Archieven

 01-07-2008 
 30-06-2008 

Van Damme dinsdag onder het mes

Van Damme dinsdag onder het mes

Jelle Van Damme zal dinsdag geopereerd worden aan de enkel waar hij al een hele tijd last van heeft. De verdediger zal zo'n vijf weken buiten strijd zijn en mist zo een groot deel van de voorbereiding. Lees verder »

Pieroni tekent bij Valenciennes

Pieroni tekent bij Valenciennes

Luigi Pieroni heeft vandaag een contract getekend voor drie jaar bij Valenciennes. Dat meldt de Franse club op haar website. De 28-jarige aanvaller speelde vorig seizoen bij paars-wit, maar lag nog wel onder contract bij AS Nancy. Lees verder »

Polak wil niet naar Donetsk

Polak wil niet naar Donetsk

Gisteren kon u hier al lezen dat Shaktar Donetsk tien miljoen euro zou over hebben voor Jan Polak. In HLN zegt Polak vandaag geen oren te hebben naar een transfer. "Ik ben tevreden bij Anderlecht, dus waarom zou ik dan weglopen?" Lees verder »

 29-06-2008 

Mpenza naar Larissa

Mpenza naar Larissa

Anderlecht meldt dat Mbo Mpenza een contract voor twee seizoenen getekend heeft bij het Griekse Larissa. Na 4 jaar besloot Anderlecht het contract van de aanvaller niet meer te verlengen. Lees verder »

Vlaamse voetbalbond bijna een feit

Vlaamse voetbalbond bijna een feit

Vlaams minister van Sport Anciaux heeft een akkoord bereikt met de KBVB om een Vlaamse bond op te richten. Alle ploegen vanaf 3e klasse, samen met de jeugdteams van 1e en 2e klasse, zullen tot de nieuwe liga zullen behoren. Lees verder »

Pieroni op weg naar Valenciennes

Pieroni op weg naar Valenciennes

Het ziet er naar uit dat Pieroni terugkeert naar Frankrijk. De aanvaller en de Franse club Valenciennes zouden rond tafel zitten om een overstap te regelen. Pieroni werd door paars-wit gehuurd van FC Nantes. Lees verder »

Bod op Polak?

Bod op Polak?

In de Tsjechische media lezen we het gerucht dat het Oekraïense Shaktar Donetsk een bod van 10 miljoen zou hebben gedaan op Jan Polak. Anderlecht ontkent dit bericht. Lees verder »


 28-06-2008 

Apart trainingschema voor Kouyaté

Apart trainingschema voor Kouyaté

Desondanks de speler, volgens het pas uitgesproken arrest, transfervrij naar Anderlecht mag gaan, wil paars-wit Cheikhou Kouyoté niet laten meetrainen voor er een schrijftelijk bewijs is van de uitspraak. Lees verder »

Benjelloun ziet Anderlecht zitten

Benjelloun ziet Anderlecht zitten

Al een tijdje circuleren de geruchten al zou Anderlecht interesse tonen in de Marokkaanse speler Abdessalam Benjelloun. Volgens de Marokkaanse pers zou de speler graag naar België komen. Lees verder »

Nicolas Frutos nu al geblesseerd

Nicolas Frutos nu al geblesseerd

De trainingen zijn nog maar net bezig en Nicolas Frutos is al weer geblesseerd. De Argentijnse spits herviel in een enkelblessure die hem tussen januari en maart ook al een tijdlang aan de kant hield. Lees verder »

Vanden Stock te gast op Standard Business Open

Vanden Stock te gast op Standard Business Open

Standard heeft gisteren, op de terreinen van Sart-Tilman, voor de eerste keer een golftornooi georganiseerd onder de naam 'Standard Business Open'. Verschillende bekende namen tekenden present, waaronder ook Anderlecht voorzitter Vanden Stock. Lees verder »

 27-06-2008 

Anderlecht gaat op bezoek bij de para's

Anderlecht gaat op bezoek bij de para's

Op dinsdag 1 juli trekt Anderlecht naar het trainingscentrum voor paracommando's in Marche-les-Dames. Om de teamgeest te versterken zijn er die dag verschillende activiteiten gepland zoals rotsklimmen, abseilen en deathride. Lees verder »

