Archieven

 31-03-2006 

Anderlecht laat punten liggen: 1-1

Anderlecht laat punten liggen: 1-1

Andermaal heeft RSCA 2 kostbare punten laten liggen. Het kwam thuis niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Lokeren. Het was zelfs Anderlecht dat er voor zorgde dat Lokeren op voorsprong kwam door hen een owngoal cadeau te doen. Lees verder »

Blessure Frutos niet zo ernstig

Blessure Frutos niet zo ernstig

Frutos werd in de 11e minuut vervangen door Mbo Mpenza na een contact een andere speler. Na onderzoek is gebleken dat de blessure niet zo ernstig is en dat hij wellicht weer snel op het veld zal staan. Lees verder »

Van Damme op weg naar Anderlecht

Van Damme op weg naar Anderlecht

Jelle Van Damme kwam zelf met het nieuws naar buiten in Gazet van Antwerpen: "Ik heb met Vercauteren en Van Holsbeeck gesproken. Ik zou het fantastisch vinden als de overgang zo snel mogelijk afgerond wordt." Lees verder »

Tihinen bevestigt vertrek

Tihinen bevestigt vertrek

Vorig weekend leek het alsof Hannu Tihinen misschien toch overwoog om langer bij Anderlecht te blijven. De Fin ontkent dit nu echter met klem en bevestigt dat hij op het einde van het seizoen de club zal verlaten. Lees verder »

 30-03-2006 

Selectie: RSC Anderlecht - Lokeren

Selectie: RSC Anderlecht - Lokeren

Vercauteren heeft vandaag de namen van zijn 18-koppige kern vrijgegeven die geselecteerd zijn voor de match van nu vrijdag thuis tegen Lokeren. Na de overwinning op Brugge moet rsca deze positieve lijn proberen door te trekken. Lees verder »

Van Holsbeeck: "Mpenza mag niet vertrekken"

Van Holsbeeck:

Mbo Mpenza denkt over een transfer, maar mag niet weg uit Brussel. "Anderlecht is hoegenaamd niet vergeten hoe verdienstelijk hij in de heenronde wel was. Ik kan begrijpen dat hij zich niet echt gelukkig voelt", zei Van Holsbeeck. Lees verder »

Fans nemen Belgacom TV onder vuur

Fans nemen Belgacom TV onder vuur

De supporters ergeren zich meer en meer aan het aantal matchen op vrijdagavond. Zo moet Anderlecht vijf van de laatste zes wedstrijden op vrijdagavond afwerken. Boosdoener volgens hen is Belgacom TV. Lees verder »

Revalidatie Kompany op schema

Revalidatie Kompany op schema

De revalidatie van Vincent Kompany verloopt beter dan verwacht. Hij kreeg groen licht van de dokter om de trainingsintensiteit op te drijven. Toch zal de verdediger dit seizoen niet meer in actie komen. Lees verder »

 29-03-2006 

Mpenza overweegt een transfer

Mpenza overweegt een transfer

Mbo Mpenza, die sinds de winterstop niet meer aan spelen toekomt door de komst van Frutos, overweegt een transfer. Zijn manager wil een onderhoud met trainer Vercauteren en hoopt op die manier meer duidelijkheid te krijgen. Lees verder »

Mitu tekent in Donetsk

Mitu tekent in Donetsk

Marius Mitu heeft een contract voor 2 seizoenen getekend bij het Oekraïnse Metalurg Donetsk. De Roemeen werd door Anderlecht ontslagen voor zijn betrokkenheid in het omkoopschandaal en wordt mogelijk voor lange tijd geschorst. Lees verder »

Kompany op bezoek bij dokter Walsch

Kompany op bezoek bij dokter Walsch

Kompany gaat woensdag in Lyon op bezoek bij dokter Walsch, die hem een maand geleden opereerde. Als alles goed gaat, mag hij de trainingsintensiteit verhogen en aan krachttraining doen. Proto sluit opnieuw aan bij de groep. Lees verder »


 28-03-2006 

Traoré's vader overleden

Traoré's vader overleden

Lamine Traoré was vandaag niet aanwezig op de training wegens het overlijden van zijn vader. Hij zal wel beschikbaar zijn voor RSCA-Lokeren van vrijdagavond. Hierbij wensen we hem veel sterkte in deze moeilijke tijden! Lees verder »

Armenteros naar RSCA?

