. Ook zal voor de wedstrijd de damesploeg gevierd worden. Zij veroverden afgelopen week de landstitel en zullen een ereronde lopen. Lees verder »



 28-04-2022 

Vandenhaute: "Onze vrouwen geven het goede voorbeeld"

Vandenhaute:

Wouter Vandenhaute en Marc Coucke zagen gisteren de RSC Anderlecht dames voor de vijfde keer kampioen worden, iets waar ze bij de mannen voorlopig alleen maar kunnen van dromen. Want de dames kunnen nog de dubbel pakken, 14 mei spelen ze nog hun Beker van België tegen Standard. Lees verder »



 27-04-2022 



 26-04-2022 


 23-04-2022 

 21-04-2022