Archieven

 31-10-2009 

Zagreb tekent beroep aan

Zagreb tekent beroep aan

Dinamo Zagreb, dat 3 punten moest inleveren in de Europa League wegens het wangedrag van de supporters, tekent maandag beroep aan. Hierdoor staat de ploeg laatste in de groep van Anderlecht. Lees verder »

 30-10-2009 

Selectie: Anderlecht - Lokeren

Selectie: Anderlecht - Lokeren

Na de training van vrijdag heeft Ariël Jacobs de 21 spelers bekend gemaakt op wie hij morgen rekent tegen Lokeren. Met De Sutter, Lukaku en Frutos kan de coach eindelijk over drie spitsen beschikken. Lees verder »

Frutos geeft tijdlang geen interviews

Frutos geeft tijdlang geen interviews

Nicolas Frutos heeft in samenspraak met de club beslist dat hij voorlopig geen interviews zal toe staan. De spits wil zich concentreren op het voetbal en Anderlecht geeft Frutos alle ruimte bij zijn terugkeer. Lees verder »

Minder luxe voor Lukaku en Diandy

Minder luxe voor Lukaku en Diandy

Hoewel Romelu Lukaku en Cristophe Diandy de laatste weken vaak opdraven met het a-elftal, zijn ze nog geen volwaardig lid van de eerste ploeg. Zo moeten ze na de training apart douchen in de kleedkamer van de bezoekers. Lees verder »

Zitka: "99% genezen is ook goed"

Zitka:

Daniël Zitka trainde gisteren voor het eerst sinds zijn beenbreuk in november vorig jaar weer mee met de groep. "Qua kracht in mijn been zit ik nu aan 80 procent", zegt hij. "Ik probeer mijn been elke dag nog sterker te maken." Lees verder »

 29-10-2009 

Blessurenieuws

Blessurenieuws

De blessurelast van Anderlecht wordt stilaan lichter. Vandaag trainden Tom De Sutter (rug), Victor Bernárdez (scheur hamstring), Jonathan Legear (verrekking hamstring) en Bakary Sare (kneuzing knie) weer mee met de groep. Lees verder »

Vol huis tegen Lokeren

Vol huis tegen Lokeren

Wie gehoopt had om zaterdag te komen kijken naar de wedstrijd Anderlecht - Lokeren is eraan voor de moeite. De dienst ticketing van Anderlecht laat weten dat de match volledig uitverkocht is. Aftrap nu zaterdag om 20u. Lees verder »

Diandy: "Deze lijn verdertrekken"

Diandy:

Cristophe Diandy stond tegen Verviers voor de tweede keer in de basis bij Anderlecht. De jonge middenvelder lijkt dus goed op weg naar een vaste stek in de a-kern. "Ik voel me steeds beter in de groep", zo zegt hij in HLN. Lees verder »

Kouyaté: "Masker zorgt voor hinder"

Kouyaté:

Na zijn neus- en kaakbreuk speelt Cheikhou Kouyaté de voorbije weken opnieuw mee. Hij draagt nog wel een beschermend masker. Binnen een week is hij hiervan verlost en daar is hij erg blij om. "Ik ondervind er veel hinder van." Lees verder »

Jacobs: "Niet iedereen heeft kans gegrepen"

Jacobs:

Na de zuinige overwinning tegen Verviers was coach Ariël Jacobs niet echt tevreden over de wedstrijd. "Ofwel loopt zo'n match moeizaam, zoals nu, ofwel loop je over je tegenstander heen en dan heeft zo'n match ook geen waarde." Lees verder »


 28-10-2009 
 27-10-2009 

Selectie: Anderlecht - Verviers

Selectie: Anderlecht - Verviers

Morgen neemt Anderlecht het in de 1/16de finales van de Beker van België op tegen derdeklasser Verviers. Na de training maakte coach Ariël Jacobs een 20-koppige kern bekend voor deze cupmatch. Lees verder »

Verviers komt te vroeg voor De Sutter

Verviers komt te vroeg voor De Sutter

Tom De Sutter zal niet fit geraken voor de bekerwedstrijd van woensdag tegen RCS Verviers. De spits heeft nog altijd last van zijn rug. Anderlecht kan wel rekenen op Nicolas Frutos die tegen KV Mechelen mocht invallen voor Lukaku. Lees verder »

