Archieven

 31-07-2021 

Anderlecht strandt op 1-1 in Eupen

Anderlecht strandt op 1-1 in Eupen

WEDSTRIJDEN Anderlecht heeft na twee speeldagen slechts 1/6 na duels tegen Union en Eupen, wat ruim onvoldoende is. De 1-1 eindstand stond al bij de rust op het bord. Anderlecht begon opnieuw zonder echte aanvallers en pas na de invalbeurt van Refaelov, diep in de tweede helft, begon het wat beter te draaien. Paars-wit had kunnen winnen, maar ook Eupen trof tweemaal de lat na rust. Lees verder »

Opstelling: Delcroix maakt rentree

Opstelling: Delcroix maakt rentree

WEDSTRIJDEN Kompany wijzigt het elftal slechts op twee plaatsen in vergelijking met vorige zondag. Hannes Delcroix neemt de plaats in van Kiese-Thelin. Er wordt verwacht dat Anderlecht in een 3-5-2 gaat spelen. Amuzu en Raman bemannen de voorhoede. Bij Eupen staat voormalig Anderlechtspeler Kayembe in de basis. Lees verder »

Maandag loting Play Off-ronde

Maandag loting Play Off-ronde

ANDERE Anderlecht speelt aanstaande donderdag zijn heenwedstrijd in de derde voorronde van de Conference League, maar maandag vindt er al een loting plaats voor de Play Off ronde. Naar aanleiding van deze loting, werden de ploegen reeds in kleinere groepen onderverdeeld. Lees verder »

Olsson nog geen 100 procent

Olsson nog geen 100 procent

BLESSURES De kans is klein dat we straks Kristoffer Olsson al aan de aftrap zien. De Zweed, die vorige week aan de rust inviel, is fysiek nog geen honderd procent. Dat geeft Vincent Kompany aan. De coach zag op training al wel veel goede dingen van zijn nieuwe Zweed. Lees verder »

Verbeke informeerde bij Henry en D'Arpino

Verbeke informeerde bij Henry en D'Arpino

TRANSFERS Peter Verbeke nam bij het begin van de transferzomer even contact op met de entourage van spits Thomas Henry (OH Leuven) en middenvelder Maxime D'Arpino (KV Oostende). Dat schrijft Sport/Voetbalmagazine deze week. Anderlecht ging evenwel niet over tot een concrete aanbieding. Lees verder »

 30-07-2021 

FC Twente informeert naar Vlap

FC Twente informeert naar Vlap

TRANSFERS - ANDERE Michel Vlap heeft momenteel niet echt perspectief bij RSC Anderlecht. Vorig seizoen werd hij verhuurd aan het Duitse Bielefeld. Nu brengt mogelijk het Nederlande Twente een oplossing. De club zou al geïnformeerd bij RSC Anderlecht omtrent een huur van Vlap. Lees verder »

Anderlecht eerst naar Albanië

Anderlecht eerst naar Albanië

ANDERE Anderlecht mag zich opmaken voor het duel tegen Klubi Futbollit Laçi uit Albanië in de derde voorronde van de Conference League. Anderlecht speelt volgende week op 5 augustus in Albanië. De aftrap zal plaatsvinden om 19u00. Lees verder »

Morgen drie vriendschappelijke wedstrijden

Morgen drie vriendschappelijke wedstrijden

DAMES - JEUGD RSCA Women neemt het in hun vierde voorbereidingsmatch op tegen het Franse Metz. De wedstrijd wordt gespeeld op 31 juli om 14u in het Stade Municipal du Batzenthal te Algrange (Fr). Eveneens op zaterdag, speelt het Anderlechtse B-team een vriendschappelijke match in Zottegem. De aftrap is hier voorzien om 17u. De U18 ontvangen dan weer Aywaille FC in de RSCA Academy (om 19u). Lees verder »

