Archieven

 31-10-2005 

Anderlecht-Online wordt 5 jaar

Anderlecht-Online wordt 5 jaar

Op 1 november 2000 werd deze website gesticht. Dit wil zeggen dat Anderlecht-Online zijn 5e verjaardag viert. Bij deze feestelijke gelegenheid wensen we al onze trouwe bezoekers te bedanken! (Voor reacties: zie forum) Lees verder »

Yapi Yapo naar Anderlecht?

Yapi Yapo naar Anderlecht?

Gilles Yapi Yapo, ex-speler van Beveren en nu actief bij het Franse Nantes, wordt in verband gebracht met Anderlecht. De middenvelder mag weg van de trainer en Anderlecht denkt eraan om hem te huren, net als het Spaanse Getafe. Lees verder »

Anderlecht actief in Schotland

Anderlecht actief in Schotland

De Engelse nieuwszender BBC meldt Anderlecht geïnteresseerd is in drie spelers van het Schotse Hibernian. Ant Germeys, scout van Anderlecht, zat zaterdag in de tribune tijdens de wedstrijd van Hibernian tegen Hearts. Lees verder »

Proto niet met nationale beloften

Proto niet met nationale beloften

Frankie Vercauteren had een gesprek met Jean-François de Sart, de nationale trainer van de beloften. Voor de match van 12 november in en tegen Oekraïne ne zal de Sart zeker geen beroep doen op Kompany of Proto. Lees verder »

Goor ontmoet oude bekende

Goor ontmoet oude bekende

Bart Goor en RSCA komen morgenavond op Anfield Road een oude bekende tegen: ref Kim Milton Nielsen. Het is de Deen die de 32-jarige Anderlecht-speler vorig jaar in Santander tijdens Spanje-België een rode kaart gaf voor spuwen. Lees verder »

 30-10-2005 

Selectie Liverpool - RSCA

Selectie Liverpool - RSCA

Akin, Baseggio, De Man, Delorge, Deschacht, Ehret, Goor, Hasi, Jestrovic, Juhasz, Mpenza, Proto, Pujol, Tihinen, Traore, Vanderhaeghe, Wilhelmsson, Zetterberg, Zewlakow en Zitka zijn geselecteerd voor de match tegen Liverpool. Lees verder »

Paars-witte toekomst?

Paars-witte toekomst?

Anderlecht liet in Lokeren nog maar eens punten liggen. Gelukkig verloor Standard op Moeskroen. Paars-wit kan maar beter dit seizoen de titel pakken. Hoe Paars-Wit volgend seizoen eruit ziet is nog een grote vraag. Een analyse... Lees verder »

Vanden Borre niet tegen Liverpool

Vanden Borre niet tegen Liverpool

Coach Vercauteren trekt maandag met een 20-koppige selectie naar Liverpool. Bij die 20 geen Anthony Vanden Borre. De jonge verdediger ondervindt nog te veel last van de contractuur aan zijn dij. Hij kreeg zondag nog verzorging. Lees verder »

Wat deden de CL tegenstanders?

Wat deden de CL tegenstanders?

Liverpool klopte West Ham met 2-0. Xabi Alonso en Zenden scoorden. Chelsea won met 4-2 van de Blackburn Rovers. Drogba, Lampard (2x) en Cole scoorden. Betis verloor thuis van Real Madrid met 0-2 (Robinho et Mejia). Lees verder »

 29-10-2005 

Zulte Waregem - Anderlecht

Zulte Waregem - Anderlecht

De wedstrijd tegen Zulte Waregem op 10 december heeft een nieuw aanvangsuur gekregen. De wedstrijd zal aanvangen om 18.00 in plaats van de oorspronkelijke 20.00u. Lees verder »

Peersman naar Lyn?

Peersman naar Lyn?