Proto wacht af, Lamah wil blijven

Proto wacht af, Lamah wil blijven

Silvio Proto traint nog altijd bij Anderlecht. De 25-jarige keeper wil afwachten tot coach Ariël Jacobs zijn nieuwe keepershiërarchie bekend maakt, alvorens een beslissing te nemen over zijn toekomst. Lees verder »

Tubeke en Kortrijk willen Siani

Tubeke en Kortrijk willen Siani

Dat Tubeke en Kortrijk interesse toonden in Sébastien Siani was al langer bekend, maar nu hebben beide clubs zich ook officieel gemeld bij Anderlecht. Zowel Tubeke als Kortrijk zouden de aanvaller graag op huurbasis overnemen. Lees verder »

Ook Anderlecht kent Vargas

Ook Anderlecht kent Vargas

Club Brugge lijkt met de Venezolaan Ronald Vargas een echt goudhaantje te hebben aangetrokken. Na AA Gent geeft nu ook Anderlecht toe dat het de Venezolaanse international een tijdlang heeft gevolgd. Lees verder »

 26-06-2008 

Oefenmatch tegen Belgrano in Hasselt

Oefenmatch tegen Belgrano in Hasselt

De vriendschappelijke wedstrijd tussen Anderlecht en het Argentijnse Belgrano de Córdoba zal doorgaan op dinsdag 15 juli en niet op woensdag 16 juli zoals eerder gemeld. De match zal plaatsvinden in Hasselt met aftrap om 19u. Lees verder »

RSCA Fan Day op vrijdag 25 juli

RSCA Fan Day op vrijdag 25 juli

De jaarlijkse fandag van Sporting Anderlecht zal dit jaar plaatsvinden op vrijdag 25 juli 2008. Vorig jaar waren de supporters met tienduizenden aanwezig, en ook nu zijn de verwachtingen hooggespannen. Het programma volgt later. Lees verder »

Wie geen Frans leert, krijgt een boete

Wie geen Frans leert, krijgt een boete

Anderlecht verplicht zijn spelers om twee tot drie keer per week Franse les te volgen. De verplichting is dan toch niet in het contract opgenomen, maar voor wie geen Frans leert, volgen er boetes, meldt Het Laatste Nieuws. Lees verder »

Nieuw recordaantal abonnees

Nieuw recordaantal abonnees

Anderlecht breekt voor volgend seizoen zijn abonnementenrecord. Er zijn ondertussen maar liefst 23.500 abonnementen verkocht. Dat zijn er, met bussinesseats en loges inbegrepen, bijna 500 meer dan vorig jaar. Lees verder »


 25-06-2008 

Eerste training achter de rug

Eerste training achter de rug

De eerste training voor de paars-wit spelers zit er op. Negentien spelers waren present, alsook de nieuwe assistent-trainer, Besnik Hasi. De supporters konden ook kennis maken met de verschillende aanwinsten. Lees verder »

Geen oefenwedstrijd tegen Willem II

Geen oefenwedstrijd tegen Willem II

De oefenwedstrijd van Anderlecht tegen Willem II op zaterdag 12 juli gaat definitief niet door. De burgemeester van Tilburg gaf eerder geen toestemming om het duel op de terreinen van 't Zand te laten spelen. Lees verder »

Legear wil naar de Olympische Spelen

Legear wil naar de Olympische Spelen

Anderlecht zou Roland Lamah en Jonathan Legear liever niet afstaan, maar die laatste wil nu zelf graag naar de Olympische Spelen. "Ik heb zin om naar Peking te gaan", vertelt Legear in Het Nieuwsblad. Lees verder »

Anderlecht herneemt de trainingen

Anderlecht herneemt de trainingen

Voor paars-wit staat vandaag de eerste training van het seizoen op het programma. Om 10 u wordt er getraind op de velden van Tubeke en om 14.30 u in Neerpede. Ook zal Adidas voetafdrukken nemen om schoenen op maat te leveren. Lees verder »

Griekse interesse in Mpenza

Griekse interesse in Mpenza

Het Nieuwsblad meldt dat er nu ook interesse is voor Mbo Mpenza vanuit Griekenland. De Griekse tweedeklasser Panthrakikos zou hem graag willen binnenlijven. Ook Coventry, Grenoble en Murcia tonen nog steeds interesse. Lees verder »

 24-06-2008 

Moeten Legear en Lamah naar de Spelen?