Zoon of dochter gratis mee bij nieuw abo

Zoon of dochter gratis mee bij nieuw abo

ANDERE Je kan nog steeds een abonnement nemen op RSC Anderlecht en om nog meer fans aan te trekken, lanceert de club nu een speciale actie. Supporters die alsnog een abonnement afsluiten, kunnen hun zoon of dochter, jonger dan 18 jaar, gratis meenemen. Lees verder »

 29-07-2021 

Type-elftal is nog niet voor meteen

Type-elftal is nog niet voor meteen

INTERVIEWS RSC Anderlecht verplaatst zich zaterdag richting Eupen. Vincent Kompany is duidelijk, de eerste prioriteit is winnen, de manier waarop is momenteel niet belangrijk. De coach gaf ook nog mee dat het verlies tegen Union er zwaar ingehakt heeft bij zijn ploeg.  Lees verder »

Wat met de 'overbodige' spelers?

Wat met de 'overbodige' spelers?

TRANSFERS Anderlecht heeft nog steeds een groot aantal 'overbodige' spelers in de kern. Er is echter bijzonder weinig interesse in deze spelers en het wordt dus nog een helse klus om de kern af te slanken... We geven een overzichtje van wat er rond gaat in de media. Lees verder »

RSCA Women winnen vriendschappelijke match

RSCA Women winnen vriendschappelijke match

DAMES Voor de derde vriendschappelijke partij, kreeg RSCA Women de buren van Femina WS Woluwe voor de kiezen. Anderlecht won de partij met 5-1 (rust 3-0). Noémie Gelders vond, voor het eerst sinds haar terugkeer, de weg naar de netten. Wullaert(2), Maximus en Colson deden de rest.

 
Lees verder »


 28-07-2021 

Spits van Rennes in beeld

Spits van Rennes in beeld

ANDERE RSC Anderlecht heeft M'Baye Niang op zijn lijstje staan van mogelijke spitsen, dat melt het Franse L'Equipe. De 26-jarige Niang staat op de loonlijst van Stade Rennes die hem vorig seizoen uitleende aan Al Ahli, scoren deed hij er niet.  Lees verder »

 27-07-2021 

U21 verslaan Union met 3-1

U21 verslaan Union met 3-1

WEDSTRIJDEN - JEUGD Terwijl de A-ploeg zondag met 1-3 verloor van Union, zorgden de U21 vanavond voor omgekeerde cijfers. In een oefenduel klopten de paars-witte beloften hun leeftijdsgenoten van Union met 3-1. Mohamed Yaya Guindo (foto), Lucas Stassin en Chris Lokesa scoorden. Lees verder »

'Opnieuw jonge City-spits in het vizier'

'Opnieuw jonge City-spits in het vizier'

TRANSFERS Voetbalkrant meent te weten dat Anderlecht zijn oog heeft laten vallen op Liam Delap, een 18-jarige spits van het beloftenteam van Manchester City. De Engelse jeugdinternational scoorde vorig seizoen 24 keer in 20 wedstrijden voor de U23 van City. Hij mocht ook al debuteren in het A-elftal. Lees verder »

 26-07-2021 

Trebel nu ook verwijderd van RSCA-website

Trebel nu ook verwijderd van RSCA-website

ANDERE Zoek op de officiële website van Anderlecht niet langer naar het profiel van Adrien Trebel. De Fransman zijn individuele foto staat er niet langer op de pagina met de spelerskern. Op de ploegfoto die begin juni werd genomen en die bovenaan de pagina prijkt, staat Trebel nog wel tussen de andere spelers. Lees verder »

Van Crombrugge: "Teveel individuele fouten"

Van Crombrugge:

INTERVIEWS Kapitein Hendrik Van Crombrugge was de enige van de spelers die na de wedstrijd de pers te woord stond. En hij was meteen hard en eerlijk in zijn analyse: "Dit hebben we onszelf aangedaan". Eén ding is duidelijk, met het oog op de Europese voorrondes moet het beter, veel beter. Lees verder »

Mirallas in de tribune

Mirallas in de tribune

TRANSFERS - ANDERE Kevin Mirallas kwam de wedstrijd tussen RSC Anderlecht en Union Saint Gilloise bijwonen. Meteen ging de geruchtenmolen op volle toeren want Mirallas is een vrije speler, zijn contract bij het Turkse Gaziantep is ten einde.  Lees verder »