Tristan Peersman zou vrijdag een kijkje gaan nemen bij Lyn in Noorwegen, maar de keeper houdt de boot nog even af. Peersman wacht eerst af wat vooral de gesprekken met Willem II opleveren. Lees verder »

Juventus jaagt Kompany achterna

Juventus jaagt Kompany achterna

Volgens BBC zouden Manchester United, Chelsea en Juventus achter Kompany aanzitten. Juventus zou de beste papieren hebben om het jonge talent te strikken. Vercauteren liet ook al blijken dat Vincent zou vertrekken na dit seizoen. Lees verder »


 28-10-2005 

Anderlecht geeft twee keer voorsprong weg

Anderlecht geeft twee keer voorsprong weg

Een propvol Daknam zag een sterk Lokeren 2-2 gelijkspelen tegen een soms slordig Anderlecht. Toch had paars-wit gemakkelijk de drie punten kunnen meepakken naar Brussel, maar de afwerking faalde op soms cruciale momenten. Lees verder »

Samenwerking RSCA - Stoke City op til

Samenwerking RSCA - Stoke City op til

Er is een samenwerking op til tussen Anderlecht en het Engelse Stoke City. Momenteel is Johan Boskamp, die in de jaren '90 drie titels pakte met Anderlecht, trainer bij Stoke City dat maar al te graag een nauwere samenwerking wil. Lees verder »

Blessurenieuws

Blessurenieuws

De revalidatie van Vincent Kompany verloopt gunstig. De talentvolle verdediger van Paars-Wit mocht deze namiddag hervatten met de bal. Lees verder »

RSCA - Chelsea uitverkocht

RSCA - Chelsea uitverkocht

De losse ticketverkoop voor RSC Anderlecht - FC Chelsea zou normaal gezien starten op maandag 7 november 2005, maar de wedstrijd is nu al volledig uitverkocht. Lees verder »

Wilhelmsson tot 2008

Wilhelmsson tot 2008

Christian Wilhelmsson raakte het eens met Anderlecht over een contractverlenging tot '08. Het bestuur sprak ook met de manager van Vanden Borre, maar dat contract is niet rond. Lees verder »

Geen Goor en Vanden Borre

Geen Goor en Vanden Borre

Anderlecht-coach Franky Vercauteren kan vanavond tegen Lokeren geen beroep doen op Bart Goor en Anthony Vanden Borre. Zij zijn de laatste "aanwinsten" in de paars-witte ziekenboeg. Lees verder »

 27-10-2005 

Peersman naar Stoke City?

Peersman naar Stoke City?

Johan Boskamp, de trainer van het Engelse Stoke City, heeft interesse voor Tristan Peersman. Peersman heeft al meermaals gezegd weg te willen bij Anderlecht en tijdens de winterstop zou het wel eens zover kunnen zijn. Lees verder »

 26-10-2005 

 25-10-2005 

Jestrovic zorgt weer voor tumult

Jestrovic zorgt weer voor tumult

Nenad Jestrovic was niet bepaald gelukkig na zijn korte invalbeurt tegen Club. De aanvaller denkt dan ook steeds meer aan vertrekken. Maikel is trouwens geschorst dankzij een domme gele kaart die hij zondag pakte. Lees verder »

Olivier Deschacht vermoeid

Olivier Deschacht vermoeid

De zware inspanningen van Deschacht in de laatste matchen, en door het feit dat hij al sinds het begin van het seizoen nog geen enkele match gemist heeft, is de verdediger vermoeid aan het geraken. Lees verder »

Zewlakow wil weg

Zewlakow wil weg

Na Christian Wilhelmsson, Nenad Jestrovic en Anthony Vanden Borre, wil nu ook de Poolse verdediger Michal Zewlakow vertekken bij Anderlecht. Mogelijk kan hij tijdens de winterstop vertrekken voor een lage prijs. Lees verder »