Moeten Legear en Lamah naar de Spelen?

Jonathan Legear en Roland Lamah waren gisteren aanwezig op Anderlecht, hoewel ze hebben deelgenomen aan de Olympische stage in Malta. Het is nog niet duidelijk of paars-wit hen een tijdje zal moeten missen. Lees verder »

Enkel nog aparte plaatsen beschikbaar

Enkel nog aparte plaatsen beschikbaar

Afgelopen vrijdag ging de vrije verkoop van abonnementen van start. De ticketing dienst van RSC Anderlecht deelt intussen mee dat er vanaf vandaag enkel nog aparte zitplaatsen en staanplaatsen in X4, R4 en P2 beschikbaar zijn. Lees verder »

Verplichte Franse lessen voor enkele spelers

Verplichte Franse lessen voor enkele spelers

Vanaf dit seizoen worden Franse lessen verplicht voor vele nieuwelingen op Anderlecht. Zo is in de contracten van Kanu, Rnic en Suarez opgenomen dat ze per week vier tot zes uur Frans moeten volgen om hun integratie te bevorderen. Lees verder »

Donderdag uitspraak in zaak-Kayouté

Donderdag uitspraak in zaak-Kayouté

Anderlecht hoopt nog steeds om Cheiko Kayouté vast te leggen. De jonge Senegalees zou ook graag naar het Astridpark komen, maar is nog verwikkeld in een juridische strijd met FC Brussels. Donderdag doet de rechtbank uitspraak. Lees verder »

Anderlecht ontkent bod op Benjelloun

Anderlecht ontkent bod op Benjelloun

Volgens Schotse bronnen zou Anderlecht een bod hebben uitgebracht op de spits van Hibernians, Abdessalam Benjelloun. "Wij volgen hem, maar we hebben zeker geen bod uitgebracht", reageert Van Holsbeeck. Lees verder »

Marokko wint met 2-0 van Rwanda

Marokko wint met 2-0 van Rwanda

Dit weekend heeft Marokko in de WK-kwalificatiewedstrijden met 2-0 gewonnen van Rwanda. Mbark Boussoufa kwam niet in actie, maar aanvaller Benjelloun lag aan de basis van beide doelpunten. Lees verder »

Cor Gillis test bij Roda

Cor Gillis test bij Roda

Cor Gillis vertoeft deze week in Nederland. Hij legt er testen af bij Roda JC waar de speler nadien mogelijke een contract kan tekenen. Gisteren trainde Gillis al mee. Lees verder »

Jan Koller trekt naar Rusland

Jan Koller trekt naar Rusland

Ex-Anderlechtspits Jan Koller gaat zijn geluk beproeven bij het Russische Samara. De boomlange Tsjech speelde het voorbije jaar bij Nürnberg, de ex-club van Jan Polak. Koller degradeerde met die club naar tweede klasse. Lees verder »

 23-06-2008 

Doorbraak in stadionproblematiek?

Doorbraak in stadionproblematiek?

Brussels minister van Begroting Vanhengel zegt dat er een akkoord is tussen hem en Vlaams minister Van Mechelen om tegen 2013 een nieuw nationaal stadion te bouwen op parking C van de Heizel. Lees verder »


 21-06-2008 
 20-06-2008 

Abonnementen vliegen de deur uit

Abonnementen vliegen de deur uit

Vandaag is de vrije verkoop gestart van de abonnementen van RSC Anderlecht. De abonnementen vlogen de deur uit. Momenteel zijn er nog 650 abonnementen ter beschikking. Het zou gaan om 150 zitplaatsen en 500 staanplaatsen. Lees verder »

Anderlecht hervat maandag de trainingen

Anderlecht hervat maandag de trainingen

Maandag worden de spelers voor het eerst weer op Anderlecht verwacht voor de fysieke tests. Daarna start de voorbereiding op volgend seizoen. De internationals Juhasz en Gillet sluiten aan op 30 juni en de EK-spelers op 6 juli. Lees verder »