Armenteros naar RSCA?

Van Holsbeeck is opnieuw naar Argentinië vertrokken. Hij wil er spelmaker Armenteros binnenhalen. Anderlecht wil drie miljoen euro op tafel leggen voor de ex-ploegmaat van Frutos. Lees verder »

Proto en Wilhelmsson lichtjes geblesseerd

Proto en Wilhelmsson lichtjes geblesseerd

Proto kloeg over pijn aan de quadriceps. Lovre heeft een aanslepend enkelletsel en beperkte zich tot een revalidatietraining. Wilhelmsson incasseerde een trap op de knie. Het resultaat is een bloeduitstorting zonder veel erg. Lees verder »

 27-03-2006 

Blijft Tihinen dan toch?

Blijft Tihinen dan toch?

Gisteren na de clash tussen Brugge en Anderlecht, deed Tihinen misterieus over zijn toekomst. "Of ik vertrek of niet? Vraag me dat nogmaals nadat we de titel behaald hebben. Ik wens nu geen verdere details te geven", klonk het. Lees verder »

PSG ziet Wilhelmsson wel zitten

PSG ziet Wilhelmsson wel zitten

Na Fiorentina, Ajax en Lyon heeft nu ook PSG interesse in Wilhelmsson. Dat schrijft de Franse krant Le Parisien. De Parijse club is op zoek naar aanvallende middenvelders, maar zal 4 miljoen moeten neertellen voor de Zweed. Lees verder »

Vertrekt Munaron?

Vertrekt Munaron?

Keeperstrainer Munaron verlaat mogelijk de club. Hij kreeg een contractverlenging van één jaar voorgesteld, maar hij vindt dit wat magertjes. De besprekingen blijven trouwens ook aanslepen. Daarom denkt Munaron aan een vertrek. Lees verder »

Interesse in Kargbo?

Interesse in Kargbo?

Paars-wit ziet wel iets in de verdediger Kargbo. Ook Racing Genk toont interesse. Scouts van ADO Den Haag, Köln en Sochaux hielden de prestaties van de speler reeds in het oog. Lees verder »

Dopingcontrole voor enkele spelers

Dopingcontrole voor enkele spelers

Na de wedstrijd tegen Club Brugge moesten Deschacht, De Man en Siani naar de dopingcontrole. Yves Vanderhaeghe vertrok na de partij naar Moeskroen om daar zijn ex-club aan het werk te zien tegen Racing Genk. Lees verder »

 26-03-2006 

Anderlecht slaat Brugge uit de titelrace

Anderlecht slaat Brugge uit de titelrace

Anderlecht klopte zopas Brugge met 0-2. Door deze overwinning lijken de Bruggelingen definitief uitgeteld voor de titel. Anderlecht vergroot zijn voorsprong tot 3 punten op Standard. Frutos was man van de match met twee goals. Lees verder »


 25-03-2006 

Voorbeschouwing: Club Brugge - Anderlecht

Voorbeschouwing: Club Brugge - Anderlecht

Eindelijk is het zover, de match naar de welke iedereen uitkijkt: Club Brugge - Anderlecht. Al jarenlang staat dit voor spektakel en pittige duels. Kan Anderlecht zijn koppositie behouden of komt Brugge weer tot op 1 punt? Lees verder »

Serhat of Mbo, Vanden Borre of Zewlakow?

Serhat of Mbo, Vanden Borre of Zewlakow?

Het lijkt er op dat trainer Vercauteren voor zijn typeploeg zal kiezen. Zo zal hoogstwaarschijnlijk Mbo op de bank starten en zal Serhat in de basis staan. Ook bestaat er nog twijfel of het Vanden Borre of Zewlakow wordt. Lees verder »

 24-03-2006 

Selectie voor de topper

Selectie voor de topper

Franky Vercauteren maakte vanavond zijn 20-koppige selectie bekend voor de topper van zondag tegen Club Brugge. Vercauteren wil vooral veel inzet en agressiviteit op de mat zien. Lees verder »