 26-10-2009 

Blessurenieuws

Blessurenieuws

De hamstringblessure van Victor Bernárdez, die hij opliep in de topper tegen Club Brugge, evolueert goed. De Hondurees trainde vandaag individueel. Net als doelmannen Davy Schollen en Daniël Zitka. Lees verder »

Nog tickets te koop voor RSCA - Verviers

Nog tickets te koop voor RSCA - Verviers

De ticketing van Anderlecht laat weten dat er nog steeds tickets beschikbaar zijn voor de bekerpartij tegen Verviers deze woensdag. De loketten zullen ook woensdagavond open zijn tot 20u30. Een ticket voor het duel kost vijf euro. Lees verder »


 25-10-2009 

Boussoufa geschorst tegen Lokeren

Boussoufa geschorst tegen Lokeren

Mbark Boussoufa zal er volgende week tegen Lokeren niet bij zijn. De Marokkaan kreeg tegen KV Mechelen geel na een lichte trekfout op Mununga. Zijn vijfde kaart van het seizoen en dus moet hij komende zaterdag geschorst toekijken. Lees verder »

 24-10-2009 

Selectie: KV Mechelen - Anderlecht

Selectie: KV Mechelen - Anderlecht

Voor de wedstrijd tegen KV Mechelen heeft Ariël Jacobs dezelfde 20 spelers geselecteerd die donderdag gelijk speelden tegen Timisoara. Jelle Van Damme is geschorst en Tom De Sutter is twijfelachtig. Lees verder »

 23-10-2009 

Eerste participanten NV Anderlecht bekend

Eerste participanten NV Anderlecht bekend

Eerder op de site werd gemeld dat RSCA geconsolideerd zou worden tot een naamloze vennootschap, eind november. Nu zijn ook de eerste vier participanten bekend. A. Vandamme (Inbev), E. Davignon (Suezgroep) en P. Minne (Petercam). Lees verder »

Nieuw contract voor Jacobs

Nieuw contract voor Jacobs

Anderlecht biedt Jacobs een nieuw contract aan van twee jaar. De voorbije week zaten voorzitter Vanden Stock en de trainer uitgebreid samen. Het contract zou kortelings ondertekend worden. Lees verder »


 22-10-2009 

Anderlecht keert met punt huiswaarts

Anderlecht keert met punt huiswaarts

Anderlecht trok richting Roemenië op zoek naar minstens een punt waar daarmee zouden de Brusselaars al tevreden mee zijn. En tevreden mogen ze zijn want ze keren huiswaarts met dat ene punt na een doelpuntloze wedstrijd. Lees verder »

Voorbeschouwing: Timisoara - Anderlecht

Voorbeschouwing: Timisoara - Anderlecht

Vanavond om 21.05u speelt Anderlecht in het Roemeense Timisoara zijn derde wedstrijd in de poules van de Europa League. Bij winst zet het een serieze stap richting kwalificatie. De match is live te bekijken op Exqi Sport. Lees verder »

Youngsters worden even valiezendragers

Youngsters worden even valiezendragers

Anderlecht mag zijn jongeren dan wel in de watten leggen, soms moeten ze toch ook werken. Dat ondervonden Romelu Lukaku en Christophe Diandy. Bij aankomst in Roemenië moesten ze helpen al het materiaal in de vrachtwagen te laden. Lees verder »

Rijverbod en boete voor Boussoufa

Rijverbod en boete voor Boussoufa

De politierechtbank van Halle heeft Mbark Boussoufa veroordeeld tot een boete van 750 euro en een rijverbod van acht dagen. In januari reed Boussoufa 92 km/u in de bebouwde kom van Sint-Pieters-Leeuw. Lees verder »

 21-10-2009 

Van Holsbeeck: "Spelen zoals tegen Zagreb"

Van Holsbeeck:

Bij de afreis naar Roemenië vertelde Herman Van Holsbeeck dat hij met minstens een gelijkspel wil terugkeren. "Met één punt of misschien drie punten nemen we een serieuze optie op de volgende ronde", vertelde hij tegen Sporza. Lees verder »

Frutos en beloften verslaan WS Woluwe

Frutos en beloften verslaan WS Woluwe

De beloften van Anderlecht hebben dinsdagavond een vriendschappelijke wedstrijd tegen White Star Woluwe met 3-4 gewonnen. Nicolas Frutos was één van de vier a-kernspelers die in actie kwamen. Hij speelde 68 minuten. Lees verder »

