Archieven

 30-09-2005 

Selectie Anderlecht - Sint-Truiden

Selectie Anderlecht - Sint-Truiden

Franky Vercauteren maakte zijn 16-koppige selectie voor de match van morgen tegen STVV bekend. Bij de 16 zal Franky Vercauteren na de ochtendtraining van morgen nog 3 namen toevoegen. Hieronder vind je de voorlopige selectie: Lees verder »

Geen zaak Serhat

Geen zaak Serhat

Tijdens de opwarming voor de match tegen Real Betis kwam het op een woordenwisseling tusen Akin en Vercauteren. De Turk baalde omdat hij niet in de basis stond en liep er tijdens de opwarming wat lustloos bij. Lees verder »

En nog blessurenieuws ...

En nog blessurenieuws ...

Ook verdediger Hanu Tihinen ligt in de lappenmand. ,,Hij sukkelt al weken met een ontsteking aan de quadriceps", aldus Vercauteren. ,,Na de match tegen Betis kon hij niet slapen van de pijn." Lees verder »

Kompany moet rusten

Kompany moet rusten

Vincent Kompany heeft gisteren een specialist opgezocht en kon daarna meteen naar huis. Hij hoopt fit te zijn voor de Champions League-wedstrijd tegen Liverpool op 19 oktober. Lees verder »

 29-09-2005 

Kompany mist ook Spanje

Kompany mist ook Spanje

Kompany zal door zijn rugletsel de volgende twee weken niet op een voetbalveld te zien zijn. De verdediger van Anderlecht mist daardoor ook de interlands van de Rode Duivels tegen Spanje (8 oktober) en Litouwen (12 oktober). Lees verder »

 28-09-2005 

Anderlecht verliest opnieuw in de CL

Anderlecht verliest opnieuw in de CL

Anderlecht heeft vanavond de tweede wedstrijd in de Champions League verloren van Real Betis. De Brusselaars verloren voor eigen publiek met het kleinste verschil: 0-1. Anderlecht staat nu op de laatste plaats, met 0 op 6. Lees verder »

Voorbeschouwing: Anderlecht - Real Betis

Voorbeschouwing: Anderlecht  - Real Betis

Vanavond speelt Anderlecht zijn eerste thuismatch in de Champions League. Tegen Real Betis moeten er punten gepakt worden. Kompany is zeer twijfelachtig en wellicht blijft Proto in het doel en maakt zo zijn Europees debuut. Lees verder »


 27-09-2005 

Inter volgt Vanden Borre

Inter volgt Vanden Borre

Anderlecht wil Anthony Vanden Borre absoluut in Brussel houden en legt hem een nieuw (verbeterd) contract voor. Momenteel verdient de rechtsachter 350.000 euro per jaar, naar Anderlechtnormen een bescheiden contract. Lees verder »

Kompany twijfelt sterk aan speelkansen

Kompany twijfelt sterk aan speelkansen

Pas woensdag, kort voor de wedstrijd tegen Real Betis, zal worden beslist of Vincent Kompany aan de aftrap komt. Maar zelf leek de Gouden Schoen op de traditionele persconferentie heel sterk te twijfelen aan zijn paraatheid. Lees verder »

Nieuw contract voor Wilhelmsson

Nieuw contract voor Wilhelmsson

Wilhelmsson tekent eerstdaags een nieuw contract bij RSCA. Na maanden van onderhandelen bereikten speler en club een akkoord. Het gaat allicht om een financiële verbetering van zijn huidige overeenkomst, die tot juni 2007 loopt. Lees verder »

Selectie tegen Real Betis

Selectie tegen Real Betis

Vercauteren kent een pak zorgen voor de wedstrijd tegen Betis. Niet alleen is er de slechte vertoning van zondagavond tegen Lierse. Met Kompany, Vanden Borre, Tihinen, Wilhelmsson, Jestrovic en Zewlakow sukkelen met kwaaltjes. Lees verder »

Overlijden M. Stenuit

Overlijden M. Stenuit

Met spijt kondigen we het overlijden van M. Stenuit aan, de verantwoordelijke voor het Congress Center en abonnee in T4. Onze gedachten gaan naar uw dierbaren en vrienden uit T4. Bedankt voor al uw gerealiseerde werk voor de club. Lees verder »

 26-09-2005 

Wat deden de CL tegenstanders van RSCA?