Principe-akkoord met Van Steenberghe

Principe-akkoord met Van Steenberghe

Anderlecht en Jan Van Steenberghe hebben een principe-akkoord bereikt over een extra seizoen van de derde keeper bij paars-wit. Het contract van Van Steenberghe liep eind dit seizoen af, maar de keeper blijft waarschijnlijk. Lees verder »

 23-03-2006 

Nieuws uit de ziekenboeg

Nieuws uit de ziekenboeg

Het ziet er naar uit dat Anderlecht met zijn sterkste elftal zal kunnen aantreden tegen Club Brugge. Goran Lovré en Mark De Man hebben beide een lichte enkelblessure, maar konden wel mee trainen tijdens de training van donderdag. Lees verder »


 22-03-2006 

Ook Steven Defour grof wild

Ook Steven Defour grof wild

Naast Mbark Boussoufa richt Anderlecht ook zijn pijlen op Steven Defour, het 17-jarige talent van Racing Genk. Toch lijkt ook die transfer geen koud kunstje te zullen worden. Lees verder »

Blessurenieuws

Blessurenieuws

Om zich optimaal te kunnen voorbereiden op de topper tegen Club Brugge is er geen training vandaag. Ondertussen is Christian Wilhelmsson verlost van zijn knieproblemen en Goran Lovré sluit morgen opnieuw aan bij de groep. Lees verder »

Anderlecht aast op Boussoufa

Anderlecht aast op Boussoufa

Voorzitter Vanden Stock verklaarde in De Standaard dat "Boussoufa een speler is die perfect in de stijl van Anderlecht zou passen. Alleen ligt hij nog onder contract. Ik denk niet dat Gent hem zo maar zal laten vertrekken." Lees verder »

 21-03-2006 

Komst Buffel onwaarschijnlijk

Komst Buffel onwaarschijnlijk

Anderlecht moet niet dromen van Thomas Buffel als opvolger van Pär Zetterberg. De Rode Duivel voelt zich prima in zijn vel bij de Rangers en wil nog een tijdje voor de Schotse club voetballen. Lees verder »

Vercauteren ook volgend jaar coach

Vercauteren ook volgend jaar coach

Franky Vercauteren zal ook volgend seizoen de trainer zijn van Anderlecht, zelfs al wordt de club dit seizoen geen kampioen. Voorzitter Roger Vanden Stock zou het nieuws later op een persconferentie meedelen. Lees verder »

Kompany en Juhasz revalideren

Kompany en Juhasz revalideren

De revalidatie van Vincent Kompany evolueert gunstig. De verdediger revalideert buiten de club. Roland Juhasz startte met oefeningen om de spierkracht en de lenigheid te bevorderen. De Hongaar brak zijn voetbeentje. Lees verder »

 20-03-2006 

Akin heeft vertrouwen

Akin heeft vertrouwen

Serhat Akin verklaarde na zijn goal zaterdag dat het zijn zelfvertrouwen opkrikt, al vertelde de spits dat hij evenveel voldoening heeft aan een assist, voor hem maakt het niet echt uit wie de goals maakt, als rsca maar wint. Lees verder »

Wilhelmsson: "Het was penalty"

Wilhelmsson:

Christian Wilhelmsson kreeg zaterdag geel voor een zogezegde schwalbe. "De beelden bevestigen dat het penalty was. De media bestede al zoveel aandacht aan mijn zogezegde schwalbes, klaagde de Zweed. Lees verder »

Frutos heeft respect voor Zetterberg

Frutos heeft respect voor Zetterberg

Nicolas Frutos verklaarde in HLN dat hij de penalty zaterdag graag had getrapt, maar Zetterberg eiste de bal op en Frutos liet Zetterberg trappen uit respect voor de Zweed. "Respect voor de oudjes", lachte Frutos. Lees verder »

Update van het blessurenieuws

Update van het blessurenieuws

De Man sukkelt met beide enkels, maar hoopt het competitie-einde te halen. Daarna wordt er beslist over een operatie. Frutos sukkelt met spierproblemen die mogelijk van een allergische reactie voortkomen. Lees verder »