 20-10-2009 

Timisoara - Anderlecht live op EXQI Sport

Timisoara - Anderlecht live op EXQI Sport

De derde wedstrijd van Anderlecht in de Europa League, in en tegen het Roemeense Timisoara, is donderdag rechtstreeks te bekijken op EXQI Sport. De aftrap zal gebeuren om 21.05u. Canvas zendt Club Brugge - Partizan Belgrado uit. Lees verder »

Selectie: Timisoara - Anderlecht

Selectie: Timisoara - Anderlecht

Coach Ariël Jacobs heeft twintig spelers opgeroepen om morgen op het vliegtuig richting Roemenië te stappen. De opvallendste namen zijn deze van Olivier Deschacht en Cheikhou Kouyaté. Beide komen terug uit blessure. Lees verder »

Jacobs: "Wanneer wissel je Lukaku?"

Jacobs:

Ariël Jacobs waarschuwt nogmaals om voorzichtig om te springen met Romelu Lukaku. Tegen Voetbalmagazine zegt hij het nog te vroeg te vinden om hem Rode Duivel te maken. "Maar als Advocaat hem oproept, zullen we ons niet verzetten" Lees verder »

Blessurenieuws

Blessurenieuws

De wedstrijd tegen Charloroi bracht voor enkele spelers kleine blessures met zich mee. Mazuch (klein knieletsel), Chatelle (enkelverstuiking) en Sare (kneuzing rug) trainen even individueel, maar raken fit voor donderdag. Lees verder »

Biglia: "Mijn mooiste goal ooit"

Biglia:

Lucas Biglia zorgde tegen Charleroi met heerlijke goal voor de openingstreffer. "Ik scoor niet veel, maar dit was zeker mijn mooiste goal ooit voor Anderlecht", lacht de Argentijn in de kranten. Lees verder »


 19-10-2009 

Jelle Van Damme neemt vaderschapsverlof

Jelle Van Damme neemt vaderschapsverlof

Jelle Van Damme, vader van de enkele weken oude Cruz Leo, is het volgend competitieduel tegen KV Mechelen geschorst. Van Damme ontving zijn 5e gele kaart in de match tegen Charleroi. Europees is Van Damme nog twee duels geschorst. Lees verder »

Timisoara lijkt klaar voor donderdag

Timisoara lijkt klaar voor donderdag

Daniel Renders heeft het voorbije weekend Anderlecht-opponent FC Timisoara gescout. Timisoara won zijn competitieduel met 6-0 van Ceahlaul (voorlaatste in Roemenië ) en lijkt zo volledig klaar voor de clash van donderdag. Lees verder »

Arsenal scoutte Lukaku

Arsenal scoutte Lukaku

Dat Lukaku een talent is is ook de buitenlandse topclubs niet ontgaan. Zo heeft de Engelse club Arsenal een oog laten vallen op de jonge spits. Volgens de Engelse pers heeft Tony Adams de spelers dit weekend komen scouten. Lees verder »

 18-10-2009 

Beloftevolle speler tekent profcontract

Beloftevolle speler tekent profcontract

Anderlecht heeft één van zijn nieuwe talenten langer kunnen vastleggen. Ziguy Badibanga tekende een profcontract bij de club, dat hem 2 jaar aan zich bindt. Badibanga is 17 jaar en maakt dit jaar furore in de beloftencompetitie. Lees verder »

 17-10-2009 

Anderlecht wint met 2-0 van Charleroi

Anderlecht wint met 2-0 van Charleroi

Na een weekje interlands was het terug tijd voor de competitie. Na de 4-2 op het veld van Brugge moest Anderlecht iets goedmaken thuis tegen Charleroi. Dat deed het ook door met 2-0 te winnen na doelpunten van Lukaku en Biglia. Lees verder »

NV Anderlecht eind volgende maand een feit

NV Anderlecht eind volgende maand een feit

Eind november zou vzw RSC Anderlecht en de NV's Winners (merchandising) en Saint-Guidon (restaurant & catering) geconsolideerd worden tot één naamloze vennootschap. De familie Vanden Stock zou de meerderheidsparticipatie behouden. Lees verder »

Anderlechtfans boos op KV Mechelen

Anderlechtfans boos op KV Mechelen

Op zondag 25 oktober krijgt Malinwa het bezoek van Anderlecht. De overkoepelende supportersorganisatie van Anderlecht (ASA) is niet te spreken over de veiligheidsmaatregelen. Er mogen slechts 20 supportersbussen naar het stadion. Lees verder »