Sauna en taart voor Vanden Borre

Sauna en taart voor Vanden Borre

Gisteren stond voor de Anderlecht-kern helemaal in het teken van rust en ontspanning. De groep trok naar een sauna in Halle waar ze gretig gebruik maakte van hamman, bubbelbad en saunacabines. Lees verder »

Bart Goor onzeker voor Lokeren

Bart Goor onzeker voor Lokeren

Bart Goor liep tegen Club Brugge een verstuiking van het schoudergewricht op. Het vooruitzicht is dat hij daar de komende twee weken hinder zal van hebben. Meteen komt Lokeren voor de linkerpoot in het gedrang. Lees verder »

 24-10-2005 

Broers Vanden Borre stellen zware eis

Broers Vanden Borre stellen zware eis

De broers van Vanden Borre, die als zijn manager optreden, eisen een salaris van 700.000 euro per jaar, terwijl Anderlecht de rechtsachter 'maar' 600.000 euro per jaar wil betalen als hij zijn contract verlengd tot medio 2009. Lees verder »

 23-10-2005 

Anderlecht speelt 2-2 gelijk tegen Brugge

Anderlecht speelt 2-2 gelijk tegen Brugge

Anderlecht begon vinnig aan de partij. Het zette Brugge vast en de verdedigers van Club hadden het moeilijk. Dat leidde tot vier gele kaarten voor de bezoekers. Maar tot grote kansen kwamen Mpenza en co in de aanvangsfase niet. Lees verder »


 22-10-2005 

Fans en spelers Independiente woest

Fans en spelers Independiente woest

De supporters en spelers van Independiente zijn woest na het vertrek van hun sterspeler Nicolas Frutos. Hij scoorde dit seizoen al 19 keer in 28 wedstrijden en was topschutter in de Argentijnse competitie. Lees verder »

Reserven winnen van Club Brugge

Reserven winnen van Club Brugge

Gisteren hebben de reserven van RSC Anderlecht met 1-2 gewonnen van Club Brugge. Bij Brugge kwamen liefst zeven spelers uit de A-kern aan de aftrap, bij Anderlecht vijf. Anatoli Gerk was de uitblinker met twee doelpunten. Lees verder »

 21-10-2005 

Transfer Chen in het slop?

Transfer Chen in het slop?

De Chinese media melden dat de transfer van de Chinees Chen Tao naar Anderlecht op de helling staat. De prestaties van Chen bevallen de Brusselse scouts wel, maar het prijskaartje lijkt voorlopig een struikelblok. Lees verder »

Vercauteren niet tevreden met kalender

Vercauteren niet tevreden met kalender

Franky Vercauteren is niet tevreden met de wedstrijdverschuivingen die hebben plaatsgevonden. Daardoor moet Anderlecht op zondag 20 november naar Westerlo, op woensdag 23 november ontvangt het Chelsea en zaterdag naar Standard. Lees verder »

Roger Vanden Stock spreekt

Roger Vanden Stock spreekt

Roger Vanden Stock kijkt vol vertrouwen uit naar de topper tegen Club Brugge. Volgens hem zijn de Champions League en de competitie twee werelden die mekaar niet beïnvloeden. Lees verder »

Hoe gaat het met Vincent Kompany?

Hoe gaat het met Vincent Kompany?

Er is ondertussen al heel wat inkt gevloeid over de rugblessure van Vincent Kompany. Keer op keer haalt hij de deadlines niet die hem gegeven worden. Wat is precies het probleem en wanneer komt hij terug? Lees verder »

Burgemeester Anderlecht ligt dwars

Burgemeester Anderlecht ligt dwars

Vanden Stock herhaalde gisteren dat hij uitkijkt naar de mogelijkheid om in een groter stadion te spelen. Jacques Simonart, burgemeester van Anderlecht, is niet van plan zijn medewerking te verlenen aan de verhuis van Sporting. Lees verder »