 19-03-2006 

Baseggio scoort voor Treviso

Baseggio scoort voor Treviso

Walter Baseggio, uitgeleend door Anderlecht aan Treviso, speelde dit weekend een volledige wedstrijd voor de Italiaanse rode lantaarn. Treviso verloor met 1-2 van Cagliari. Walt scoorde de enige goal voor zijn club (1-1). Lees verder »

Copa heeft een hersenschudding

Copa heeft een hersenschudding

Gisteren kwamen Nicolas Frutos en Copa, de doelman van Beveren, hard in botsing. Resultaat was een penalty voor Anderlecht en een hersenschudding voor Copa. De Ivoriaan werd vervangen en naar het ziekenhuis gebracht. Lees verder »

 18-03-2006 

Anderlecht wint vlot van Beveren

Anderlecht wint vlot van Beveren

RSCA heeft deze avond de scheve schaats op STVV weer helemaal recht getrokken. Het ging namelijk thuis winnen met 4-0 tegen Beveren. Al na 26 minuten stond het 2-0, hierdoor blijft Anderlecht aan de leiding van het klassement. Lees verder »

Kalenderwijzigingen

Kalenderwijzigingen

De voetbalbond verplaatste 3 wedstrijden van Anderlecht. Het gaat om de matchen van speeldag 30, 31 en 32. De wedstrijden zouden normaal afgewerkt worden op zaterdagavond, maar worden nu verplaatst naar vrijdagavond om 20h30. Lees verder »

 17-03-2006 

Gemakkelijke zege voor reserven

Gemakkelijke zege voor reserven

De reserven van Anderlecht gaven tegen SK Beveren alvast het goede voorbeeld: ze wonnen vanavond gemakkelijk met 0-3. Lamah was matchwinnaar met twee goals. Goran Lovré maakte de derde goal. Lees verder »

Selectie tegen Beveren

Selectie tegen Beveren

Tijdens de persconferentie maakte trainer Franky Vercauteren de 21 gelukkigen vrij die geselecteerd werden voor de match van morgen om 20u tegen Beveren. Lees verder »

Blessurenieuws

Blessurenieuws

Yves Vanderhaeghe liet zich behandelen aan zijn pijnlijke rugspieren, maar sluit vandaag bij de groep aan. Ook Nicolas Frutos (achillespees) en Lamine Traoré zijn er weer bij. Lees verder »

Salou heeft geen voorkeur

Salou heeft geen voorkeur

Volgens de manager van Ibrahim Salou heeft de aanvaller geen voorkeur voor Anderlecht of Club Brugge. De smaakmaker van Zulte Waregem wil na dit seizoen gewoon hogerop. Anderlecht begint binnenkort de onderhandelingen. Lees verder »

 16-03-2006 

Komt Kolar terug?

Komt Kolar terug?

De kans is groot dat Martin Kolar die momenteel op huurbasis speelt bij Westerlo na dit seizoen terug komt. Bij Anderlecht heeft hij nog een contract tot 2008. Lees verder »

Anderlecht wil Buffel halen

Anderlecht wil Buffel halen

Herman Van Holsbeeck wil Thomas Buffel graag binnenhalen als vervanger voor Pär Zetterberg. De middenvelder speelt nu nog voor de Schotse Glasgow Rangers maar zou daar niet gelukkig zijn. Lees verder »

Onderhandelingen over Salou

Onderhandelingen over Salou

Zulte-Waregem lijkt zich te hebben neergelegd bij een transfer van Ibrahim Salou. Volgende week start de promovendus de onderhandelingen met Anderlecht over een transfer. Maar een week later mag ook Club Brugge komen praten. Lees verder »

Couillet eist deel transfergeld Proto op

Couillet eist deel transfergeld Proto op

Derdeklasser Couillet verkocht Proto 7 jaar geleden aan La Louvière en sprak daarbij af om 10% van het bedrag op te strijken bij een transfer. De club eist nu dus 100 000 euro op van het transfergeld dat RSCA betaalde. Lees verder »

 15-03-2006 

Anderlecht toont interesse in De Bock

Anderlecht toont interesse in De Bock

Brugge-verdediger Jelle De Bock kan op interesse rekenen van binnenlandse clubs en PSV. Eén van de binnenlandse clubs is RSCA maar wellicht zal het niet tot een contractbespreking komen daar de speler wellicht naar Gent vertrekt. Lees verder »

 14-03-2006 

Komt Baseggio nog terug naar Anderlecht?