Jacobs tekent vandaag of morgen bij

Jacobs tekent vandaag of morgen bij

Er was al langer een akkoord over een contractverlenging voor twee jaar met trainer Ariël Jacobs, maar het contract was nog niet getekend. Verwacht wordt dat Jacobs dit vandaag of morgen zal doen. Lees verder »

 19-06-2008 

 18-06-2008 

De Man tekent volgende week bij Roda

De Man tekent volgende week bij Roda

Op clubniveau hadden Roda JC en Anderlecht al een akkoord bereikt, maar nu heeft de Nederlandse club ook een principeakkoord met Mark De Man zelf. Volgende week zal de middenvelder een contract van drie jaar tekenen bij Roda. Lees verder »

Tioté tekende bij Twente

Tioté tekende bij Twente

De transfer van Cheik Tioté naar het Nederlandse Twente is volledig afgerond. De Ivoriaanse middenvelder heeft de medische proeven doorstaan en zette gisteren zijn handtekening onder een contract voor vier seizoenen bij Twente. Lees verder »

Nu ook Duitse interesse voor Juhasz

Nu ook Duitse interesse voor Juhasz

Het lijstje van clubs die Roland Juhasz volgen blijft groeien. Naast Engelse (onder andere Newcastle) en Franse (Saint-Etienne) interesse zou nu ook het Duitse Hertha Berlijn geïnteresseerd zijn in de Hongaar van Anderlecht. Lees verder »

 17-06-2008 

Officiële kalender seizoen 2008-2009

Officiële kalender seizoen 2008-2009

De voetbalbond heeft vanmiddag de nieuwe voetbalkalender voor het seizoen 2008-2009 bekend gemaakt. Anderlecht trekt op de eerste speeldag naar Cercle Brugge en sluit het seizoen af op het veld van Genk. Lees verder »

Anderlecht legt Gil Servaes vast

Anderlecht legt Gil Servaes vast

Volgens de krant Sudpresse heeft Gil Servaes voor 2 jaar getekend bij Anderlecht met optie op een bijkomend jaar. De 20-jarige verdediger komt over van Dender waar hij amper aan spelen toe kwam. Lees verder »

Ook Recreativo wil De Man

Ook Recreativo wil De Man

In HLN zegt de manager van Mark De Man dat ook het Spaanse Recreativo Huelva zich gemeld heeft voor de speler. De kans dat hij naar Spanje trekt is echter klein, want de transfer met Roda is bijna rond. Lees verder »

Anderlecht toont belangstelling in Sverkos

Anderlecht toont belangstelling in Sverkos

Volgens Het Laatste Nieuws volgt Anderlecht de Tsjech Vaclav Sverkos. De 24-jarige aanvaller speelt bij Barnik Ostrava in Tsjechië. Sverkos scoorde tijdens de openingswedstrijd van het EK tussen Tsjechië en Zwitserland een goal. Lees verder »

 16-06-2008 

Zitka: "Absoluut rotjaar voor Cech"

Zitka:

De onfortuinlijke doelman Petr Cech lag gisteren met een blunder mee aan de basis van de uitschakeling van Tsjechië op het EK. "Cech zat helemaal terneergeslagen in de kleedkamer", vertelt Daniël Zitka. Lees verder »

Genk informeerde naar Lamah

Genk informeerde naar Lamah

Genk heeft met Daniël Pudil een linkerflankspeler op het oog maar zijn hoge vraagprijs vormt nog een struikelblok. Als alternatief informeerde Genk naar Roland Lamah (20), maar voorlopig is ook hij onhaalbaar voor de Limburgers. Lees verder »

 15-06-2008 

Franse interesse in Juhasz

Franse interesse in Juhasz

Nadat al eerder bekend raakte dat enkele Engelse clubs interesse hebben in Roland Juhasz, zou nu ook het Franse AS Saint-Etienne de Hongaarse verdediger volgen. Men ziet in de speler een mogelijke opvolger voor Nivaldo. Lees verder »

Marokko verliest met 3-1 van Rwanda

Marokko verliest met 3-1 van Rwanda

In de kwalificatiewedstrijden voor het WK 2010 heeft Marokko met 3-1 verloren van Rwanda. De (licht) geblesseerde Mbark Boussoufa speelde niet mee. Wie wel mee deed was Benjelloun. Volgende week volgt de terugmatch in Casablanca. Lees verder »