Wat deden de CL tegenstanders van RSCA?

De Champions League tegenstanders van Anderlecht behaalden elk een ander resultaat. Betis ging in eigen huis zwaar de boot in tegen Barcelona. Liverpool speelde gelijk en Chelsea zette zijn reeks van overwinningen verder. Lees verder »

Updates over de blessures

Updates over de blessures

Anthony Vanden Borre ontbrak gisteren bij Anderlecht in Lierse. De rechtsachter kampte met een darmontsteking. Tegen Real Betis is hij er woensdag wel weer bij. Kompany werd na zijn rugblessure nog gespaard voor woensdag. Lees verder »

 25-09-2005 

Anderlecht laat weer punten liggen

Anderlecht laat weer punten liggen

Deze avond had Anderlecht de kans om terug leider te worden in eerste klasse. Het heeft echter weer punten laten liggen door op Liersie 0-0 te spelen. Hierdoor blijft Standard Luik leider met 1 punt voorsprong op Anderlecht. Lees verder »

Voorbeschouwing: Lierse-RSCA

Voorbeschouwing: Lierse-RSCA

Vanavond sluit Anderlecht de speeldag af met een partij op het veld van Lierse. Door het verlies van Brugge, kunnen Anderlecht en Standard al een kloof slaan. Ook de Rouches spelen vanavond nog. Lees verder »

Webmaster jarig

Webmaster jarig

Vandaag viert Skyhawk, webmaster van deze site, zijn 23ste verjaardag. David is al sinds jaar en dag de drijvende kracht achter anderlecht-online en door zijn inzet is deze site geworden tot wat hij nu is. Lees verder »


 24-09-2005 

Voorlopige selectie

Voorlopige selectie

Franky Vercauteren gaf de namen vrij van de 16 spelers die zeker een selectie voor de wedstrijd in Lier afgedwongen hebben, bij die 16 namen zal Vercauteren nog 3 spelers toevoegen. Deze 16 spelers zijn zeker van de selectie: Lees verder »

Clayton Zane stopt met voetballen

Clayton Zane stopt met voetballen

Clayton Zane (28), de onfortuinlijke spits van Anderlecht, stopt definitief met voetballen. "Na achttien maanden revalideren van een kraakbeentransplantatie aan de knie voel ik nog altijd pijn", vertelt de Australiër. Lees verder »

Kompany twijfelachtig voor Betis

Kompany twijfelachtig voor Betis

Kompany trok gisteren weer op doktersbezoek. Zijn aantreden voor de CL-partij van woensdag tegen Real Betis blijft twijfelachtig. Deman en Tihinen doen het vanwege kleine ongemakken rustig aan. Lees verder »

 23-09-2005 

Zane blijft sukkelen met zijn knie

Zane blijft sukkelen met zijn knie

Het is zelfs zo erg dat de Australiër overweegt nu een punt te zetten achter zijn carrière. "Clayton beleeft een moeilijke periode. Hij begint zich vragen te stellen over zijn toekomst, wat begrijpelijk is." Lees verder »

 22-09-2005 

Reactie Walter Baseggio

Reactie Walter Baseggio

Walter Baseggio was na de wedstrijd zeer tevreden. Op Sporza Radio loofde hij zijn ploegmaats voor het feit dat ze altijd scherp bleven en bleven gaan voor meer goals.
Lees verder »


 21-09-2005 

Anderlecht wint van Roeselare

Anderlecht wint van Roeselare

Anderlecht won vanavond zijn wedstrijd tegen Roeselare met 5-1. Standard won echter de topper tegen Brugge met 2-0 waardoor de Luikse club eerste in het klassement blijft. Lees verder »

Zetterberg haalt Lierse

Zetterberg haalt Lierse

Roeselare komt te vroeg, maar Pär Zettereberg raakt wellicht speelklaar voor de match zondag op Lierse. Na 5 dagen individuele training mag hij terug bij de groep aansluiten. Lees verder »

 20-09-2005 

Spreekverbod voor de keepers

Spreekverbod voor de keepers

Franky Vercauteren heeft zijn keepers een spreekverbod opgelegd. Ook hijzelf en keeperstrainer Jacky Munaron zullen zich niet meer uitlaten over het 'keepersprobleem' van Anderlecht. Zo hoopt hij dat er weer wat rust komt. Lees verder »