Komt Baseggio nog terug naar Anderlecht?

Baseggio komt ook in Treviso niet echt aan spelen toe. Bovendien lijkt de club te degraderen en Baseggio kwam met Treviso overeen dat hij in dat geval niet bij de Italiaanse club zou blijven. Komt hij dan terug naar Anderlecht? Lees verder »

Anderlecht informeerde bij Zulte-Waregem

Anderlecht informeerde bij Zulte-Waregem

Anderlecht belde Zulte-Waregem al op in verband met Salou en andere spelers, dat zegt de voorzitter van Zulte-Waregem. Ook Club en Standard namen al contact op. De volgende dagen zal er gepraat worden tussen de clubs. Lees verder »

 13-03-2006 

Anderlecht B - STVV B: 5-2

Anderlecht B - STVV B: 5-2

De reserven van Anderlecht deden vanavond wat het eerste elftal niet kon: ze versloegen Sint-Truiden met 5-2. In een keiharde wedstrijd vielen drie strafschoppen, waarvan Oleg Iachtchouk er één miste. Lees verder »

Ook RSCA - Moeskroen verdacht

Ook RSCA - Moeskroen verdacht

De RTBF verklaarde gisterenavond dat er voor veel geld is gegokt op partijen van Moeskroen. Het zou gaan om de wedstrijden tegen Anderlecht en Gent. Geoffrey Toyes zou een sleutelrol hebben gespeeld, aldus de RTBF. Lees verder »

Operatie voor Juhasz

Operatie voor Juhasz

Roland Juhasz, de Hongaarse verdediger van Anderlecht die tegen Lierse een voetbeentje brak, wordt maandag geopereerd. Daarna moet hij zes weken revalideren. Lees verder »

 12-03-2006 

Anderlecht blijft op kop

Anderlecht blijft op kop

Standard kwam vanavond niet verder dan een 0-0 gelijk spel op het veld van Sporting Lokeren. Door het gelijke spel naderen de Rouches Anderlecht tot op 1 punt, maar rsca blijft ook na deze speeldag de tabellen aanvoeren. Lees verder »

 11-03-2006 

Saint-Etienne toont interesse in Tihinen

Saint-Etienne toont interesse in Tihinen

Hannu Tihinen, die op het einde van het seizoen contractvrij is, kan op belangstelling rekenen van de Franse club Saint-Etienne. Enkele scouts van de Franse club zaten tijdens de wedstrijd tegen STVV in de tribune. Lees verder »

 10-03-2006 

Anderlecht verliest met 3-0

Anderlecht verliest met 3-0

Wel, Franky Vercauteren had gelijk toen hij zei dat het een moeilijke wedstrijd zou worden. Anderlecht heeft weer niet kunnen winnen in de hel van Staaien, het ging zelfs kopje onder met 3-0. Lees verder »

Kompany start revalidatie in België

Kompany start revalidatie in België

Vroeger dan verwacht streek Vincent Kompany in Anderlecht neer. "Mijn revalidatie verloopt goed en ook mentaal voel ik me in orde", aldus de verdediger. Binnen 3 à 4 weken wordt de situatie opnieuw bekeken. Lees verder »

Vercauteren verwacht moeilijk wedstrijd

Vercauteren verwacht moeilijk wedstrijd

Trainer Franky Vercauteren verwacht een moeilijke wedstrijd: "Ik verwacht feller weerwerk dan op Roeselare, maar we gaan op zoek naar de 6e zege op rij." Over de ondervragingen van STVV-spelers was hij zeer kort. Lees verder »

Onyewu speelt niet tegen RSCA

Onyewu speelt niet tegen RSCA

Standard kan in de topper tegen Anderlecht, op 22 april, niet rekenen op Oguchi Onyewu. Hij is nu onherroepelijk geschorst. In de heenronde kreeg Onyewu op korte tijd twee keer rood: tegen Germinal Beerschot en Racing Genk. Lees verder »

