Geen goals in Antwerp - Anderlecht

27-12-2019 22:57:27 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Antwerp en Anderlecht hebben een streep getrokken onder 2019, maar een uitroepteken zat er absoluut niet in. De kansarme match verdiende geen doelpunten. Anderlecht doet wel geen goeie zaak met het oog ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Nieuws uit deze periode

Zulj: "Spel aangepast op vraag van coaches" (28-12-2019)
Net als tegen Genk was Peter Zulj één van de beteren bij Anderlecht. Al vond de Oostenrijker het niet zo'n fijne wedstrijd. "Al die duels, het was eerder een vechtpartij dan een voetbalwedstrijd. Geef mij maar echt voetbal."
>> Lees verder

Amuzu volgt wedstrijd vanuit tribune (28-12-2019)
Francis Amuzu viel laatste speler naast het wedstrijdblad. De winger, net terug uit blessure, volgde de partij daarop samen met derde doelman Davy Roef vanuit de tribune. 
>> Lees verder

Chadli nu met last aan de heup (28-12-2019)
Na een uur voetballen verliet Nacer Chadli op Antwerp het veld met een blessure aan de heup. Dat weet Het Nieuwsblad. De winterstop komt goed van pas voor de Rode Duivel om alle fysieke kwaaltjes te laten herstellen. In november en begin december speelde de kuit hem parten.
>> Lees verder

Schuldenberg loopt op tot 95 miljoen euro (28-12-2019)
De schulden van Anderlecht blijven oplopen en bereiken stilaan een alarmerend niveau. Door het verlies van 27 miljoen euro afgelopen seizoen bedraagt de schuldenberg van paars-wit nu 94,9 miljoen euro. En beterschap is niet meteen in zicht.
>> Lees verder

Geen verkoop, wel verhuur voor Trebel (28-12-2019)
Anderlecht slaagt er niet in om Al Shabab te overtuigen Adrien Trebel aan te kopen voor een aanvaardbare transfersom. Dus wordt het de oplossing die paars-wit in de zomer ook toepaste met veel spelers op overschot: verhuur met overname van het volledige salaris.
>> Lees verder

Vercauteren: "We moeten tevreden zijn" (28-12-2019)
Trainer Frank Vercauteren was na de wedstrijd tevreden over het gelijkspel in Antwerp, al was hij ook wel ontgoocheld omdat de drie punten niet werden behaald. Vercauteren was echter realistisch genoeg om te beseffen dat een gelijkspel het hoogst haalbare was.
>> Lees verder

Anderlecht gaat winterstop in met zevende 0-0 (27-12-2019)
Na het optimisme van zondag staat Anderlecht weer met beide voeten op de grond. Na een moeilijke wedstrijd speelde paars-wit 0-0 gelijk bij Antwerp. Met nog 27 punten te verdienen, staat Anderlecht nu zeven punten achter op de Play-Off 1-plaatsen.
>> Lees verder

Vercauteren kiest voor dezelfde elf (27-12-2019)
Frank Vercauteren (foto) voert geen wijzigingen door in zijn basiself. Over een uur start hij tegen Antwerp met dezelfde elf jongens die afgelopen zondag Genk versloegen. Dat betekent dat middenvelders Albert Sambi Lokonga en Michel Vlap hersteld zijn van hun ziekte.
>> Lees verder

Voorbeschouwing: Antwerp - Anderlecht (27-12-2019)
Anderlecht en Antwerp hebben de eer om de laatste competitiewedstrijd van 2019 af te werken. Anderlecht trekt naar de Bosuil met een goed gevoel en mooie driepunter tegen Genk op zak. Maar omdat KV Mechelen gisteren won, moet paars-wit dit vanavond ook doen.
>> Lees verder

Avondtraining op kerstdag (27-12-2019)
Kerstmis is een periode van familie, maar ook van voetbal. Anderlecht combineerde beide. Overdag kregen de spelers ruimte om bij hun familie te zijn, maar om 19 uur 's avonds werkten ze nog een training af. 
>> Lees verder

Sandler op controle in Barcelona (27-12-2019)
Kerstvakantie of niet, revalidaties gaan gewoon verder. Zo bezocht Philippe Sandler dokter Ramon Cugat in Barcelona. Hij ging er op controle met zijn geopereerde knie.
>> Lees verder

Drie Engelse clubs volgen Verschaeren (26-12-2019)
Volgens Calciomercato staat Yari Verschaeren in de belangstelling van Leicester, Wolverhampton en Aston Villa. De Italiaanse website weet wel dat Verschaeren nog twee maanden out is met een enkelblessure.
>> Lees verder

Geen Trebel in selectie voor Antwerp (26-12-2019)
Coach Frank Vercauteren neemt morgen 21 spelers mee naar Antwerpen voor de laatste wedstrijd voor de winterstop. Francis Amuzu is opnieuw van de partij na een korte blessure. Michel Vlap en Albert Sambi Lokonga (beiden ziek) maken voorlopig deel uit van de wedstrijdkern.
>> Lees verder

Vercauteren: "Ons aanpassen doen we nooit" (26-12-2019)
Frank Vercauteren is niet van plan om veel verandering in de ploeg te brengen, ook niet voor de wedstrijd tegen het fysieke Antwerp. Er zullen wel wat verschuivingen zijn en wellicht wat meer aandacht voor bepaalde spelers, maar de coach wil vooral dezelfde lijn blijven doortrekken. 
>> Lees verder

"Zulj heeft de knop omgedraaid" (26-12-2019)
Peter Zulj heeft zondag tegen Genk getoond dat hij wel degelijk iets in zijn mars heeft. Waarom dat zolang heeft geduurd eer dat er uitkwam ? Er waren twee punten waar de Oostenrijker moest aan werken. Na een gesprek met de sportieve staf heeft hij die punten ook meegenomen op zijn werklijst. 
>> Lees verder

Vlap en Sambi Lokonga onzeker voor Antwerp (26-12-2019)
Het is nog niet zeker of Frank Vercauteren morgen op Antwerp op hetzelfde middenveld zal beschikken als tegen Genk. Zowel Michel Vlap als Sambi Lokonga moesten gisteren de training aan hen voorbij laten gaan wegens ziekte. 
>> Lees verder

Anderlecht-Online wenst u een Zalig Kerstfeest (25-12-2019)
We hebben het als Anderlecht-supporter niet onder de markt tegenwoordig. Maar laat ons nu even genieten van familie en vrienden, want daar is Kerstmis voor. Een tijd van vergeven en vergeten en genieten en stilstaan bij de kleine dingen (3 punten waren al mooi).
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u hierboven geïnteresseerd in artikels uit dezelfde periode.