Saelemakers op bezoek

Saelemakers op bezoek

ANDERE Alexis Saelemaekers was overgevlogen van Milaan om zijn ex-ploegmaats te komen aanmoedigen. Hij zal ze echter roemloos ten onder gaan tegen Union Saint Gilloise. Ook Walter Bassegio was van de partij in het Lotto Park.  Lees verder »


 25-07-2021 

Zwak Anderlecht mist competitiestart volledig

Zwak Anderlecht mist competitiestart volledig

WEDSTRIJDEN Een zeer zwak Anderlecht heeft voor de derde maal op rij de eerste wedstrijd van de competitie niet kunnen winnen. Het verloor met 1-3 tegen Union dat optimaal profiteerde van defensief geknoei bij Paars-wit. Zelf was de thuisploeg amper gevaarlijk. Enkel Amuzu kon af en toe dreigen door zijn snelheid. Er is dus nog een heleboel werk aan de winkel voor Kompany en Verbeke. Lees verder »

 24-07-2021 

Selectie: Bundu en Thelin krijgen kans

Selectie: Bundu en Thelin krijgen kans

WEDSTRIJDEN Vincent Kompany heeft zijn selectie gemaakt voor de derby van morgen tegen promovendus Union. De opvallendste namen zijn die van aanvallers Bundu en Kiese Thelin. Beide spelers werden vorig seizoen nog verhuurd, maar krijgen nu toch een kans door het ontbreken van een of meerdere nieuwe spitsen. Lees verder »

Refaelov start waarschijnlijk op de bank

Refaelov start waarschijnlijk op de bank

ANDERE De kans bestaat dat Lior Refaelov de wedstrijd tegen Union aanvangt op de bank, net al Anouar Ait El Hadj, dat blijkt uit de trainingen van de afgelopen dagen. Al blijft het natuurlijk afwachten. In hun plaats worden Isaac Kiese Thelin en Benito Raman genoemd.  Lees verder »

 23-07-2021 

Anderlecht vangt bot voor Guessand

Anderlecht vangt bot voor Guessand

TRANSFERS Volgens La Dernière Heure heeft Anderlecht een bod van 5 miljoen euro uitgebracht bij Nice voor spits Evann Guessand, maar tevergeefs. De 20-jarige aanvaller gaat zijn contract bij Nice verlengen. Anderlecht verlegt zijn focus nu naar andere aanvallers. Lees verder »

Kevin De Bruyne Cup afgelast

Kevin De Bruyne Cup afgelast

ANDERE Normaal ging op 14 en 15 augustus de Kevin De Bruyne Cup door. Door de huidige stijging van de coronacijfers heeft de organisatie nu beslist om het hele toernooi te annuleren. Ook de galawedstrijd die voorzien was op 13 augustus tussen de RSCA Ladies en Hoffenheim gaat niet door.  Lees verder »


 22-07-2021 

Laci wint heenwedstrijd tegen Craiova

Laci wint heenwedstrijd tegen Craiova

WEDSTRIJDEN Na de heenwedstrijd in de tweede voorronde van de Conference League heeft Laci de beste papieren om het in de volgende ronde op te nemen tegen Anderlecht. De Albanese ploeg versloeg Universitatea Craiova met 1-0. De Montenegrijn Dejan Zarubica scoorde. Lees verder »

Nieuwe webpoll: beste zomertransfer

Nieuwe webpoll: beste zomertransfer

WEBSITE Over enkele dagen begint de competitie en Anderlecht toonde zich al heel erg bedrijvig op de transfermarkt. Als we de defintieve vastlegging van Majeed Ashimeru meetellen, deed Anderlecht al acht inkomende transfers. Van welke nieuwkomer verwacht u dit seizoen het meest? Lees verder »