Blessurenieuws

Blessurenieuws

Roland Juhasz heeft een breuk aan de middenvoetsbeentjes en moet voorlopig rusten. Pär Zetterberg kreeg verzorging en revalideerde. Marius Mitu trainde gisteren twee keer afzonderlijk en sluit vandaag aan bij de groep. Lees verder »

Blessure Kompany valt mee

Blessure Kompany valt mee

De rugblessure van Kompany lijkt mee te vallen. De verdediger van Anderlecht onderging zaterdag na de match in Brussels, waar hij als toeschouwer aanwezig was, nog een bijkomend onderzoek bij clubarts Huylebroeck. Lees verder »

 19-09-2005 

Kritiek op keeper-rotatie groeit

Kritiek op keeper-rotatie groeit

Anderlecht verloor zaterdag voor de 2e keer dit seizoen twee punten door een fout van Silvio Proto. En ook Daniel Zitka laat soms steken vallen. De pers wou een reactie van coach Vercauteren. Lees verder »

Zetterberg weekje aan de kant

Zetterberg weekje aan de kant

Middenvelder Pär Zetterberg onderging enkele medische testen om zijn rugblessure te onderzoeken. Die toonden aan dat de blessure niet zo erg is. Vermoedelijk moet de Zweed het maar een weekje rustig aan doen. Lees verder »

Wat deden de CL-tegenstanders?

Wat deden de CL-tegenstanders?

Real Betis, volgende week tegenstander van Anderlecht in de CL, kwam in eigen stadion niet ver der dan een 0-0 gelijkspel tegen Zaragoza. Het telt nu 5 punten in de Primera Division. Lees verder »


 18-09-2005 

Proto betwist strafschop

Proto betwist strafschop

Doelman Silvio Proto speelde gisteren opnieuw een spraakmakende wedstrijd voor Anderlecht. Hij maakte enkele knappe reddingen, maar veroorzaakte wel een strafschopfout. Toch ontkent de doelman dat hij een fout maakte. Lees verder »

Anderlecht scout Derek Riordan

Anderlecht scout Derek Riordan

De Engelse pers meldt dat Anderlecht de Schotse spits Derek Riordan scout. Deze international die voor Hibernian speelt in de Schotse Premier League wordt omschreven als de beste Schotse spits op dit ogenblik. Lees verder »

 17-09-2005 

Anderlecht behaalt gelijkspel

Anderlecht behaalt gelijkspel

Na een teleurstellende wedstrijd heeft Anderlecht één punt behaald tegen FC Brussels. Het werd 1-1. Anderlecht kwam op voorsprong na een own-goal van Culek, maar Brussels kon gelijkmaken na een penaltyfout van Silvio Proto. Lees verder »

Proto in doel

Proto in doel

Niet Daniël Zitka, maar Silvio Proto zal het paars-witte doel verdedigen tegen FC Brussels. Dat maakte Franky Vercauteren voor de wedstrijd bekend. Ook Nenad Jestrovic en Besnik Hasi beginnen de wedstrijd. Lees verder »

Juhasz 6 weken out

Juhasz 6 weken out

Volgens Het Laatste Nieuws bracht een echografie aan het licht dat de voet van Juhasz op 3 plaatsen gebroken is. Daardoor zal hij dus zeker 6 weken aan de kant moeten blijven. Lees verder »

Kritiek op Mourinho neemt toe

Kritiek op Mourinho neemt toe

Tegen Anderlecht speelde Chelsea geen aantrekkelijk voetbal, de enige twee kansen kwamen na een vrije trap. Iets wat niet alleen Anderlecht-coach Vercauteren was opgevallen, maar ook in Engeland is men het saaie spel beu. Lees verder »

 16-09-2005 

Reserven winnen de stadsderby

Reserven winnen de stadsderby

De reserven van Sporting Anderlecht hebben vandaag simpel gewonnen van stadsgenoot Brussels. De doelpunten kwamen van Sami Alagui en 2 keer Jonathan Legaer. Einduitslag was dus 3-0. Lees verder »

Selectie Brussels-Anderlecht

Selectie Brussels-Anderlecht

Franky Vercauteren gaf vandaag zijn selectie vrij voor de wedstrijd van morgen tegen FC Brussels. Zorgen heeft hij vooral in de verdediging waar Kompany en Juhasz geblesseerd zijn. Ook Zetterberg en Mitu zijn er niet bij. Lees verder »

