Laatste nieuws

 02-12-2023 

Verschaeren: "Het voelde supergoed"

Verschaeren:

INTERVIEWS Acht maand na die ongelukkige fase op Oud-Herverlee Leuven stond Yari Verschaeren gisteren opnieuw op het veld. Vroeger dan verwacht want initieel was hij out tot 2024. Gisteren kreeg hij een invalbeurt van een halfuurtje en dat voelde "supergoed", volgens de Ket.  Lees verder »


 01-12-2023 

Anderlecht pakt de volle buit in Westerlo

Anderlecht pakt de volle buit in Westerlo

WEDSTRIJDEN Anderlecht heeft gedaan wat het moest doen met een 1-3 zege in Westerlo. De 0-1 van Dreyer was een magere oogst, want Paars-wit morste met kansen. In het slot van de eerste helft kreeg Westerlo enkele goede kansen, maar na rust zette Anderlecht orde op zaken via Delaney en Dolberg, ook al miste het alweer enkele grote kansen. In de slotfase scoorde Westerlo dan toch nog tegen. Verschaeren vierde zijn terugkeer sinds maart. Anderlecht kan nu de resultaten van de concurrentie afwachten. Lees verder »

Opstelling: Riemer kiest voor Raman en Stroeykens

Opstelling: Riemer kiest voor Raman en Stroeykens

WEDSTRIJDEN Mede dankzij de goede invalbeurten van Raman en Stroeykens tegen RWDM staan ze vanavond aan de aftrap. Dolberg is fit genoeg bevonden en start ook. Elke al ietwat 'oudere' supporter van Anderlecht herinnert zich nog wel de horroravonden in Westerlo uit het verleden. Ook vorig jaar beet Paars-wit er in het Kempense zand. Maar indien Anderlecht dit seizoen echt wil meedoen voor de prijzen, mag het eigenlijk niet morsen met punten. Lees verder »

Selectie: Geen N'Diaye, wél met Verschaeren en Raman

Selectie: Geen N'Diaye, wél met Verschaeren en Raman

WEDSTRIJDEN Voor de verplaatsing naar Westerlo heeft Brian Riemer zoals aangekondigd Yari Verschaeren voor het eerst weer opgenomen in de kern. Ook Raman is weer van de partij. Dat kan niet worden gezegd van N'Diaye. Hazard en Amuzu zijn zoals verwacht nog even buiten strijd. Riemer heeft enkele puzzelstukken in te passen. Wie vervangt Hazard? Raman of Flips? En kiest hij voor Leoni of voor Stroeykens op het middenveld? Lees verder »

Riemer: "We hebben geduld met Flips"

Riemer:

INTERVIEWS Anderlecht speelt vanavond tegen Westerlo, de club waartegen in augustus Alexis Flips debuteerde en mooie dingen liet zien. De Fransman kon die lijn niet doortrekken, maar coach Brian Riemer geeft hem tijd. "We wisten dat het misschien wat tijd zou kosten voor hij er zou staan." Lees verder »