 16-10-2009 

Selectie: Anderlecht - Charleroi

Selectie: Anderlecht - Charleroi

Ariël Jacobs heeft 19 spelers geselecteerd voor de wedstrijd van morgen tegen Charleroi. Voor Nicolas Frutos, die deze week vlot meetrainde, komt de match nog te vroeg. Ondrej Mazuch is er wel weer bij. Lees verder »

Van Himst wil Lukaku bij Rode Duivels

Van Himst wil Lukaku bij Rode Duivels

In zijn analyse van wat er fout loopt bij de Rode Duivels wijst Paul Van Himst naar de aanvallers. Als alternatief noemt hij de naam van Romelu Lukaku. Vader Roger heeft alvast geen schrik om zijn zoon nu al te laten opdraven. Lees verder »

Rnic: "Jovanovic gelooft wel hard in mij"

Rnic:

Nemanja Rnic blijft hopen op vertrouwen en een volwaardige kans om de nieuwe rechtsback te worden. "Ik zou me 40 procent beter voelen als ik meer vertrouwen had", zegt hij in Het Nieuwsblad. "Ik droom zelfs van het WK." Lees verder »

 15-10-2009 

Blessurenieuws

Blessurenieuws

Er viel vandaag goed nieuws te rapen op het trainingsveld. Mbark Boussoufa (knie), Romelu Lukaku (enkel) en Silvio Proto (rug) konden de volledige training met de groep volmaken. Ook Daniël Zitka trainde deels met de groep mee. Lees verder »

Kruiswijk: "Trainer beslist of ik speel"

Kruiswijk:

Door de blessure van Deschacht hoopt Arnold Kruiswijk nog eens een kans te krijgen dit weekend. De Nederlander speelde dit seizoen nog geen minuut. "Natuurlijk begint dat te wegen. Ik geef toe dat het een beetje te lang duurt." Lees verder »

Wordt Badibanga de nieuwe Lukaku?

Wordt Badibanga de nieuwe Lukaku?

In de schaduw van Lukaku ontwikkelen zich nog enkele jonge spelers bij de beloften van Anderlecht. Zo speelt Ziguy Badibanga (17 jaar) de laatste tijd erg goed. "Badibanga is een speler die gemaakt is voor Anderlecht", zegt Walem. Lees verder »

Anderlecht met Frutos naar Charleroi?

Anderlecht met Frutos naar Charleroi?

Het lijkt erop dat Nicolas Frutos zaterdag opnieuw deel zal uitmaken van de wedstrijdkern. De Argentijn trainde de voorbije dagen voluit mee met de groep. Hij deed elke oefening mee en werd niet gespaard door coach en ploegmaats. Lees verder »

 14-10-2009 

Rode Duivels kunnen niet bevestigen

Rode Duivels kunnen niet bevestigen

Vier dagen na de overwinning tegen Turkije heeft de Belgische nationale ploeg opnieuw verloren. Ditmaal gingen de Rode Duivels met 2-0 de boot in tegen Estland. Tom De Sutter mocht een kwartier voor tijd invallen. Lees verder »

Blessurenieuws

Blessurenieuws

Mbark Boussoufa en Romelu Lukaku zijn terug van hun interlands, maar kampen allebei met lichte blessures. Boussoufa heeft last van zijn knie en trainde alleen. Lukaku (kneuzing enkel) kreeg een hersteltraining en verzorging. Lees verder »

Mechelen ontvangt Anderlecht voor vol huis

Mechelen ontvangt Anderlecht voor vol huis

Anderlecht mag zich binnen anderhalve week opmaken voor een heet avondje in Mechelen. KVM laat weten dat alle tickets voor de wedstrijd al de deur uit zijn. De ploeg van trainer Peter Maes staat momenteel vierde in de competitie. Lees verder »

"Anderlecht volgt Noorse aanvaller"

Volgens de Noorse krant Aftonbladet houdt Anderlecht de prestaties van Marcus Pedersen nauwlettend in de gaten. Pedersen is een 19-jarige spits die uitkomt voor Stromgodset. Hij scoorde dit seizoen al negen keer in 22 wedstrijden. Lees verder »

 13-10-2009 
 12-10-2009 

Blessurenieuws

Blessurenieuws

Na twee vrije dagen werd er vandaag opnieuw getraind op Anderlecht. De geblesseerde spelers kregen een aangepast programma. Zo bracht een echografie bij Olivier Deschacht een klein scheurtje aan de adductoren aan het licht. Lees verder »

