James Lawrence: "Tot op heden nog geen gesprekken over mijn toekomst"

25-3-2020 17:5:25 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

RSC Anderlecht wilde afgelopen zomer heel wat uitgaande transfers doen, maar het bleef vaak bij uitleenbeurten. Zo werd James Lawrence verhuurd aan FC Sankt-Pauli. De 27-jarige verdediger denkt al aan ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Nieuws uit deze periode

Verjaardag Aristote Nkaka (27-03-2020)
Vandaag verjaart Aristote Nkaka! Wij wensen hem van harte een gelukkige 24e verjaardag!
>> Lees verder

"Regels strikt volgen is beste manier om respect te tonen" (26-03-2020)
Marc Coucke roept via zijn sociale media nogmaals op om de aanbevelingen in de strijd tegen de corona-epidemie goed te blijven opvolgen. "Het is cruciaal de basisregels te blijven volgen en alle onderrichtingen zeer strikt te volgen. Dat is de beste manier om respect te tonen voor onze hulpverleners."
>> Lees verder

Doku opgemerkt bij grote buitenlandse clubs (26-03-2020)
Jérémy Doku maakt deel uit van de toekomst van RSC Anderlecht. Zijn prestaties gaan in stijgende lijn en dat blijft ook in het buitenland niet onopgemerkt. Hij mocht al eens op bezoek bij Liverpool maar koos uiteindelijk om nog enkele jaren bij RSC Anderlecht te blijven. 
>> Lees verder

Bornauw op lijstje van verschillende Duitse eersteklassers (26-03-2020)
Er komt toch nog een beetje goed nieuws uit Duitsland voor RSC Anderlecht. Sebastiaan Bornauw doet het meer dan goed en verschillende Duitste eersteklassers hebben hem op hun verlanglijstje gezet. Goed nieuws want paars-wit bedong een percentage op een eventuele doorverkoop. 
>> Lees verder

Van Ranst: "Hooguit symbolische bekerfinale" (26-03-2020)
De Pro League nam nog geen beslissling over de al dan niet verderzetting van de competitie. Viroloog Marc Van Ranst is echter duidelijk. "Denk niet dat er nog veel zal gevoetbald worden", zei hij tegenover Sporza,"Misschien nog een paar symbolische wedstrijden zoals de bekerfinale."
>> Lees verder

Pro League schuift beslissing voor zich uit (26-03-2020)
Gisteren hield de Raad van Bestuur van de Pro League hun wekelijks overleg via conference call. Verschillende punten stonden op de agenda maar de belangijkste was toch de al dan niet verderzetting van de competitie. Een besluit is er nog niet genomen. 
>> Lees verder

Rode Duivels steken supporters hart onder de riem (26-03-2020)
Het zijn rare tijden. "Social distancing" en "blijf in uw kot", maken al enkele weken deel uit van onze dagelijkse woordenschat. En de vraag is of we dit seizoen nu voetbal zullen zien, waarschijnlijk niet. De Rode Duivels willen de bevolking alvast een hart onder de riem steken. 
>> Lees verder

Speurders voeren huiszoekingen uit (25-03-2020)
Het gerecht onderzoekt nog altijd de verkoop van RSC Anderlecht aan Marc Coucke. Die kreeg uiteindelijk de voorkeur op Ghelamco-baas Paul Gheysens om de club te kopen. Ook al lag het bod van Gheysens 11 miljoen euro hoger. In kader van dat onderzoek voerden de speurders twee huiszoekingen uit.
>> Lees verder

Trainen niet verplicht (25-03-2020)
De spelers gingen gisteren akkoord om hun loon van april te laten vallen. In ruil zijn ze twee weken "vrij". Twee weken waarin ze niet verplicht zijn om hun individueel trainingsprogramma af te werken. RSC Anderlecht probeert hun spelers wel te motiveren om alsnog te blijven trainen. 
>> Lees verder

Spelers gaan akkoord en laten loon april vallen (24-03-2020)
De spelersraad van Anderlecht gaat akkoord met het voorstel van de club om één maand loon te laten vallen. Dat schrijven Het Nieuwsblad en Het Laatste Nieuws. Vincent Kompany overtuigde de laatste twijfelaars via een digitale vergadering.
>> Lees verder

Van Eetvelt: "Toestand Anderlecht zeer ernstig" (24-03-2020)
Officieel gaat hij pas op 1 april aan de slag, maar door de coronacrisis ziet Karel Van Eetvelt zich genoodzaakt om nu al aan de slag te gaan. Hij nam ook al financiële maatregelen: "Want de toestand van Anderlecht is zeer ernstig", aldus Van Eetvelt. 
>> Lees verder

Wordt er überhaupt nog gevoetbald dit seizoen (24-03-2020)
Wordt er nog aan voetbal gedaan dit seizoen ? Dat is de vraag waar de Pro League zich morgen over buigt tijdens een videoconferentie. Het plan was om 15 april de trainingen te hervatten en een maand later op 15 mei, de competitie. Maar dat lijkt hoe langer hoe meer niet haalbaar.
>> Lees verder

Ook directieleden leveren in op loon (24-03-2020)
Niet alleen de spelers en het personeel zien dus in hun loon geknipt, ook de directieleden moeten inleveren. Zij zullen enkel nog betaald worden voor de taken die ze effectief nog doen. Spelers leveren een maand loon in,dat alleen al is een besparing van drie miljoen euro.
>> Lees verder

Anderlecht vraag spelers één maandloon te laten vallen (23-03-2020)
CEO Karel Van Eetvelt liet weten dat er ook aan de spelers een financiële inspanning is gevraagd. Die inspanning zou zijn om één maandloon te laten vallen. De spelers lijken hier ook mee akkoord te gaan, al zijn de onderhandelingen nog volop bezig. 
>> Lees verder

Van Eetvelt: "Spelers beseffen de ernst van de situatie" (23-03-2020)
Karel Van Eetvelt moet onmiddellijk enkele moeilijke beslissingen nemen bij RSC Anderlecht door de uitbraak van COVID-19. Een groot deel van het personeel is economisch werkloos, voor de spelers is daar nog geen sprake van. Wel moeten ze inleveren op hun loon. 
>> Lees verder

Anderlecht kiest dan toch voor economische werkloosheid (23-03-2020)
De kogel is dan toch door de kerk; Anderlecht vraagt economische werkloosheid aan voor medewerkers. Met de spelers  is het bestuur nog in onderhandeling om de kosten te verlagen.
>> Lees verder

Voorlopig nog geen economische werkloosheid voor spelers (23-03-2020)
Verschillende Belgische clubs riepen al economische werkloosheid in. Virton voor al zijn spelers, Zulte-Waregem en Standard (gedeeltelijk) voor hun technische staf. Bij RSC Anderlecht zijn ze dat, voorloping althans, nog niet van plan. Dat schrijft Gazet van Antwerpen. 
>> Lees verder

Ook scout Eecloo ontslagen (23-03-2020)
Het is duidelijk dat CEO Karel Van Eetvelt de financiële zaken van RSC Anderlecht op orde aan het stellen is. Ontslagen maken blijkbaar ook deel uit van zijn besparingen. Na Pär Zetterberg krijgt nu ook Pieter Eecloo zijn ontslag, hij maakte deel uit van de scoutingcel. 
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u hierboven geïnteresseerd in artikels uit dezelfde periode.