Leegloop dreigt bij Anderlecht

Leegloop dreigt bij Anderlecht

De pers heeft een balans opgemaakt van de huidige spelerskern en heeft alleen maar kunnen vaststellen dat Anderlecht veel spelers dreigt te verliezen. In totaal 17 spelers moeten overtuigd worden om bij Anderlecht te blijven. Lees verder »

Laatste wijsheidstanden weg bij Kompany

Laatste wijsheidstanden weg bij Kompany

De twee laatste wijsheidstanden van Vincent Kompany werden gisteren weggenomen. Dat hij zeker niet tegen Brussels speelt, stond al vast. De verdediger werd ook onderzocht aan de rug en men vreest voor een viscale hernia. Lees verder »

Baseggio tegen Brussels?

Baseggio tegen Brussels?

Zetterberg en Jestrovic sukkelen met de rug en trainden gisteren. Als Zetterberg niet speelklaar geraakt, zou dat wel eens de terugkeer van Baseggio kunnen betekenen. Lees verder »

 15-09-2005 

Zware straf voor Betis-voorzitter

Zware straf voor Betis-voorzitter

Manuel Ruiz de Lopera moet aan de Spaanse belastingdienst een boete van 4 miljoen euro betalen. Bovenop die boete riskeert hij nog een gevangenisstraf van 14 maand. De voorzitter wordt verdacht van fraude en verduistering. Lees verder »

Kompany moet 2 weken rusten

Kompany moet 2 weken rusten

Franky Vercauteren wil dat Kompany volledig herstelt van zijn kwaaltjes, daarom zal de verdediger de matchen tegen Brussels en Roeselare moeten missen. Kompany onderging gisteren een onderzoek aan zijn rug. Lees verder »

Oorlog tussen Vercauteren en Mourinho?

Oorlog tussen Vercauteren en Mourinho?

Chelsea-coach Mourinho deed na afloop van Chelsea-Anderlecht denigrerende uitspraken over het spel van Anderlecht, maar Franky Vercauteren antwoord scherp. "Hij houdt op die manier de druk op Chelsea weg", zegt Vercauteren. Lees verder »

 14-09-2005 

Charleroi wil Baseggio nog steeds

Charleroi wil Baseggio nog steeds

Charleroi-voorzitter Gayat wil tijdens de winterstop nog is proberen om Walter Baseggio naar Charleroi te halen. "We geven hem niet op, Baseggio verdient meer respect", vertelde de voorzitter aan Studio 1 op RTBF. Lees verder »

Vanderhaeghe een jaar langer bij Anderlecht?

Vanderhaeghe een jaar langer bij Anderlecht?

Yves Vanderhaeghe heeft nog een contract voor één jaar bij Anderlecht. Hij hoopt op een contractverlenging en lijkt die te gaan krijgen. Het bestuur heeft hem ook beloofd dat hij na zijn carrière een functie krijgt binnen de club. Lees verder »

 13-09-2005 

Verschillende weetjes

Verschillende weetjes

* Op Stamford Bridge zullen vanavond 3250 de paarwitten de broodnodige aanmoedigingen bezorgen. Het stadion van Chelsea kan 42.000 toeschouwers ontvangen. Lees verder »

Vincent Kompany speelklaar

Vincent Kompany speelklaar

Op de laatste training was er nog veel overleg tussen Kompany, de clubarts en Vercauteren? De verdediger zocht ook 10 minuten eerder dan de ploegmaats de kleedkamers op. Daar werd hij onder hande genomen door de medische staf. Lees verder »

 12-09-2005 

Jestrovic: "Ik moet spelen"

Jestrovic:

Jestro wil spelen morgen: "Ik ben in vorm. Nu moet ik volledige matchen spelen. Zeker tegen Chelsea, want ik wil nog een goede transfer doen. Dat Anderlecht 3 of 4 miljoen voor me vroeg aan Monaco is een bewijs van waardering". Lees verder »

Kompany blijft onzeker voor Chelsea

Kompany blijft onzeker voor Chelsea

Vincent Kompany vertrok deze morgen wel mee naar Londen, maar de verdediger blijft twijfelachtig voor morgen. Franky Vercauteren zal pas morgen beslissen of Kompany al dan niet speelt tegen de Engelse landskampioen. Lees verder »