 11-10-2009 

Uitslagen interlands Anderlecht-spelers

Uitslagen interlands Anderlecht-spelers

Naast De Sutter bij de Belgen, kwam ook Roland Juhasz zaterdag in actie met zijn nationale ploeg. In Portugal verloor Hongarije, met Juhasz 90 minuten tussen de lijnen, met 3-0. De Hongaren staan nu vierde in hun groep. Lees verder »

 10-10-2009 

België kan nog eens winnen

België kan nog eens winnen

In de eerste match onder Dick Advocaat hebben de Rode Duivels met 2-0 van Turkije gewonnen. Beide ploegen waren echter al uitgeschakeld voor het WK van 2010. Emile Mpenza scoorde de twee Belgische doelpunten. Lees verder »

Lukaku speelt gelijk met Belgische beloften

Lukaku speelt gelijk met Belgische beloften

Een dag voor de grote Duivels hebben de nationale beloften van België 1-1 gelijk gespeeld in en tegen Oekraïne. Bij de Belgen speelde Romelu Lukaku de hele wedstrijd, maar hij scoorde niet. Dat deed Charleroi-speler Mujangi Bia. Lees verder »

Frutos speelt 50 minuten in oefenwedstrijd

Frutos speelt 50 minuten in oefenwedstrijd

De spelers die niet geblesseerd of weg voor interlands zijn, hebben vrijdag op training onderling een oefenmatch gespeeld. De a-kern haalde het met 4-2 van de beloften, maar de meest opvallende man op het veld was Nicolas Frutos. Lees verder »

 09-10-2009 

Deschacht moet afhaken voor Duivels

Deschacht moet afhaken voor Duivels

Olivier Deschacht zal niet aantreden met de Rode Duivels tegen Turkije en Estland. De linksback blesseerde zich zondag aan de hamstrings, maar had er goede hoop in om toch fit te raken. Volgens de bondsdokter lukt dit echter niet. Lees verder »

Frutos hervat groepstraining

Frutos hervat groepstraining

Nicolas Frutos heeft gisteren opnieuw met de groep meegetraind. De Argentijn nam deel aan de conditietraining, de passoefeningen en het onderling partijtje. Zijn Argentijnse dokter Mendoza hield intussen een oogje in het zeil. Lees verder »

 07-10-2009 

Anderlecht en Standard zien elkaar morgen

Anderlecht en Standard zien elkaar morgen

Morgen donderdag zullen Anderlecht-voorzitter Roger Vanden Stock en zijn Standard-collega Luciano D'Onofrio elkaar weer ontmoeten. Dat meldt de officiële website van RSCA. Ze zullen elkaar de hand schudden en truitjes uitwisselen Lees verder »

Wasilewski en Polak naar thuisland

Wasilewski en Polak naar thuisland

Marcin Wasilewski heeft dinsdag het vliegtuig naar Polen genomen. De Poolse rechtsachter gaat daar zijn familie bezoeken, net als Jan Polak die eerder al terugging naar Tsjechië. Beiden revalideren verder van hun blessure. Lees verder »

 06-10-2009 

Waarom Legaer zo vaak geblesseerd is

Waarom Legaer zo vaak geblesseerd is

Jonathan Legaer liep zondag tegen Brugge zijn zoveelste spierblessure op. Het Nieuwsblad trok naar sportdokter Chris Goossens voor een verklaring. "Eigenlijk is het een schande dat een profvoetballer een spierblessure oploopt." Lees verder »

 05-10-2009 
 04-10-2009 

SF: Buurman zesde in tweede race

SF: Buurman zesde in tweede race

In de tweede race op op Monza eindigde Buurman net als in de eerste race op een zesde plek. De verplichte pit stop die de teams ongeveer halfweg de race moeten uitvoeren, verliep chaotisch. Lees verder »

Vrouwen winnen met 1-3 van Vlimmeren

Vrouwen winnen met 1-3 van Vlimmeren

Net als de beloften zijn ook de Anderlechtse vrouwen in goede doen. Ze wonnen gisteren met 1-3 op het veld van Vlimmeren. De Jaeger en Puttemans (2x) tekenden voor de doelpunten. De dames staan 2de met 10 punten uit vier matchen. Lees verder »

 03-10-2009 

Deschacht op zijn hoede voor Club Brugge

Deschacht op zijn hoede voor Club Brugge

Aan de vooravond van de wedstrijd tegen Club Brugge heeft Olivier Deschacht lovende woorden over voor de tegenstander. "Dit is niet meer het Club Brugge van de laatste twee seizoenen. Ik heb veel respect voor het nieuwe Brugge." Lees verder »