Interesse in Turkse verdediger

Interesse in Turkse verdediger

Manager Van Holsbeeck bevond zich gisteren in Turkije om Atan Cagdas van Besiktas te volgen. De 26-jarige verdediger speelde dit seizoen al 15 wedstrijden en scoorde daarin eenmaal. Hij speelde ook al voor het nationaal elftal. Lees verder »

 09-03-2006 

Mitu kan naar Donetsk

Mitu kan naar Donetsk

Nadat eerde bekend raakte dat er interesse uit Nederland is voor Laurent Delorge is er nu ook vanuit Oekraïne grote belangstelling voor de ex-Anderlecht speler Marius Mitu. Metallurg Donetsk zou hem graag inlijven. Lees verder »

Anderlecht wil Salou

Anderlecht wil Salou

Anderlecht wil Ibrahim Salou, de goalgetter van Zulte-Waregem, inlijven. Ze spraken daarover al met de zaakwaarnemer van de spits. Toch zal het niet simpel worden, want ook Club Brugge, Dortmund en Auxerre zijn geïnteresseerd. Lees verder »

Geblesseerden keren terug

Geblesseerden keren terug

Stilaan maar zeker verkleint de ziekenboeg van Anderlecht. Nicolas Frutos had wat last aan de quadriceps, maar daar ondervond hij gisteren geen last meer van. Ook Pär Zetterberg (quadriceps) en Zewlakow (enkel) pikten weer aan. Lees verder »

 08-03-2006 

Frutos naar het WK ?

Frutos naar het WK ?

Er bestaat een kans dat Anderlecht-spits Nicolas Frutos toch met Argentinië naar het WK in Duitsland gaat. Figueroa is out en de prestaties van Frutos blijven in zijn thuisland zeker niet onopgemerkt. Lees verder »

Anderlecht en Deschacht bespreken contract

Anderlecht en Deschacht bespreken contract

Verdediger Olivier Deschacht heeft laten weten graag bij paars-wit te willen blijven spelen al blijft het financiële aspect nog een probleem. Zo had het bestuur een voorstel gedaan maar de speler was er niet tevreden mee. Lees verder »

Seizoen van Juhasz zit er toch op

Seizoen van Juhasz zit er toch op

In tegenstelling tot de berichten van de laatste dagen zit het seizoen van Roland Juhasz er toch op. Anderlecht-dokter Huylebroeck hoopt dat de verdediger zich laat opereren aan zijn gebroken voet. Lees verder »

Gaat Mitu Bosman achterna?

Gaat Mitu Bosman achterna?

Mitu en Delorge, beide bij Anderlecht ontslagen na de omkoopaffaire, komen opnieuw in het nieuws. Mitu moet woensdag verschijnen voor het bondsparket, maar de Roemeen weigert dat. Delorge mag dan weer aan de slag bij Den Haag. Lees verder »

 07-03-2006 

Kritiek op Van De Velde

Kritiek op Van De Velde

Na de wedstrijd Anderlecht-Lierse kreeg scheidsrechter Joeri Van De Velde tonnen kritiek over zich heen. Hij ontkent een "Anderlecht-fluiter" te zijn. Lees verder »

Snel herstel voor Juhasz?

Snel herstel voor Juhasz?

De vrees dat het seizoen van Roland Juhasz al voorbij zou zijn lijkt ongegrond. Hij brak in de wedstrijd tegen Lierse een middenvoetsbeentje. Na het doktersbezoek was hij optimistisch.Een revalidatie van 6 weken zou genoeg zijn. Lees verder »

 06-03-2006 

Blessurenieuws

Blessurenieuws

Pär Zetterberg viel gisteren zwaar op zijn schouder en had achteraf heel wat last. Hij moet zeker tot woensdag rusten. Ook Serhat Akin en Michal Zewlakow kwamen gehavend uit de wedstrijd van gisteren. Lees verder »

Excuses van Christian Wilhelmsson

Excuses van Christian Wilhelmsson

Christian Wilhelmsson kreeg gisteren rood voor natrappen op Kacic (die eerst trapte en ook werd uitgesloten). "Sorry aan iedereen," zei Chippen in GvA. Wilhelmsson benadrukte dat hij spijt had van zijn daad. Lees verder »

Seizoen gedaan voor Juhasz

Seizoen gedaan voor Juhasz

Tegen Lierse moest Roland Juhasz al vroeg gewisseld worden. Hij kreeg een trap op de voet en liep hierbij een voetbreuk op. De revalidatie zal maanden duren en dus ziet de Hongaar de rest van het seizoen aan zich voorbij gaan. Lees verder »

 05-03-2006 

Deed Anderlecht een bod op Armenteros?