Amisso tekent profcontract

Amisso tekent profcontract

JEUGD De 18-jarige rechtsachter Sullyan Amisso heeft zijn eerste profcontract getekend bij RSC Anderlecht. Amisso was negen jaar toen hij zijn intrede maakte op de RSCA Academy en mag zich nu bewijzen als vaste waarde bij de beloften.  Lees verder »

 21-07-2021 

"Wie informatie lekt, ligt buiten"

TRANSFERS - INTERVIEWS Wesley Hoedt, Sergio Gomez, Benito Raman en nu Kristoffer Olsson: Anderlecht slaagt er wonderwel in om zijn inkomende transfers vooraf uit de pers te houden. Dat is geen toeval. "Onze boodschap naar het personeel is duidelijk: wie informatie lekt, ligt buiten. Punt. Geen excuses", spreekt Head of Sports Peter Verbeke duidelijke taal in Sport/Voetbalmagazine. Lees verder »

U21 kloppen Londerzeel

U21 kloppen Londerzeel

WEDSTRIJDEN - JEUGD De U21 hebben vanavond een oefenduel tegen de eerste ploeg van Londerzeel, uit de tweede amateurklasse, gewonnen met 1-6. Aan de rust stond het al 1-3. Lucas Stassin scoorde twee keer. Ook  nieuwkomer Isaac Tshibangu vond de weg naar doel. Lees verder »

Ook Virisario krijgt profcontract

Ook Virisario krijgt profcontract

JEUGD Anderlecht blijft jonge, veelbelovende talenten aan zich binden. Vandaag tekende de 15-jarige Aurelio Leo Virisario zijn eerste profcontract. De aanvaller speelt nog maar twee jaar voor Anderlecht, maar maakte al grote indruk. Lees verder »

 20-07-2021 

Weer volle stadions vanaf vierde speeldag

Weer volle stadions vanaf vierde speeldag

WEDSTRIJDEN Vanaf 13 augustus gelden er voor buiteneventementen geen beperkingen meer wat betreft het aantal aanwezigen. Het Laatste Nieuws weet dat vanaf die datum dus ook voetbalstadions weer hun volle capaciteit mogen ontvangen. Maar wie erbij wil zijn, moet wel een Corona Safety Ticket bezitten. Lees verder »

Van Damme leidt Anderlecht - Union

Van Damme leidt Anderlecht - Union

WEDSTRIJDEN Scheidsrechter Kevin Van Damme krijgt de opdracht om zondag de partij tussen Anderlecht en Union in goede banen te leiden. Hij wordt bijgestaan door lijnrechters Michael Geerolf en Brecht Devriese. Ken Vermeiren is vierde official en Wesley Alen treedt op als videoref. Lees verder »


 19-07-2021 
 18-07-2021 
 17-07-2021 

'Vranjes in Athene om transfer naar AEK af te ronden'

'Vranjes in Athene om transfer naar AEK af te ronden'

TRANSFERS Gaat het dan eindelijk gebeuren? Volgens Gazzetta.gr is Ognjen Vranjes momenteel in Athene om zijn transfer naar AEK af te ronden. Na de verkoop van centrale verdediger Ionut Nedelcearu aan Crotone heeft AEK plaats en geld. Vranjes zelf postte op Instangram vanmorgen alvast een AEK-gerelateerde foto. Lees verder »

Blessurenieuws: Dewaele, Vlap en Delcroix

Blessurenieuws: Dewaele, Vlap en Delcroix

BLESSURES Sieben Dewaele blesseerde zich tijdens de oefenwedstrijd tegen OFI Kreta aan de enkel. Het lijkt ernstig aangezien hij op krukken het stadion moest verlaten. Beter nieuws is er over Hannes Delcroix: hij maakte in diezelfde partij zijn wederoptreden nadat hij begin maart geopereerd werd aan de knie. Lees verder »

2 of 4,4 miljoen euro voor Bornauw?

2 of 4,4 miljoen euro voor Bornauw?