 02-10-2009 

Selectie: Club Brugge - Anderlecht

Selectie: Club Brugge - Anderlecht

Amper een dag na de wedstrijd tegen Ajax heeft Ariël Jacobs zijn selectie bekend gemaakt voor de topper tegen Club Brugge. De meest opvallende naam is die van Lucas Biglia. Hij miste de vorige twee matchen door blessure. Lees verder »

Supporters eren geblesseerde spelers

Supporters eren geblesseerde spelers

Voor de wedstrijd tegen Ajax kwamen de geblesseerden Zitka, Polak (met één kruk), Wasilewski (met twee krukken) en Kouyaté (met ingetapete neus) op het veld de supporters groeten. De fans gaven hen een daverend applaus. Lees verder »

Kanu: "Voel me goed op het middenveld"

Kanu:

Voor de tweede match op rij mocht Kanu starten op het middenveld. Vooral voor de rust speelde hij erg sterk. "Ik ben blij met dit punt, temeer omdat ik vind dat ik zelf ook goed gespeeld heb", zegt hij in Sudpresse. Lees verder »

Van Damme: "Heb te fel gereageerd"

Van Damme:

Tien minuten voor tijd kreeg Jelle Van Damme rood voor het omver duwen van Demy De Zeeuw. "Ik heb te fel gereageerd en De Zeeuw speelde het slim", zei Van Damme achteraf. "Al vond ik dat hij ook rood mocht hebben voor die tackle." Lees verder »

Stand van zaken in groep A

Stand van zaken in groep A

Door het 1-1 gelijkspel tegen Ajax blijft Anderlecht aan de leiding in groep A. Het telt nu vier punten, twee meer dan Ajax. Dinamo Zagreb staat op de tweede plek na een 0-3 zege tegen het Roemeense Timisoara. Lees verder »

 01-10-2009 

Voorbeschouwing: Anderlecht - Ajax

Voorbeschouwing: Anderlecht - Ajax

Om 21.05u speelt Anderlecht thuis tegen Ajax zijn tweede wedstrijd in de poules van de Europa League. Na de zege in Zagreb, kan Anderlecht bij winst een erg goede zaak doen. Anderlecht en Ajax speelden nog nooit tegen elkaar. Lees verder »

Mazuch en Tsjechië gelijk tegen Brazilië

Mazuch en Tsjechië gelijk tegen Brazilië

Op het wk tot 20 jaar heeft Tsjechië 0-0 gelijk gespeeld tegen Brazilië. Bij de Tsjechen speelde aanvoerder Ondrej Mazuch de volledige wedstrijd. Tsjechië heeft nu vier punten uit twee matchen. Zaterdag wacht Costa Rica. Lees verder »

Nog 4.000 tickets beschikbaar

Nog 4.000 tickets beschikbaar

De wedstrijd van vanavond tegen Ajax is nog verre van uitverkocht. Er zijn nog zo'n 4.000 tickets beschikbaar voor Anderlecht-fans. Deze kunnen nog gekocht worden tot 18u en kosten tussen de 50 en 75 euro. Lees verder »

Loopt Van Damme straks met gsm op het veld?

Loopt Van Damme straks met gsm op het veld?

Hoewel de vrouw van Jelle Van Damme elk moment kan bevallen, speelt de linksachter vanavond gewoon tegen Ajax. "Jelle heeft me gezegd dat hij er zal staan", aldus trainer Jacobs. "Van mij mag hij zijn gsm mee op het veld nemen." Lees verder »

Martin Jol: "Dacht dat Lukaku al 25 was"

Martin Jol:

Bij Ajax zakken ze vol vertrouwen af naar Brussel. Dit wil echter niet zeggen dat er geen respect is voor de tegenstander. "Beide ploegen zijn aan elkaar gewaagd", zegt trainer Martin Jol. "Het wordt een lastige klus voor ons." Lees verder »

Suarez: "Zien wie de beste Suarez is"

Suarez:

Met Luis Suarez hebben ze bij Ajax ook en Suarez lopen. De Uruguayaan is de absolute verdette bij de Amsterdammers. "Maar het is vanavond niet Suarez tegen Suarez", zegt zijn naamgenoot van Anderlecht. "Het is Anderlecht - Ajax." Lees verder »