Deed Anderlecht een bod op Armenteros?

Anderlecht heeft zijn oog laten vallen op de 20-jarige middenvelder Emiliano Armenteros, de speler is momenteel in dienst bij het Argentijnse Indipediente. Volgens sommige kranten deed Anderlecht al een bod van 3 miljoen euro. Lees verder »

Voorbeschouwing: Anderlecht - Lierse

Voorbeschouwing: Anderlecht - Lierse

Vanavond om 18.00 u speelt Anderlecht thuis tegen Lierse. En het wordt oppassen geblazen want de pallieters hebben al 3 matchen op rij gewonnen en zijn dus zeker niet te onderschatten. Live te volgen op Sporza-Canvas. Lees verder »

 04-03-2006 

Selectie Anderlecht - Lierse

Selectie Anderlecht - Lierse

Trainer Franky Vercauteren heeft gisteren zijn selectie bekend gemaakt voor de wedstrijd tegen Lierse morgen om 18u. Deze wedstrijd is tevens live te volgen op Sporza - Canvas. Lees verder »

 03-03-2006 

Oproep naar de fans

Oproep naar de fans

RSC Anderlecht roept de supporters opnieuw op om zondag de ploeg te steunen tijdens de thuiswedstrijd tegen SK Lierse. Met de fans als "12de man" willen het bestuur en de spelers er opnieuw een hoogdag van maken. Lees verder »

Frutos nog onzeker

Frutos nog onzeker

Frutos heeft nog altijd hinder aan de quadriceps en trainde niet volledig mee, maar hij ging wel langs bij de revalidatiecoach. Wellicht raakt Frutos speelklaar voor de match tegen Lierse, maar Vercauteren neemt geen risico's. Lees verder »

Argentijnse opvolger voor Zetterberg?

Argentijnse opvolger voor Zetterberg?

Nadat Anderlecht-manager Van Holsbeeck eerder Frutos meebracht uit Argentinië, is er nu ook interesse in de 17-jarige Sergio Aguero en zijn ploegmaat Lucas Rodrigo Biglia, allebei van Independiente, de ex-club van Frutos. Lees verder »

 02-03-2006 

Start de competitie al in juli?

Start de competitie al in juli?

De profliga is de kalender voor volgend seizoen aan het samenstellen. Als het van de liga afhangt zou de competitie volgend seizoen starten op 30 juli. De Supercup zou een week eerder plaatsvinden, op zaterdag 22 juli. Lees verder »

Uitslagen Anderlechtinternationals

Uitslagen Anderlechtinternationals

Zewlakow verloor in en tegen de VS met 1-0. Wilhelmsson verloor met Zweden met zware 3-0 cijfers van Ierland. Tihinen won de 2de partij in het toernooi met 5-4 in de strafschoppen. De stand na 90 min. was 2-2 tegen Wit-Rusland. Lees verder »

Anderlecht pakt uit met RSCA.Mobile

Anderlecht pakt uit met RSCA.Mobile

Fans van Sporting Anderlecht kunnen straks 3 maal per week het nieuws omtrent de club ontvangen per sms. Ook officiële wedstrijdinfo kan ontvangen worden, zoals ploegopstellingen en dergelijke. Lees verder »

 01-03-2006 

Siani: "Het was een droom"

Siani:

Tegen Roeselare kwam vrijdag voor de eerste keer Sébastien Siani in actie bij de A-kern van Anderlecht. Hij mocht een kwartier voor tijd Pär Zetterberg vervangen, en was daar achteraf heel blij mee. Lees verder »

Blessurenieuws

Blessurenieuws

De Man (enkel) raakt fit voor Lierse, Serhat (virale infectie) en Pujol (knie) sluiten donderdag weer aan bij de groep. Tioté moet op onderzoek wegens vocht in de knie. Frutos (quadriceps) startte de training maar stopte met pijn. Lees verder »