 14-06-2008 

Manager Tomou wil praten met Anderlecht

Manager Tomou wil praten met Anderlecht

Spits Bertin Tomou wil weg bij Moeskroen. Westerlo zou Tomou graag inlijven, maar de vraagprijs van de Henegouwers is echter nog te hoog. De manager van de Kameroener wil nu ook met Anderlecht praten over een mogelijke transfer. Lees verder »

De Man op weg naar Roda

De Man op weg naar Roda

Verdediger Mark De Man is op weg naar het Nederlandse Roda JC. Eerstdaags zitten beide clubs weer rond de tafel. "We hadden al een positief gesprek met Anderlecht", aldus Huub Narinx, manager van Roda. Lees verder »

 13-06-2008 
 12-06-2008 

Oostenrijk en Polen delen de punten

Oostenrijk en Polen delen de punten

Gastland Oostenrijk en Polen bleven vanavond steken op een 1-1 gelijkspel. Polen leek lange tijd op de drie punten af te stevenen, maar Oostenrijk kwam in de slotminuten nog langszij door een penalty. Lees verder »

 11-06-2008 

Roda brengt bod uit op De Man

Roda brengt bod uit op De Man

Roda JC zou naar verluidt een bod hebben uitgebracht op Mark De Man. De verdedigende middenvelder mag vertrekken, maar Anderlecht vindt het huidige bod van de Nederlandse club te laag. Lees verder »

Deschacht en vriendin naar Zwitserland

Deschacht en vriendin naar Zwitserland

Olivier Deschacht en zijn vriendin Annelien Coorevits zullen vanavond aanwezig zijn in het Zwitserse Wengen. De twee zijn te gast in de EK-talkshow Hotel Regina op VT4 met Carl Huybrechts. De uitzending start rond vijf voor elf. Lees verder »

 10-06-2008 

Engelse belangstelling voor Mpenza

Engelse belangstelling voor Mpenza

Verschillende Engelse clubs zouden interesse tonen in Mbo Mpenza. Onder meer Charlton, Coventry en Norwich hebben naar verluidt een oogje op de Anderlechtspeler. Ook het Spaanse Murcia volgt de spits nog. Lees verder »

 09-06-2008 

Polen verliest met 2-0 van Duitsland

Polen verliest met 2-0 van Duitsland

Polen heeft zondagavond zijn eerste wedstrijd in groep B verloren van Duitsland met 2-0. Lukas Podolski, nota bene van Poolse afkomst, scoorde de twee Duitse doelpunten. Marcin Wasilewski stond 90 minuten in de basis bij Polen. Lees verder »

 08-06-2008 

Anderlecht bekampt Belgrano op 16 juli

Anderlecht bekampt Belgrano op 16 juli

Zoals eerder bekend werd gemaakt zal Anderlecht een vriendschappelijke wedstrijd spelen tegen het Argentijnse Belgrano, de ex-club van Matias Suarez. Er moest enkel nog een datum gezocht worden en met 16 juli ligt die nu ook vast. Lees verder »

Tioté bereikt akkoord met Twente

Tioté bereikt akkoord met Twente

Cheikh Tioté lijkt op weg naar FC Twente. De Nederlandse club en de middenvelder hebben een akkoord bereikt. Nu moeten beide clubs nog tot een overeenkomst komen. Vorig seizoen speelde de Ivoriaan al in de Eredivisie voor Roda JC. Lees verder »

 07-06-2008 

Théréau definitief van Charleroi

Théréau definitief van Charleroi

De Fransman Cyril Théréau maakt definitief de overstap van Anderlecht naar Charleroi. De spits tekende er een contract voor 3 seizoen. Eerder deze week kwamen beide clubs al tot een overeenkomst. Lees verder »

 06-06-2008 

Siani in belangstelling van Tubeke

Siani in belangstelling van Tubeke

Het pas gepromoveerde FC Tubeke toont interesse in de 21-jarige Sébastien Siani. Tubeke wil de Kameroense spits van Anderlecht graag overnemen op huurbasis. Siani speelde vorig seizoen op huurbasis voor tweedeklasser Union. Lees verder »