TRANSFERS Hoeveel strijkt Anderlecht op bij de transfer van Sebastiaan Bornauw van Keulen naar Wolfsburg? Het Laatste Nieuws spreekt over 'minstens twee miljoen euro'. Zusterkranten Het Nieuwsblad  en La Dernière Heure daarentegen hebben het over 'om en bij de 4,4 miljoen euro'. Lees verder »

 16-07-2021 

Vera en Petrovic nog steeds een optie

Vera en Petrovic nog steeds een optie

TRANSFERS Zodra de transfer van Albert Sambi Lokonga officieel rond is, zal Anderlecht een vervanger halen. Het Laatste Nieuws weet dat de dossier van Njegos Petrovic (Rode Ster Belgrado) en Fausto Vera (Argentinos Juniors) nog steeds op tafel liggen bij Peter Verbeke. Lees verder »

 15-07-2021 

Officieel: Anderlecht haalt Raman

Officieel: Anderlecht haalt Raman

TRANSFERS Anderlecht heeft zijn volgende zomeraanwinst beet. Paars-wit maakte zonet bekend dat Benito Raman een contract voor drie jaar getekend heeft. De Belg komt over van Schalke 04, waarmee hij het voorbije seizoen uit de Bundesliga degradeerde. Duitse bronnen spreken over een transfersom van 3 miljoen euro. Lees verder »

Mehssatou naar A-kern, Lissens terug naar U21

Mehssatou naar A-kern, Lissens terug naar U21

JEUGD Na de oefenstage in Nederland heeft Vincent Kompany zijn kern wat afgeslankt. Van de 37 spelers die erbij waren in Alkmaar, keren negen jongeren terug naar de U21. Nayel Mehssatou is daar niet bij. De 18-jarige rechtsachter mag (voorlopig) bij de A-kern blijven. Lees verder »

 14-07-2021 

Speurt Anderlecht de MLS af voor versterking?

Speurt Anderlecht de MLS af voor versterking?

TRANSFERS Verschillende buitenlandse media melden interesse in Chris Mueller, een rechtsbuiten die ook in de spits aan de slag kan en momenteel actief is voor Olando City in de Verenigde Staten. Mueller is 24 jaar en zijn contract loopt af in december van dit jaar, waardoor een transfer financieel interessant kan zijn. Lees verder »

 13-07-2021 

U21 zijn begonnen aan hun voorbereiding

U21 zijn begonnen aan hun voorbereiding

JEUGD Onder leiding van de nieuwe coach Robin Veldman zijn de U21 gisteren gestart aan hun voorbereiding op het nieuwe seizoen. De Nederlander beschikt over een jonge, maar getalenteerde spelersgroep. De eerste competitiewedstrijd is op 23 augustus. Lees verder »

 12-07-2021 

Anderlecht - Union: alle tickets de deur uit

Anderlecht - Union: alle tickets de deur uit

WEDSTRIJDEN Er zijn geen tickets meer beschikbaar voor de openingswedstrijd van de nieuwe competitie tegen Union. Conform de overheidsmaatregelen mag het Lotto Park voor een derde gevuld worden. Abonnees die vandaag geen ticket vastkregen, krijgen voorrang voor de tweede thuiswedstrijd tegen Seraing. Lees verder »

BAS oordeelt in het voordeel van Anderlecht

BAS oordeelt in het voordeel van Anderlecht

ANDERE Anderlecht heeft zijn gelijk gekregen voor het BAS in een zaak tegen makelaar Christophe Henrotay. Voorlopig moet paars-wit geen betalingen meer overmaken aan de makelaar. Het gaat om omstreden, en volgens het huidige Anderlechtmanagement, buitensporige commissies op gerealiseerde transfers. Lees verder »

 11-07-2021 
 10-07-2021 

Nigeriaanse goalie gelinkt aan Anderlecht

Nigeriaanse goalie gelinkt aan Anderlecht

TRANSFERS De Nigeriaanse website CompleteSports beweert dat Anderlecht geïnteresseerd is in Maduka Okoye, de 21-jarige doelman van Sparta Rotterdam en Nigeriaans international. Okoye zou volgens de Nigerianen de vervanger moeten worden van Hendrik Van Crombrugge als die deze zomer vertrekt. Lees verder »