Vercauteren sprak met Zitka en Proto

Vercauteren sprak met Zitka en Proto

Dat Vercauteren een rotatiesysteem invoerde voor zijn doelmannen Zitka en Proto blijft voor wenkbrauwengefrons zorgen. Zaterdag speelde Zitka, maar er is geen enkele garantie dat hij morgen tegen Chelsea aan de aftrap komt. Lees verder »

 11-09-2005 

Vercauteren: "Baseggio weer op de goede weg"

Vercauteren:

Walter Baseggio kwam gisteren alweer niet in actie tegen Moeskroen, maar coach Franky Vercauteren klonk toch positief. "Ik zag een andere Walter deze week. Hij is weer op de goede weg. Ik denk wel dat hij kan terugkeren", zei hij. Lees verder »

Selectie Chelsea - Anderlecht

Selectie Chelsea - Anderlecht

Franky Vercauteren maakte vandaag zijn 21-koppige selectie voor de match tegen Chelsea bekend. Vanavond of morgenvroeg moet nog 1 speler afvallen van de selectie. Nieuwe aanwinsten Pujol en Juhasz zijn beiden bij de selectie. Lees verder »

Nog amper 1000 mini-abonnementen

Nog amper 1000 mini-abonnementen

Anderlecht liet weten dat er nog maar 1000 mini-abonnementen beschikbaar zijn. Maar liefst 95% van de Abonnees op rsca heeft zich een mini-abonnement aangeschaft voor de CL. De vrije verkoop start morgenvroeg om 09h00. Lees verder »

Del Horno niet tegen Anderlecht

Del Horno niet tegen Anderlecht

Asier Del Horno, de vaste linksachter van Chelsea, zal er niet bij zijn volgende dinsdag. De Spaanse international liep zaterdag tegen Sunderland een verrekking in de dij op en kan dus niet aantreden in het CL-duel tegen RSCA. Lees verder »

Chelsea wint haar match

Chelsea wint haar match

Chelsea won nu ook zijn vijfde wedstrijd in de Engelse competitie. De kampioen liet tegen Sunderland wel een makke indruk. Chelsea speelde vrij slordig en vooral het middenveld leed vaak balverlies. Lees verder »

 10-09-2005 

Voorbeschouwing: Anderlecht - Moeskroen

Voorbeschouwing: Anderlecht  - Moeskroen

Anderlecht krijgt voor het naar Chelsea trekt nog het bezoek van Moeskroen. De Henegouwers zijn nog niet op kruissnelheid, maar snoepten de Brusselaars vorig seizoen wel dure punten af tijdens de competitiestart. Lees verder »

Reserven kunnen niet winnen van Moeskroen

Reserven kunnen niet winnen van Moeskroen

De reserven van Sporting konden vanavond niet winnen van Moeskroen. Anderlecht bleef steken op een 0-0. Baseggio speelde niet mee met de reserven, daardoor lijken zijn kansen te vergroten om morgen aan de aftrap te komen. Lees verder »

 09-09-2005 

Terry toch tijdig fit voor Anderlecht

Terry toch tijdig fit voor Anderlecht

John Terry, de centrale verdediger van Chelsea, zal toch fit geraken voor de Champions League-wedstrijd tegen Anderlecht van dinsdag. Men had gerekend op een onbeschikbaarheid van een maand, maar de revalidatie ging veel sneller. Lees verder »

Selectie Anderlecht-Moeskroen

Selectie Anderlecht-Moeskroen

De 2 nieuwe aanwinsten van rsca, Roland Juhasz en Grégory Pujol, maken deel uit van de selectie voor de match tegen Moeskroen. Ook Akin en Delorge maken deel uit van de selectie, beiden blijven wel onzeker voor de match. Lees verder »

Ticketverkoop CL draait vlot

Ticketverkoop CL draait vlot

De voorrangsperiode voor abonnees voor het kopen van tickets voor de Champions League loopt nog tot maandag, maar nu staat reeds vast dat bij de vrije verkoop een paar duizenden fans geen tickets gaan kunnen bemachtigen. Lees verder »

Blessureleed bij Anderlecht

Blessureleed bij Anderlecht

Laurent Delorge zit met een contractuur in de lies opgescheept en hoopt vandaag individueel te hernemen. Vanden Borre hield het bij recuperatietraining wegens een trap op het scheenbeen, pijnlijk maar zonder erg. Lees verder »

 08-09-2005 

Kompany binnenkort naar Juventus?