 20-10-2005 

Reacties na Anderlecht-Liverpool

Reacties na Anderlecht-Liverpool

Trainer Franky Vercauteren was bijzonder ontgoocheld na de 0-1 nederlaag. Alweer verliezen en alweer met 0-1 viel hem zwaar. Hij wou toch nog onderstrepen dat de ploeg alweer heeft getoond dat ze het niveau aankunnen. Lees verder »


 19-10-2005 

Anderlecht verliest weer

Anderlecht verliest weer

Het zit Anderlecht niet mee. Na een matige 1e en een verdienstelijke 2e helft blijft Anderlecht weer puntenloos achter. Het verloor de thuiswedstrijd tegen Liverpool met het kleinste verschil: 0-1. Lees verder »

Jestrovic naar Engeland?

Jestrovic naar Engeland?

De Engelse clubs Sheffield United, Leeds United, Wigan Athletic en West Ham United zouden interesse hebben in Nenad Jestrovic. De 29-jarige aanvaller heeft bij Anderlecht nog een contract lopen tot medio 2007. Lees verder »

Frutos komt om te tekenen

Frutos komt om te tekenen

Woensdagavond is de Argentijn Nicolas Alejandro Frutos te gast in het Constant Vanden Stock-stadion voor de CL-match Anderlecht-Liverpool. "Hij komt om te tekenen", zegt zijn vader Oscar. Lees verder »

Voorbeschouwing RSCA-Liverpool

Voorbeschouwing RSCA-Liverpool

Vanavond speelt RSC Anderlecht een beslissende Champions League match tegen Liverpool. Er moet absoluut gewonnen worden. De Argentijn Frutos woont de match bij en zal mogelijk ook een contract tekenen. Lees verder »

Vanden Borre: "Ik blijf zeker tot juni"

Vanden Borre:

Volgende week praat Anderlecht met Vanden Borre over een contractverlenging. "Ik blijf zeker tot juni" zegt de verdediger. "Ik weet dat Anderlecht me minstens wil houden tot januari 2007, maar dat zien we nog wel." Lees verder »

 18-10-2005 

2 kalenderwijzigingen

2 kalenderwijzigingen

De thuispartij tegen Geel in de 1/16 finales van de beker werd verschoven naar 13/11 om 15u. De uitwedstrijd op Standard werd verplaatst naar zaterdag 26 november om 18u. Lees verder »

Zitka mag WK stillaan vergeten

Zitka mag WK stillaan vergeten

Het rotatiesysteem bij de doelmannen lijkt zo stillaan in de vergeethoek te zijn geraakt bij Anderlecht. Proto speelde ondertussen 6 wedstrijden op rij, tot grote ontevredenheid van Zitka, al houdt hij zich redelijk gedeisd. Lees verder »

Frutos eregast op CL-match

Frutos eregast op CL-match

Nicolas Alejandro Frutos, de 24-jarige Argentijnse spits, die wellicht vanaf nieuwjaar op de Anderlechtse loonlijst komt, is morgen te gast op Anderlecht-Liverpool. Lees verder »

Traoré somber over toekomst bij RSCA

Traoré somber over toekomst bij RSCA

Lamine Traoré mocht tegen Beveren nog eens in de basis beginnen bij Anderlecht, maar is zelf somber over zijn toekomst bij de Brusselse club. "Ondanks de vele blessures was ik verrast dat ik aan de aftrap kwam." Lees verder »

Vanden Borre langer in Anderlecht?

Vanden Borre langer in Anderlecht?