"Aanpak van Anderlecht is het slimst"

JEUGD De transfer van Albert Sambi Lokonga brengt het inkomstenplaatje van in Neerpede opgeleide spelers de laatste tien jaar op 140 miljoen. Dat becijferde Het Laatste Nieuws. Sporteconoom Trudo Dejonghe looft de aanpak van Anderlecht. "Dit is het enige verdienmodel dat echt werkt", zegt hij. Lees verder »

 09-07-2021 

Saviolo kiest voor Lille

Saviolo kiest voor Lille

JEUGD - TRANSFERS Noah Saviolo kiest ervoor om zijn opleiding verder te zetten bij Lille. Daarmee gaat hij Wassim Lantak achterna die vorig seizoen ook voor de Franse club koos. Saviolo heeft een moeilijke tijd achter de rug. Niet alleen door de gezondheidscrisis, maar ook door een zware blessure.  Lees verder »

 08-07-2021 

Women Champions League tegen FC Hayasa

Women Champions League tegen FC Hayasa

DAMES De Scoore Super League start voor Anderlecht op vrijdag 27 augustus met een wedstrijd tegen Charleroi. Maar ondertussen zal Anderlecht het in de kwalificatierondes voor de UEFA Women Champions League al opgenomen hebben tegen FC Hayasa uit Armenië (18/08). Ondertussen oefent paars-wit tegen o.a. Hoffenheim, Leeuw Brucom, DVC Evas'S Tienen, Femina White Star, Metz, en PSV. Lees verder »

Argentijnse speler op het oog?

Argentijnse speler op het oog?

TRANSFERS De Argentijnse pers meldt dat RSC Anderlecht een oogje heeft laten vallen op Alexandro Bernabei van Lanus. Het gaat om een links-back die eveneens een rij hoger uit de voeten kan, op de linkerflank. Bernabei is 20 jaar oud en speelt voor de Argentijnse U23. Vorig seizoen speelde hij 16 wedstrijden waarin hij één maal scoorde en drie assists gaf. Zijn waarde ligt rond de 3 miljoen. Lees verder »

Ajax lonkt naar Bounida

Ajax lonkt naar Bounida

JEUGD Volgens De Telegraaf en Het Laatste Nieuws heeft Ajax zijn vizier gericht op Rayane Bounida (15). De jongen wordt als een van de grootste talenten op Neerpede beschouwd, maar tekende nog geen profcontract bij Paars-wit hoewel hij dat technisch gezien wel zou kunnen. Lees verder »

 07-07-2021 
 06-07-2021 
 05-07-2021 

Eerste bod op Utrecht-spits Kerk afgewezen

Eerste bod op Utrecht-spits Kerk afgewezen

TRANSFERS Anderlecht heeft een bod van vier miljoen euro uitgebracht op Gyrano Kerk, een 25-jarige aanvaller van FC Utrecht. Dat schrijft De Telegraaf en wordt bevestigd door Het Laatste Nieuws. Het bod werd afgewezen, maar volgens De Telegraaf zou Anderlecht een nieuw bod voorbereiden. Lees verder »

Sambi Lokonga niet mee op stage, transfer nakend?

Sambi Lokonga niet mee op stage, transfer nakend?

TRANSFERS Albert Sambi Lokonga zat aanvankelijk in de ruime selectie die deze morgen vertrokken is op zomerstage maar uiteindelijk vertrok de bus zonder hem. De middenvelder wordt al langer gelinkt aan Arsenal en die transfer zou nu in een afrondende fase zitten waardoor hij niet mee is op zomerstage. Lees verder »

Twee oefenwedstrijden op stage

Twee oefenwedstrijden op stage

ANDERE RSC Anderlecht is deze morgen de bus opgestapt richting Alkmaar. Zaterdag keren ze terug richting België nadat ze er eerst nog twee oefenwedstrijden hebben afgewerkt. Om 12 uur tegen Utrecht  en om 17 uur tegen AZ, deze laatste wedstrijd is live te volgen op Telenet Play Sports Open en de Facebook pagina van de club. Lees verder »