Kompany binnenkort naar Juventus?

Juventus Turijn, de huidige landskampioen in Italië, zou een bod voorbereiden op verdediger Vincent Kompany. Waarschijnlijk legt Juve-manager Luciano Moggi in januari een voorstel op tafel. Lees verder »

Blessurenieuws

Blessurenieuws

Jestrovic kampt enkel met een kleine ontsteking aan de achillesspees. De Serviër sloot net als Mitu aan bij de groep. Peersman belde ziek af. De Man en Traoré beperkten zich tot een recuperatietraining. Lees verder »

Kompany raakt fit voor Moeskroen

Kompany raakt fit voor Moeskroen

Net als Jestrovic zal ook Kompany fit raken tegen zaterdag. De verdediger moest gisteren tegen San Marino na 12' het veld verlaten met een geblokkeerde rug. Maar volgens de kinesist van de bond volstaat een beetje rust. Lees verder »

 07-09-2005 

Rode Duivels verpletteren San Marino

Rode Duivels verpletteren San Marino

De Rode duivels hebben vanavond voetbaldwerg San Marino verplettert met 8-0. Anderlecht-spits Mbo Mpenza scoorde 2 keer op het Kiel. Verdediger Vincent Kompany werd snel vervangen door een lichte blessure. Lees verder »

Zewlakow staat met 1 been op het WK

Zewlakow staat met 1 been op het WK

Polen, de nationale ploeg van Michal Zewlakow, heeft vanavond gewonnen van Wales met 1-0. Door deze overwinning en het verlies van Engeland in Noord-Ierland (1-0) telt Polen nu al 5 punten voorsprong op Engeland. Lees verder »

Wilhelmsson klopt Juhasz

Wilhelmsson klopt Juhasz

Zweden (Wilhelmsson) heeft Hongarije (Juhasz) verslagen. Ibrahimovic scoorde het winnende doelpunt in de toegevoegde tijd. Door de overwinning blijft Zweden koploper in zijn groep. Het Hongarije van Roland Juhasz lijkt uitgeteld. Lees verder »

Akin mag nog even meevieren met Turkije

Akin mag nog even meevieren met Turkije

Turkije heeft Oekraïne verslagen met 0-1. Aanvaller Serhat Akin viel in na 93 minuten. Door deze overwinning blijft Turkije 2de in groep 2, ze sluipen wel dichter bij Oekraïne, de Turken tellen nu nog 4 punten achterstand. Lees verder »

Jestrovic charmeert AS Monaco

Jestrovic charmeert AS Monaco

Volgens de Britse pers zou het Franse AS Monaco geïnteresseerd zijn in spits Nenad Jestrovic. Monaco wou de Servische spits voor een jaar huren, maar Anderlecht weigerde dat. Lees verder »

Blessurenieuws

Blessurenieuws

Laurent Delorge moet morgen een echo ondergaan, De verdediger had last van de adductoren tijdens de training. Jestrovic trainde vandaag gedeeltelijk met de groep, vanaf morgen mag hij de training volledig hervatten. Lees verder »

Deman is tot 2009 van paars-wit

Deman is tot 2009 van paars-wit

Mark Deman verlengde deze middag zijn contract tot juni 2009. Het contract van de beloftevolle speler liep eind dit seizoen af, maar de middenvelder blijft dus bij Anderlecht tot 2009. Lees verder »

Peersman ging volledig door het lint

Peersman ging volledig door het lint

Tristan Peersman ging na de reserven match in Roeselare volledig door het lint. Enkele bronnen maakten er melding van dat Peersman na de wedstrijd slaags raakte met een steward die de orde moest handhaven. Lees verder »

Beloften blikken San Marino in

Beloften blikken San Marino in

De Belgische beloften hebben de eerste plaats in hun groep terug overgenomen van Servië. België won met 5-0 van San Marino en Servië-Montenegro ging onderuit met 2-0 in Spanje. De top-2 van de groep mag naar het EK in Duitsland. Lees verder »

Iachtchouk's blessure evolueert gunstig

Iachtchouk's blessure evolueert gunstig

Oleg Iachtchouk werd onderzocht en mag opnieuw beginnen trainen. De komende twee dagen zal hij een speciaal programma volgen. Daarna volgt een dag rust. Akin is ook bijna hersteld, maar zal niet in de Turkse basis starten morgen. Lees verder »

 06-09-2005 

Bart Goor vervangt Jelle Van Damme

Bart Goor vervangt Jelle Van Damme

Woensdag spelen onze Rode Duivels tegen San Marino. Dat is een levensbelangrijke match die absoluut gewonnen moet worden om nog een waterkans te behouden op kwalificatie voor het WK in Duitsland in 2006. Lees verder »

 05-09-2005 

Halen de Belgen het WK?