RSC Anderlecht wil het contract van Anthony Vanden Borre openbreken. De rechtsachter heeft nog een overeenkomst tot 2007, maar Anderlecht wil daar graag twee jaar bij doen. De speler schermt met interesse uit het buitenland. Lees verder »

Kompany zeker out voor Liverpool

Kompany zeker out voor Liverpool

Vincent Kompany speelt zeker niet tegen Liverpool. De rugblessure van Kompany evolueert gunstig, maar in tegenstelling tot Hannu Tihinen en Serhat Akin is de Gouden Schoen niet wedstrijdfit. Lees verder »

 17-10-2005 

Ajax gaat volluit voor Wilhelmsson

Ajax gaat volluit voor Wilhelmsson

De afgelopen weken toonde de Nederlandse club Ajax interesse voor Vanden Borre en de Zweed Wilhelmsson. De interesse voor de jonge verdediger is voorlopig afgezwakt maar die voor de flankspeler is groter dan ooit. Lees verder »

Goor werd gespaard tegen Beveren

Goor werd gespaard tegen Beveren

Bart Goor was tegen Beveren slechts invaller omdat hij al twee gele kaarten achter zijn naam heeft staan. Trainer Vercauteren wilde hem zeker ter beschikking hebben voor de topper tegen Club Brugge. Lees verder »

Vercauteren hoopt op Kompany

Vercauteren hoopt op Kompany

Voor de match van woensdag tegen Liverpool hoopt trainer Vercauteren Vincent Kompany speelklaar te krijgen. Het is de bedoeling dat Kompany zo matchritme opdoet voor de topper tegen Club Brugge. Lees verder »

 16-10-2005 

Alle CL-tegenstanders wonnen

Alle CL-tegenstanders wonnen

Chelsea walste over Bolton en won met 5-1. De Londenaars blijven uiteraard stevig op kop. Ook Liverpool won, met 1-0 thuis tegen de Blackburn Rovers. Real Betis klopte Getafe en rukt verder op in het klassement. Lees verder »

 15-10-2005 

Anderlecht wint zuinig van Beveren

Anderlecht wint zuinig van Beveren

Anderlecht zet met een erg zuinige zege bij Beveren druk op leider Standard. Beveren was niet onder de indruk van het bezoek uit Brussel en zo moest Proto gepast tussenkomen op een poging van Sanogo. Lees verder »

Voorbeschouwing Beveren-RSCA

Voorbeschouwing Beveren-RSCA

Vincent Kompany zal vanavond niet kunnen spelen tegen Beveren. Vercauteren wou hem minstens 20min laten spelen om hem klaar te stomen voor Liverpool. Aangezien dat niet lukt, komt ook te topper tegen Brugge in gevaar. Lees verder »

Zewlakow kon Schotse leider bekoren

Zewlakow kon Schotse leider bekoren

Michal Zewlakow kan in de winterstop weg bij Anderlecht. De Schotse leider Hearts kwam de Poolse verdediger namelijk al een paar keer bekijken en was onder de indruk van zijn interland tegen Engeland. Lees verder »

 14-10-2005 

Wilhelmsson naar Ajax?

Wilhelmsson naar Ajax?

Na de interland tegen Ijsland sprak middenvelder Christian Wilhelmsson met een delegatie van Ajax. De Zweed heeft wel oren naar een vertrek en mag ook van de club weg als er boter bij de vis komt. Lees verder »

 13-10-2005 

Tihinen niet klaar voor wedstrijd

Tihinen niet klaar voor wedstrijd

De speelkansen van Tihinen slonken fel na een allergische reactie op zijn astmatische bronchitis. Traoré raakt fit en Iachtchouk is aan de beterhand. Juhasz (voet) begint één van deze dagen pas weer te lopen. Lees verder »

 12-10-2005 

Kompany klaar voor Liverpool?

Kompany klaar voor Liverpool?

