Siebe Dewaele keert terug naar Club-Brugge

20-9-2019 11:5:20 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Zondag staat er een absolute klepper op het programma in de Jupiler Pro League. Club Brugge ontvangt dan namelijke grote rivaal Anderlecht in het Jan Breydelstadion. Voor wie dit nog een extra speciaal ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Nieuws uit deze periode

Kompany en Trebel in kern voor Brugge (21-09-2019)
Het Laatste Nieuws meldt dat zowel Trebel als Kompany in de kern zitten voor de match tegen Brugge. Drie andere spelers ontbreken dan weer.
>> Lees verder

Postscriptum: Spreekkoren bis (20-09-2019)
We zijn het er vast over eens dat een scheidsrechter in min of meer serene omstandigheden zijn job moet kunnen uitoefenen.  Net zoals we het er wellicht over eens zijn dat het op dat vlak behoorlijk meevalt op Anderlecht.
>> Lees verder

Opinie: Kwetsende spreekkoren (?) (20-09-2019)
Woensdag werd Anderlecht door de Geschillencommissie Hoger Beroep van de KBVB getrakteerd op een effectieve boete van 1.000 euro wegens kwetsende spreekkoren aan het adres van scheidsrechter Bram Van Driessche.
>> Lees verder

"We kennen de kwaliteiten van dit Club Brugge" (19-09-2019)
Simon Davies heeft vanmiddag met de pers gesproken naar aanleiding van de wedstrijd in Brugge op zondag.
>> Lees verder

Davies: "Onzeker of Kompany kan spelen" (19-09-2019)
Goed en slecht nieuws uit de ziekenboeg in de aanloop naar de topper van zondag tegen Club Brugge. De blessure van Sieben Dewaele valt beter mee dan verwacht. Minder goed nieuws komt er van Luka Adzic en Vincent Kompany.
>> Lees verder

Roofe en Trebel mogelijk in de kern voor zondag (19-09-2019)
Behoorlijk goed nieuws voor Anderlecht, want spits Kemar Roofe trainde gisteren voor het eerst mee met de groep sinds hij werd aangekocht van Leeds.
>> Lees verder

Anderlecht beboet voor supportersgezangen (18-09-2019)
De geschillencomissie van de KBVB heeft Anderlecht een boete van 1000 euro opgelegd voor spreekoren aan het adres van scheidsrechter Bram Van Driessche. De feiten deden zich voor op de openingsspeeldag van de competitie in de thuiswedstrijd tegen KV Oostende. Van Driessche noteerde ook dat hij een aansteker naar het hoofd toegeworpen kreeg.
>> Lees verder

KBVB: "Veiligheid Steven Defour was niet gegarandeerd" (18-09-2019)
Opvallende tweet deze middag van de KBVB, waarin het zegt dat de veiligheid van Steven Defour niet gegarandeerd kon worden bij diens wissel. "Daarom liet onze scheidsrechter (Lawrence Visser nvdr.) toe dat Defour het veld mocht verlaten aan de middenlijn", klinkt het.
>> Lees verder

Kompany traint individueel (18-09-2019)
Vincent Kompany is op de terugweg na zijn blessure. Al blijft de wedstrijd tegen Club Brugge nog twijfelachtig. Men wil vooral geen risico nemen en Kompany pas brengen als hij 100 % fit is. Gisteren trainde de speler-manager al individueel. 
>> Lees verder

Vanden Stock ondergaat hartoperatie (18-09-2019)
Ex - RSC Anderlecht voorzitter Roger Vanden Stock is gisteren geopereerd aan het hart. Vanden Stock kreeg een overbrugging. De operatie is goed verlopen en Vanden Stock kan nu starten aan de revalidatie. 
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u hierboven geïnteresseerd in artikels uit dezelfde periode.