Boussoufa tegen Rwanda

Boussoufa tegen Rwanda

Middenvelder Mbark Boussoufa is door de Marokkaanse bondscoach, Roger Lemerre, opgeroepen voor een wedstrijd tegen Rwanda in Kigali. Marokko neemt het daar op tegen de Amavubi Stars, het nationaal team van Rwanda. Lees verder »

Mbo Mpenza weigert transfer naar Amerika

Mbo Mpenza weigert transfer naar Amerika

Twee Amerikaanse clubs, Colombus Crew en Dallas Burn, hebben Mbo Mpenza gepolst voor een transfer, maar de spits wil niet naar de VS verhuizen. Ook twee Turkse clubs, twee Belgische en het Spaanse Murcia zouden interesse tonen. Lees verder »

 05-06-2008 

Topoverleg nieuw stadion in Brussel

Topoverleg nieuw stadion in Brussel

Yves Leterme heeft zich volledig achter de kandidatuur van België en Nederland gezet voor het WK 2018 naar de lage landen te halen. De premier heeft donderdagnamiddag een ontmoeting gehad met een delegatie van de FIFA en UEF Lees verder »

Ook Grenoble denkt aan Pieroni

Ook Grenoble denkt aan Pieroni

Naast Valenciennes, toont ook Grenoble interesse in Luigi Pieroni, die vorig seizoen door Nantes aan Anderlecht werd uitgeleend. Of Pieroni naar één van deze clubs trekt is niet zeker, liefst wil hij weer in België spelen. Lees verder »

Roda sluit bod op De Man niet uit

Roda sluit bod op De Man niet uit

Enkele dagen geleden raakte bekend dat de Roda JC interesse heeft om Mark De Man over te nemen van Anderlecht. In eerste instantie dacht de club er aan om de speler te huren, maar paars-wit praat liever over een verkoop. Lees verder »

Beerschot ziet af van Siani

Beerschot ziet af van Siani

Sébastien Siani zal niet naar Germinal Beerschot verkassen. Lange tijd zat het er naar uit dat hij een jaar zou uitgeleend worden, maar de Antwerpenaars hebben een andere speler gehaald waardoor ze Siani niet meer nodig hebben. Lees verder »

Anderlecht wil 5 miljoen voor Juhasz

Anderlecht wil 5 miljoen voor Juhasz

De Hongaar Roland Juhasz kan op heel wat belangstelling rekenen van Engelse clubs. Volgens berichten zou onder meer Newcastle interesse tonen. De club die de speler wil binnenhalen zal diep in haar zakken moeten tasten. Lees verder »

 04-06-2008 

Kalender Anderlecht

Kalender Anderlecht

Voor de spelers staat er een druk oefenschema op het programma. Er zij heel wat vriendschappelijke wedstrijden gepland. Eind juni, begin augustus, moeten de eerste officiële wedstrijden gespeeld worden. Lees verder »

Transfer Losada afgerond

Transfer Losada afgerond

De transfer van de Argentijn naar Anderlecht staat vast. Hij tekende een contract van 4 seizoenen bij Anderlecht. Gisterenavond zaten Germinal Beerschot en Anderlecht rond de tafel en sloegen erin de transfer af te ronden. Lees verder »

GBA en Anderlecht praten over Siani

GBA en Anderlecht praten over Siani

Normaal gezien zitten vandaag Anderlecht en Germinal Beerschot rond tafel om een mogelijk overgang van Siani te bespreken. Indien het tot een akkoord komt zal de speler voor een jaar uitgeleend worden aan GBA. Lees verder »

Tioté te duur voor Roda

Tioté te duur voor Roda

De kans dat Cheik Tioté volgend seizoen opnieuw voor Roda JC speelt is erg klein. Volgens Voetbal International kan de Nederlandse club de middenvelder niet betalen. Tioté mag, net als Lamah, Anderlecht bij een goed bod verlaten. Lees verder »

 03-06-2008 

Anderlecht speelt niet in Oostende

Anderlecht speelt niet in Oostende

De vriendschappelijke wedstrijd van Anderlecht tegen Oostende gaat niet door. Normaal gezien had de wedstrijd plaatsgevonden op 13 juli in Koksijde maar de burgemeester heeft de match verboden. Lees verder »