 04-07-2021 

'Ook Club Brugge jaagt op Guessand'

'Ook Club Brugge jaagt op Guessand'

TRANSFERS Volgens de Luikse journalist Sacha Tavolieri zou Club Brugge binnenkort een bod uitbrengen op Evann Guessand, een speler die een tweetal weken geleden erg nadrukkelijk aan Anderlecht gelinkt werd. Andere bronnen spreken ook over interesse van Red Bull Salzburg. Lees verder »

Duranville start bij U21

Duranville start bij U21

JEUGD De 15-jarige Julien Duranville zal de voorbereiding starten bij de U21. Duranville tekende begin mei een eerste profcontract en geldt als een enorm talent. De eerste wedstrijden moeten uitmaken of hij klaar is voor de U21, dan wel dat hij nog wat tijd nodig heeft bij de U18. Lees verder »

"Tshibangu moet nog rijpen"

JEUGD Anderlecht verwacht van kersverse aanwinst Isaac Tshibangu niet dat hij meteen potten breekt. "Isaac moet zich aanpassen aan het Europese voetbal en aan de manier van leven hier", vertelt Regis Laguesse van het opleidingscentrum van TP Mazembe bij La Dernière Heure. Die tijd zal Tshibangu ook krijgen. Lees verder »

 03-07-2021 

Trebel niet mee op stage naar Nederland

Trebel niet mee op stage naar Nederland

ANDERE Adrien Trebel maakt niet langer deel uit van de A-kern van Anderlecht. In een nieuwsbericht op de website van Anderlecht staat Trebel vermeld bij een lijst van spelers die de boodschap hebben gekregen dat ze moeten vertrekken bij Paars-wit. Lees verder »

 02-07-2021 
 01-07-2021 

Zeno Debast heeft diploma op zak

Zeno Debast heeft diploma op zak

JEUGD RSC Anderlecht zet al langer in op zijn Purple Talents project dat de jongeren de school laat combineren met voetbal. Het volgende goudklompje dat op die manier zijn diploma behaalde is Zeno Debast. Op het einde van vorig seizoen mocht al een paar keer proeven van de eerste ploeg.  Lees verder »

Galamatch uitverkocht

Galamatch uitverkocht

WEDSTRIJDEN - ANDERE Op 16 juli speelt RSC Anderlecht een galamatch tegen Ajax in het Lotto Park. Alle beschikbare tickets gingen al de deur uit, voor de supporters die op de wachtlijst staan is het nog afwachten of ze de wedstrijd kunnen bijwonen. Lees verder »

Timassi verlaat Anderlecht

Timassi verlaat Anderlecht

JEUGD Na tien jaar in Neerpede verlaat Halim Timassi Anderlecht. De 19-jarige middenvelder kondigde het nieuws aan via zijn Instagram-account. Waar hij nu aan de slag gaat, is nog niet bekend. Lees verder »

Murillo test positief

Murillo test positief

ANDERE Amir Murillo vertoeft momenteel bij de nationale ploeg van Panama. De Panamese bond maakte nu bekend dat Murillo positief testte op Covid-19, hij gaat in quarantaine en wordt nauw opgevolgd door de medische staf van Panama.  Lees verder »

1,5 miljoen euro voor Gomez

1,5 miljoen euro voor Gomez

TRANSFERS Peter Verbeke oogst alleen maar lof onder de supporters want weer slaagde hij erin om een transfer onder de radar te houden. Bovendien betaalde RSC Anderlecht niet zoveel voor Sergie Gomez, 1,5 miljoen euro, Transfermarkt.de schat zijn waarde op 2,5 miljoen euro.  Lees verder »

Buitenlandse stage naar Alkmaar

Buitenlandse stage naar Alkmaar

ANDERE RSC Anderlecht kan dan toch nog op buitenlandse stage vertrekken, meer bepaald richting Alkmaar. Het zal daar volgende week heel de week vertoeven om dan de week af te sluiten met een oefenwedstrijd tegen AZ.  Lees verder »