Dinsdagvoormiddag beperkte Kompany zich tot rugversterkende oefeningen. In de namiddag werkte hij verder met reavlidatiecoach Beuckelaers. Zijn blessure evolueert gunstig, mogelijk haalt hij de CL-confrontatie met Liverpool toch. Lees verder »

Plan Vanden Stock al afgeschoten

Plan Vanden Stock al afgeschoten

Roger Vanden Stock wil bondsvoorzitter worden, maar dan wel op voorwaarde dat hij de eerste klasse mag doen inkrimpen tot 14 clubs. Dat plan zorgt meteen voor wrevel bij een pak eersteklassers. Lees verder »

 11-10-2005 

Kompany traint individueel

Kompany traint individueel

Vincent Kompany volgt nog altijd een individueel schema. Mogelijk sluit de verdediger in de loop van de week wel weer aan bij de groep, maar dat is zeker niet voor donderdag. Lees verder »

 10-10-2005 

Anderlecht onderhandelt ook met Chinees

Anderlecht onderhandelt ook met Chinees

Ook de Chinees Chen staat dicht bij Anderlecht. De offensieve middenvelder die één week kwam testen, wist Frankie Vercauteren te bekoren. Chen keerde terug naar zijn vaderland maar komt in november terug naar Brussel. Lees verder »

Mark De Man is ziek

Mark De Man is ziek

Verdediger Mark De Man heeft moeten afhaken voor de beloftenmatch Litouwen-België. De Man is ziek en zal in de selectie vervangen worden door Club-speler Vincent Provoost. De beloften zijn al zeker van baragematchen voor het EK. Lees verder »

 09-10-2005 

België gaat niet naar WK

België gaat niet naar WK

België neemt volgend jaar niet deel aan de eindronde van het WK voetbal in Duitsland. De Rode Duivels verloren zaterdag in het Koning Boudewijnstadion met 0-2 (rust: 0-0) van Spanje. Lees verder »

 08-10-2005 

Anderlecht in het Boudewijnstadion?

Anderlecht in het Boudewijnstadion?

Het plan om het Koning Boudewijnstadion de renoveren wordt donderdag in de Brusselse gemeentenraad besproken. De door de voetbalbond vervloekte atletiekpiste kan in het nieuwe stadion verdwijnen door er tribunes over te plaatsen. Lees verder »

Blessureleed bij Anderlecht

Blessureleed bij Anderlecht

Kompany (rug) sluit terug aan bij de groep. Tihinen (fij) beperkte zich tot lopen. Van Steenberghe (adductoren) kreeg een infiltratie en trainde niet evenals Traoré (rug). Lees verder »

 07-10-2005 

Kompany volgt therapie

Kompany volgt therapie

Juhasz heeft nog steeds een zwaar steunverband en kan pas volgende week beginnen met zijn revalidatie. Kompany volgt een specifieke therapie voor zijn rug. Lees verder »

Vercauteren geeft zijn spelers rust

Vercauteren geeft zijn spelers rust

Een groot deel van de Anderlecht-kern is opgeroepen voor interlands. De spelers die in Anderlecht achterbleven krijgen nu 2 dagen rust van trainer Vercauteren. Dat is goed nieuws voor Kompany en Tihinen die sukkelen met blessures. Lees verder »

Ajax wilt Wilhelmsson en Vanden Borre

Ajax wilt Wilhelmsson en Vanden Borre

Christian Wilhelmsson en Anthony Vanden Borre staan in de interesse van Ajax. Ze worden al even gevolgd en de interesse wordt stilaan concreet. Ajax zou er 8 miljoen euro en een speler voor over hebben. Lees verder »

 06-10-2005 

Tihinen moet rusten

Tihinen moet rusten

Hannu Tihinen (quadriceps) kreeg een paar dagen rust voorgeschreven. Juhasz wordt dinsdag verlost van de brace rond de voet. Iachtchouk trainde ondanks kniehinder mee en mag binnen 10 dagen hernemen met het B-elftal. Lees verder »

Chinese tester laat goede indruk na

Chinese tester laat goede indruk na

De Chinese tester Tao Chen heeft een goede indruk nagelaten bij Anderlecht. In de oefenwedstrijd tegen Plymouth (2-2) scoorde Tao Chen de twee doelpunten. Maar of hij ook blijft is nog niet duidelijk. Lees verder »