Théréau hoopt op een snel akkoord

Théréau hoopt op een snel akkoord

De kans dat Théréau naar Charleroi trekt is zeer groot. De spits hoopt dat Charleroi en Sporting er snel uitkomen. "Zowel ik als Charleroi zullen toegevingen moeten doen. Ik hoop dat het allemaal snel in orde komt", zegt Théréau. Lees verder »

Televisierechten voetbalcompetitie verkocht

Televisierechten voetbalcompetitie verkocht

Belgacom heeft de televisierechten van de Belgische competitie voor 3 jaar aangekocht. Het betaalt zo'n 44 miljoen euro / jaar, terwijl de Profliga hoopte op zo'n 50 miljoen euro. De VRT en RTBF mogen de samenvattingen uitzenden. Lees verder »

Goor langer bij Anderlecht

Goor langer bij Anderlecht

Bart Goor zal ook volgend seizoen in het shirt van Sporting spelen. De speler zette zijn handtekening onder een contract van één seizoen. Goor begint in augustus aan zijn achtste seizoen bij paars-wit. Lees verder »

Engelse interesse voor Roland Juhasz

Engelse interesse voor Roland Juhasz

Roland Juhasz heeft de laatste maanden indruk gemaakt en dat is ook enkele Engelse clubs niet ontgaan. De Hongaar werd gevolgd tijdens de interlands tegen Kroatië (man van de wedstrijd) en Griekenland (1 doelpunt). Lees verder »

 02-06-2008 

Biglia gegeerd wild, bod van Inter

Biglia gegeerd wild, bod van Inter

De geruchtenmolen draait op volle toeren. Na Espanyol Barcelona en Racing Santander is er nu een nieuwe gegadigde voor de Argentijn. Zowel Inter als PSG zouden nu ook PSG interesse tonen in Biglia. Lees verder »

Bart Goor op Q-music

Bart Goor op Q-music

Morgen zullen we om iets voor 9 Bart Goor op Q-music kunnen horen. Hij speelt daar mee met 'Team Play' een spel tijdens de ochtendshow van Deckers en Ornelis waarbij men deze week met 'Bekende Bartjes' speelt. Lees verder »

Jelle en Elke in stilte getrouwd

Jelle en Elke in stilte getrouwd

Zaterdag zijn in alle stilte Anderlechtspeler Jelle Van Damme en Elke Clijsters getrouwd, dat meldt Het Belang van Limburg. De burgerlijke plechtigheid vond plaats in Bree, met de naaste familieleden als enige aanwezigen. Lees verder »

Roda wil ook De Man

Roda wil ook De Man

Roda wil niet enkel Tioté behouden maar toont ook interesse in De Man. In Het Nieuwsblad bevestigt Van Holsbeeck dat de Nederlandse club geïnformeerd heeft: "Roda informeert al lang naar De Man." Lees verder »

 01-06-2008 

Quiz en Prono winnaars zijn bekend!

Quiz en Prono winnaars zijn bekend!

Het prono- en quizseizoen is afgelopen. Hierbij wensen we de winnaars alvast te feliciteren. Zij worden per mail op de hoogte gebracht! De quizwinnaars werden bepaald door loting wegens een gelijke stand tussen 5 deelnemers. Lees verder »

Tubeke promoveert naar eerste klasse

Tubeke promoveert naar eerste klasse

Tubeke klopte vanmiddag Antwerp op de vijfde speeldag van de eindronde in tweede klasse. Hierdoor kan de Great Old de Waalse club niet meer bijbenen. Tubeke zal dus volgend seizoen samen met Kortrijk promoveren naar eerste klasse. Lees verder »

Santos als mogelijke versterking

Santos als mogelijke versterking

Anderlecht zoekt nog steeds naar versterking. De Brusselse club volgt daarom de Tunesische spits Santos van de Franse club FC Toulouse. Manager Van Holsbeeck gaf reeds aan nog op zoek te zijn naar een snelle aanvaller. Lees verder »

Biglia lijkt zo goed als vertrokken

Biglia lijkt zo goed als vertrokken

Anderlecht en Espanyol onderhandelen volgende week over een eventuele overgang van Lucas Biglia. De Spaanse club heeft al te kennen gegeven dat het bereid is veel geld op tafel te leggen voor de Argentijn. Lees verder »