Halen de Belgen het WK?

Is de kwalificatie verloren voor de Rode Duivels of niet? Verloren waarschijnlijk, maar op de training vandaag was de sfeer opvallend goed. De groep en de bondscoach geloven erin, maar weten dat de kans miniem is. Lees verder »

 04-09-2005 

Zweden verslaat Bulgarije

Zweden verslaat Bulgarije

Christian Wilhelmsson versloeg Bulgarije met Zweden. Eindstand was 3-0. Zweden blijft 2de in groep 8. Kroatië is leider met 1 punt voorsprong op Zweden, Hongarije (Juhasz) volgt op de derde plaats. Lees verder »

Ook Juhasz doet het goed met zijn land

Ook Juhasz doet het goed met zijn land

Net als Zewlakow en Hasi won ook Juhasz met zijn land. Juhasz speelde de volledige wedstrijd met Hongarije en versloeg Malta met 4-0. Door deze overwinning heeft Hongarije nog uitzicht op het WK. Ze staan 3de in hun groep. Lees verder »

Polen verslaat Oostenrijk

Polen verslaat Oostenrijk

Michal Zewlakow heeft met Polen Oostenrijk verslagen met 3-2, de verdediger van Anderlecht speelde de volledige wedstrijd. Door deze overwinning blijft Polen aan de leiding in groep 6. Engeland volgt op 2 punten van Polen. Lees verder »

Hasi wint met Albanië

Hasi wint met Albanië

In groep 2 heeft Albanië Kazachstan verslagen met 2-1. Middenvelder Besnik Hasi speelde de volledige match met Albanië. Albanië staat 5de in zijn groep waardoor het WK2006 ook voor hen een utopie lijkt. Lees verder »

 03-09-2005 

Hannu Tihinen speelt gelijk met Finland

Hannu Tihinen speelt gelijk met Finland

Finland is er niet in gelukt te winnen op het veld van Andorra. Het bleef 0-0 in de ministaat. Verdediger Hannu Tihinen speelde de volledige wedstrijd. Door het gelijkspel blijft Finland op de 4de plaats steken in groep 1. Lees verder »

Meer matchen organiseren

Meer matchen organiseren

Trainer Franky Vercauteren is paars-wit dankbaar omdat het Wilhelmsson niet liet gaan en omdat hij de versterking heeft gekregen die hij had gevraagd. Lees verder »

 02-09-2005 

Westerlo wilde Gerk en Iachtchouk

Westerlo wilde Gerk en Iachtchouk

Niet alleen Christian Wilhelmsson, Vincent Kompany en Walter Baseggio kregen een aanbieding om Anderlecht te verlaten. Ook voor Anatoli Gerk en Oleg Iachtchouk was er interesse. Zij konden beiden vertrekken naar Westerlo. Lees verder »

Vanden Borre verbaast met nieuw kapsel

Vanden Borre verbaast met nieuw kapsel

Anthony Vanden Borre kwam gisteren tijdens de training van de Rode Duivels opnieuw met een verbazingwekkend kapsel op de proppen. Na de rasta-look en het krulletjeskapsel verscheen hij deze keer met een wafelijzermotief. Lees verder »

 01-09-2005 

Baseggio wil niet naar Heracles

Baseggio wil niet naar Heracles

Ook het Nederlandse Heracles Almelo probeerde een speler van Anderlecht aan te trekken. De speler zou voor 1 jaar verhuurd worden, maar Walter Baseggio had geen zin in een Nederlands avontuur. Lees verder »

Laat bod op Kompany geweigerd

Laat bod op Kompany geweigerd

Net voor het afsluiten van de transfermarkt, wordt er altijd nog een onverwachts bod gedaan op een speler. Ook in Anderlecht was dat gisteren het geval. Het Spaanse FC Sevilla wou in extremis Vincent Kompany inlijven. Lees verder »