 05-10-2005 

Gelijkspel tegen Plymouth

Gelijkspel tegen Plymouth

Anderlecht speelde gelijk tegen Plymouth. De Engelsen kwamen snel 2-0 voor, maar op het half uur scoorde de Chinese tester Tao tegen. Net na de aftrap van de tweede helft maakte hij zelfs gelijk: 2-2. Lees verder »

 04-10-2005 

Anderlecht laat zich horen

Anderlecht laat zich horen

Na de nederlaag tegen Betis is bij Anderlecht de bom gebarsten. Voorzitter Roger Vanden Stock gaf uitgebreid zijn mening over hetgeen er gebeurt en moet gebeuren met het Belgische voetbal. Lees verder »

Beveren cruciaal voor Kompany

Beveren cruciaal voor Kompany

Kompany kreeg een oefenschema mee dat hem moet klaarstomen voor de partij op Beveren. Vercauteren rekent erop dat de centrale verdediger alvast een deel van de partij op Beveren afhaspelt, anders wordt het njet voor Liverpool. Lees verder »

Vanden Borre alweer in het nieuw

Vanden Borre alweer in het nieuw

Anthony Vanden Borre houdt van verandering. Zeker wat zijn haardos betreft. Op 27 juli verraste hij vriend en vijand door tegen Neftchi Baku het veld op te komen met heuse dreadlocks. Lees verder »

 03-10-2005 

Resultaten CL tegenstanders

Resultaten CL tegenstanders

Champions League tegenstander Chelsea vermorzelde een andere opponent van Anderlecht, Liverpool, op Anfield Road met 1-4. Een zware klap voor de Reds. Real Betis bleef op 1-1 steken in en tegen Sociedad. Lees verder »

Actie tegen Tui Travel

Actie tegen Tui Travel

De fans voerden afgelopen weekend, tijdens en na de partij tegen Sint Truiden, actie tegen Tui Travel. Anderlecht kreeg 2.400 tickets van Liverpool, maar zo'n 800 daarvan gaan naar Tui Travel. Lees verder »

Jestrovic niet opgeroepen

Jestrovic niet opgeroepen

Jestrovic werd niet geselecteerd door de Servische bondscoach Petkovic voor de laatste WK-kwalificatiematchen van Servië-Montenegro tegen Litouwen en Bosnië-Herzegovina. Lees verder »

 01-10-2005 

Anderlecht wint thuis met 3-0

Anderlecht wint thuis met 3-0

Anderlecht heeft thuis dankzij een sterke tweede helft met 3-0 gewonnen van Sint-Truiden. Doelpunten waren van Jestrovic, Mbo en Baseggio. Anderlecht blijft 2e in het klassement met 21 punten. Lees verder »

Anderlecht test Chinees

Anderlecht test Chinees

Anderlecht test vanaf maandag de Chinese aanvaller Chen Tao. Hij zal 10 dagen lang meetrainen. RSCA was onder de indruk van zijn prestaties op het WK voor de jeugd. Lees verder »

Traoré wil weg

Traoré wil weg

Lamine Traoré heeft duidelijk gemaakt dat hij aan zijn laatste maanden bij Anderlecht bezig is. Hij kan er zich niet in vinden dat De Man, Juhasz en Zewlakow de eerste vervangers zijn voor een blessure centraal in de verdediging. Lees verder »

Promo in fanshop Anderlecht

Promo in fanshop Anderlecht

Op zaterdag 1 oktober (vandaag dus) is er een uitzonderlijke promotie in de fanshop. U kan dan een training voor volwassenen kopen voor €45 ipv €60 en een training voor kinderen voor €35 ipv €45. Deze actie geldt alleen vandaag. Lees verder »

Anderlecht kan rekenen op Tihinen

Anderlecht kan rekenen op Tihinen

Met de vele blessures blijkt het bij paars-wit nog mee te vallen. Hannu Tihinen haspelde probleemloos een deel van de training af en de Fin vertelde Vercauteren dat hij het risico om te spelen best wil nemen. Lees verder »